Gerrard (ı)
Printable View
Gerrard (ı)
Valla dün gecede Ronaldinho yu bir kez daha izledim yani abicim bu kadar olur o adam çalım makinesi usta kelimeler yetmez :)
ama dün çalımdan ziyade ayaklarındaki o mükemmel çevikliği gördük,gerçekten çok hızlı düşünüyor ve bileklerini çok seri bir şekilde kullanıyor.dünyada bu özelliklerde üstüne oyuncu yok.Quote:
Originally Posted by Vieri
r_o_n_a_l_d_i_n_h_o derim baska bisi demem ama cristiano ronaldo'da ii :mrgreen:
FARANK LAMPARD derim ben.yada bir başka adıyla (ı) MACHINA MEN (ı) ....
hoşgeldin bu arada abiler gerard tek başına aldı şamp. ligi kupasını yahu (ı)
Ronaldinho'da barçayı taşımaya devam ediyor diğer futbolcularında etkisi var ama yinede başarıdaki en büyük etken Ronaldinho (ı)
bnce de (b)
Ronaldinho tabi ki adam çok güzel oynuyor yaaaaaaa onu BEŞİKTAŞ'ta görmek isterdim...
(d) ROOOONAAAAALLLLDDDDIIIINNNNHHOOOOOOO (d)
SİZ NE DİONUZ YA EĞER RONALDO YA PAS ATAN BİRİ OLSA REAL DE BIRAK BU YILI ASRIN OYUNCUSU OLURDU ETOO KADAR ŞANSLI DEĞİLKİ ADRİANO DENEN OYUNCUNUN RONALDODAN FAZLA OY ALMASI BU OYLAMANIN NE KADAR ADALETSİZ OLDUĞUNU GÖSTERİR RONALDİNHO YA LAFIM YOK
http://www.soccer-desktop.com/store/...Ronaldo-v3.jpg
Arkadaşım saçmalama oylamanın adaletsiz olması söz konusu bile olamaz.Adriano kendini gösteriyor ama Ronaldo gösteremiyor formsuz.Utanmasa kalenin önünde yatacak adam. Pas almak için bir çabası yok Ronaldo artık bitmiş anlayın artık bunu Ronaldo'yu eskiden çok severdim halada severim ama artık futbolculuğunu savunamıyorum.Quote:
Originally Posted by RoBiNhOEf3
aslında müthiş istikrarıyla lampard derim ama ronaldinho nun futbolu göze çok hoş geliyo o yüzden ronaldinho derim ben (ı)
tabi ki ronaldinho adam oynamıyor döktürüyor adeta
ronaldinho tabiiki..tek başına takım..ağzım açık izliyorum resmen..akıl sır erdiremiyorum..bi okocha bi ronaldinho zaten şu alemde:)ama demedi demeyin ödülü gerrard alır..
BEN GERRARD A VERDİM O BUNU FAZLASIYLA HAKETTİ ÇÜNKÜ
RONALDİNHO !!!!!!!!!!!!!!
bence Gerrard......
Turksportal yılın oyuncusu Ödülü
1- Ronaldinho
2- Gerrard
3- Lampard
Oy veren herkese teşekkür ederiz.