tamam yav maçı konuşalım :)
Printable View
Galatasaray kazanacak!!
Başka söyleyeceğim birşey yok....
İçimden hep Fenerbahçe geçiyor nedense. Celta maçını da kazanır, Galatasaray'ı da yener.. ;)
inşallah:D:D
Fenerbahçe 4 - 1 Galatasaray
Goller : Alex, Kezman, M.Yozgatlı, Appiah, Ilic
Skor tahminim bu. Maçı kesin kazanırız diye düşünüyorum, temenni ettiğim veya beklediğim skor da bu. 1-0 olsun bizim olsun, ama stres olmadan rahat bir maç izlemek isterim, güzel futbol, baskılı futbol.
Galatasaray'da en çok korktuğum isim Ümit Karan. Onu iyi marke ettikten sonra sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum.
Mehmet Yozgatlı ve Mateja Kezman da bu maçın kaderini belirleyecek adamlar bence, bir de Tuncay.
turgutun attığı mesajı gördün mü editlemeden önceki halini? ben psikopat değilim durduk yere milleti uyarıyım bence anormal mesajı ayırtetmeyi bilmek gerek
Maçın berabere biteceğini düşünüorum .. yada Fener alır gibi gelio ... Fanatik Bir Galatasaraylıyım ama 6 yıldır kazanmıormuşuz ... Bir ilki gerçekleştirmemiz zor gibi görünüo .. Umarım izleyen herkese zevk veren bi maç olur ve sonunda gülen taraf biz oluruz ... Bu arada Galatasaray seyircisini telsimle migros tribünlerinin arasına yerleştirecekler die bişey duydum ... Bu iki tribün arasında da soğuk savaş falan var diolar ... Aslanları Kafese Koyuyolar .... Umarım kötü bi olay yaşanmaz ve kan dökülmez ...
burak abi sen de sakinleş artık uyardık bi daha olursa gereken yapılır zaten
Kesinlikle Fenerbahçe kazanır bu maçı.
valla bir gs li olarak bizim bu maci almamiz zor bence 1 puan alsak iyi berabere kalma ihtimalimiz var ama sunu diyim 3 farkli yenilirsek sasirmayin
insanların düşüncesine karışamazsınınz ne tahmın ediosa o
abi benim yazdığım şuydu fener inşallah 6-o yenerde galatasaraylılar susar dedim ve özür diledim sustum tamam boşuna tartışmayalım
Yuh denilecek bir olay yok, neden atamasın ki? Ben de öyle bir skor bekliyorum ama BEŞİKTAŞ'lıyım. Normal şartlarda Fener'i sevmemem gerek. Bu durumda ben de mi fanatizm yapmış oluyorum? Ayrıca herkes istediğini söyler, kimsenin başkasının fikrine karışması gibi bir lüksü yok. ;)
bitti bitti :D :D maçda berabere bitsin valla ya nerden açtım ben ağzımı :D
bu mac supriz bir galibiyet alarak galatasaray takimi liderlik en buyuk adayi olacak
mac 2=1 biter
goller umit karan,ılıc
bende 7-0 kazancaz diyorum o zaman (buda benim düşüncem)
goller : İliç( 2 ) Ümit( 3 ) İnamato Mondragon :n:
şaka bi yana ben galatasarayın alıcağını tahmin ediyorum skor önemli değil yenelim yeter
bende bu maci 5-0 alacagimizi düsünüyorum.ciddiyim
goller:ümit karan 2,arda turan,ilic,hasan sas
kirmizi kart:lugano
hakem:selcuk dereli
mac günü ve saati: pazar günü saat 19:00
arkadaSlar yapmayin yahu .. duyguSal davranmayarak düSünün .. öyle cevap verin lütfen .. 70.dk a kadar Skorlu ya da SkorSuz beraberlik olur .. ondan Sonra fenerbahce kondiSyonlu futbolculariyla alir ..
tamam yazayim.dk.5 tearda turan sol kanattan calimlarla iceriye girecek,eduya sag gösterip sol vuracak sonra ortalayacak ümit ve gooool :D
dk:19 da hasan sas aureliodan kaptigi topu uzun oynar ilic topu ümite birakir ümit sag caprazdan cok sert vurur ve goool :d
dk:45+1 song topu inamotoya birakir,inamotodanda ardaya gelir top ara sol kanatta önder turaciyi deli eder ve ortayi acar.luganonun uzaklastirmak istedigi top ilicin önüne düser ilic mükemmel bir sutla topu aglara birakir :D
dk:68:hasan sas sag kanatta ugur boraldan kaptigi topla ilerler lugano,eduyu gecer ortalar arda arkalardan gelip mükemmel bir gol atar :D
dk 88:lugano hasan sasi düsürür ve hakem selcuk dereli luganoya kirmizi kart gösterir,amanniiiin lugano ankaragücü macinda yok.hasan topun basinda vuruyor barajdan döndü hasn topu gene önünde buldu eduya bir calim hasan vuruyuuooo ve goooool al 5-0 :D