Gün olur devran döner, Fenerbahçe bu maçı kazanır. Yıllardır kazanamıyor Kadıköy'de, artık bu gelenek devam etmeyecek ve Fenerbahçe maçı bence kazanacaktır.Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
Printable View
Gün olur devran döner, Fenerbahçe bu maçı kazanır. Yıllardır kazanamıyor Kadıköy'de, artık bu gelenek devam etmeyecek ve Fenerbahçe maçı bence kazanacaktır.Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
Turkcell Süper Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Beşiktaş evinde Sivasspor'u konuk etti. Beşiktaş'da golcü futbolcu Bobo maçın 33. dakikasında sakatlanarak yerini Nobre'ye bıraktı. Bobo oyunun başında 3. dakikada sakatlanmış ve yapılan tedavi sonucu oyuna devam etmişti. Maçı yarım bırakan futbolcunun maç sonu yapılan kontrollerinde en 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği ve sol bileğinde yan bağlarda yırtık olabileceği açıklandı.
Beşiktaşlılara Geçmiş Olsun
başka ne desek boşuna demiş olcam..
yönetim tigana ve takıma zarar veren oyuncular derhal gitmeli
bencede su aklima geldi allaha sukur ediyom biz en son ne zamn yonetimi istifaya cagirdik hatta baskan istifa edince yuruyusler bile yaptik bu guzel bence darisi her klubun basina
sivasspor farkı kaçırmışş.
Tigana'nın tazminatı 4 milyon euro + bir yıllık alacağı var (1 milyon euro) + yardımcılarının tazminatı. Yeni teknik direktör getirecekler bir de, yabancı getirirlerse, getirecekleri hocaya da yılda 2.5 milyon euro öderler. Finansal açıdan çökerler yani.
Beşiktaş yönetimi hatayı baştan yaptı. Tigana sanki çok harika bir hocaymış gibi, sene sonunda yeni bir sözleşme imzaladı ve yıllık 2.5 m euroya anlaştılar. Tazminatı da yüksek koydular. Zararlı çıkan Beşiktaş oldu bu işten.
Del Bosque için 36 milyon dolar gitmiş yanlış hatırlamıyorsam. Peki ya Del Bosque döneminde kazanılan kupa? Koskoca bir sıfır...
tigana anca yonetim değişirse gider .bu yonetim bu parayı vermez bencee.
Tebrikler Sivas Inonu'den 3 puan cikarmak kolay degil. Anlamadigim olay su Besiktas Tigana'ya nasil bu kadar sabir gosteriyor