Carew-Anelka mükemmel.
Printable View
Carew-Anelka mükemmel.
robinho-cavenaghi veya adriano-cavenaghi süperler.fm05te.üstünede tanımam.
bide Necati - Mokoena var , çok ii bir ikili.
kezman c.delgado derim süper ikili
Dostum sana daha az para verebilecegin ama çok yararlanabılecegın futbolcu
Hernan Peirone ve Pablo Vitti Bu iki oyuncuyu 8 milyon dolara falan alırsın
Aiyegbeni Yakubu ve Nikola Zigic Bu iki oyuncuyu oyun başlarken galatasaraya alamazsın 1 ocaktakı transfer sezonunda ikisini alabilirsin yakşalık 25 milyon dolar falan alabilirsin ama ikisi her sezon 30 gol atar
marcio nobre didier drogba her maç gol atarsın kesin mükemmel anlaşıyolar drogbanın ştu iyi çok iyi pas y apıyo ikiside durumun varsa al kardeş
Agahowa Torres diyorum
fm 2006 diyorsanız
1 sezonda ortalama 70 gol atıyor forvetlerim ligde
kimmi bunlar
Tomas Jun-Giergios Samaras
Arkadalarda Jose Sosa ve Marcelo Bravo var:D
FM 2005'te Gabriel Miglionico ve Vicente Sanchez ikilisi.Ayrıca Fred ve Tevez ikiliside süperdir.
eğer küçük bir takımdaysanız mesela trabzonspor gibi ilk senenizde Fatih Şen ve Fatih Tekke yi oynatın çok işe yarıyor.
Not 1: fm 2005 te oynuyorsannız
Not 2: sakaryaspordaki Fatih Şen
owen - aguero(kun) her mac golu var ıkısınınde!
bence kesinlikle agüero-ewerthon ewerthonu kesinlikle alın ilk sene dortmund da kiralık zaragoza oyuncusu ama orda kötü oynuyo ama öle durduğuna bakmayın takıma alın çok süper bi forvet
agüero-berbatov
(a.madrid)
abicim siz kezman-ümit aran veya kezman-amauri yada kezman-gökhan ünal benim takımda vazgeçilmezim van der vaart,kezman,özer hurmacı,chiellini,ve micah richards:tur::u:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
harika ikili aslında kezman-amauri
FM 08 İn En İyi 2 ForveTi Diyosanızz.. 1. ( Bordeaux ,Chamak ) 2. (CSK Moskova, Wagner Lowe ) Bana GüveNİn HeR MAçDa En Az 1 Gol atıyolar ..
Kulübünüzün transfer bütçesi iyiyse Villa & Adriano , orta dereceli ise Prudnikov,Arshavin tabi böyle olduğu zaman tek forvet oynamanız lazım.
Milan Baros Ve KeWeLL
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
:yildiz:Milan Baros Ve KeWeLL:yildiz:
KeweLL forvet mi :confused:
Luiz Adriano-Brandao
FM 2008de ibrahimoviç-berbatov
Rooney-fred süper