dakikalar geçmek bilmiyor bugün kazanmamız lazım moral açısından puan açısından...tek korkum böyle büyük beklentilerimizin olduğu ulusal maçlarda genelde bekleneni veremiyoruz ama inanıyoruz güveniyoruz KA-ZA-NI-CAZ !!!
Printable View
dakikalar geçmek bilmiyor bugün kazanmamız lazım moral açısından puan açısından...tek korkum böyle büyük beklentilerimizin olduğu ulusal maçlarda genelde bekleneni veremiyoruz ama inanıyoruz güveniyoruz KA-ZA-NI-CAZ !!!
Beyler bu maci kazanmamiz zor gibi Iste buyuk bir gerets hatasi sol da CIHAN oynuyor tecrubeli ergun oynamiyor
bakalim yol gecen hani cihan solda ne yapcak zaten topu sag ayagina alana kadar adamlar gelip ondan topu kapar isimiz zor iyisallah onlarda solda dribling yapan iyi bir adam yoktur
Çok az kaldı maça. Başarılar Galatasaray. :cool:
Cihandan korkuyorum
maç başlıyo Dualarımız sizinle
haydi bismillahirahmanirrahim
Cimbomlular bağrıyo orda bile bravo size hadi beyler hadiiiiiiiiii
ıyısallh yapmaz son lıg macında alı bılgın adeta cıhanı dagıttıü
neyse mac basladı 2.yarı gorusuruz
ya ben maci internetten izleyemiyorum,bari bi radyodan izleyeyim bilen varmi,maci nasil radayodan dinlerim.yaw söyleyin allah askina
anaaam yiyoduk askalsın haaa
galatsaray cok kotu basladı maca yada bordeaux cok hırslı basladı
galatasarayın toparlanması lazım yoksa kotu seyler olabilir
ya yicez şimdi ya :mad:
maci dinliyom ama cok kötü oynuyoz.off yandik. bu maci insallah yeneriz
hadibee atıyoduk askalsın
biraz toparlandik.özellikle sabri cok baskili oynuyor.
atıyoduk az kalsın be haydı cimbom bastır
hadi beeee atıyoduk askalsın onlar çok büyük hata yaptı hadi beyler şaşırdılar artık atıcaksanız şimdi atın
az daha kendi kalelerine atiyorlardi,biz de sans olsa o gol olurdu.haydi cimbom haydi bastir.
çok basit bi goldü yenmemeliydi
top aglarımızda malesef
offf yaaaa yedik golü.kim bu alonso yaa verin adresini su cocugun bana.:mad:
ya nasıl yeriz onu ya of:mad:
bak bak mondi cikmasa derschweille golü atacakti.bizim savunma yokmu yaa.
Liverpool maçının 2.yarısındaki %15 inanç şuan takımda olsa yeneriz.. 25 dakika oldu ortada ne Arda var, ne Hasan..
inamoto ne yapiyor yaaa.mehmet topal ondan iyi valla.niye oynatmiyo gerets mehmet topali.
alla allah hasan az daha atiyodu golü.korner kullanacagiz sag kanattan
ah hasan ah nasıl kaçırdın onu ya
hasan golu atsa brezilya macındaki gibi gol olucaktı
ya biz bu takıma nasıl yeniliriz ya böyle bi takıma yenilirsek yuh yani ya baksanıza adamlar napıyo
ah beeee.hasan ve arda olmasa bu takim ruh gibi oynayacak.
ah be cihan nasil kacirirsin sen bu golü.
arda mükemmel vurdu ama aut.