ligin yarısı bitti abi daha ne alışacak carruscaya onun yarısı kadar şans verilmedi aslında şu freddy guarini alsalar tam süper olacak ya
İnamoto'yu beğenmeye başladım, Sabri yerinde oynamaya başlayınca çok yararlı oluyor, Necati'nin gollerini özlemişim..
Bu maçlar çok zevkli oluyor, iki tarafta rahat, güzel futbol çıkıyor. Galatasaray kendi hata yapmazsa bu maçı kazanır.
necatiye ne oldu yine yaa
2.yarıda da gol veya goller bulacağız bence..Oyun kontrolü bizde...
maci izleyemiyorum ama radyodan duydugum kadariyla macta inamoto,carrusca,sabri,okan ve ümit iyi oynuyorlar.hele carrusca cok sik calimlar atip iyi ortalar kesiyo.resmen geretse benim gibi bir yildizi da gör diyoo.bence artik carruscada oynamali.ya ikilinin arkasinda yada sol kanatta.eger carrusca solda oynarsa arda ikilinin arkasina gecer.yok carrusca ikilinin arkasinda oynarsa arda sola gecer.ama bu carrusca kesin oynamali
çok güzel oynuyoruz
bu arada bordo psv yi 3-0 yeniyo anaaam
Yalvarıyorum Artık Yalvarıyorum Saçımı BAŞIMI Yoluyorum artık !!
Cihan Oynama Çık Git ! Pas veremiyor adam ya...
Carrusca Süpersin ya Hatta Müthişssin :)
Oynat Artık Gerets efendi Şu adamı ..Biraz Sabri gibi Arda'da Yedek Kalsında Sabri gibi Ateşli Cıvıtmadan Dönsün..
off off ümit vurdu kafayi top direkten döndü.hep böyle bu macta her an 3.golü bulabiliriz.
ama Nasıl Bir kafa Vurdu Görsen :)
ama Carrusca Teke Tek'te Geçmediği Adam Yok Bu Gece şu ana kadar ,
Kaleyi uzaktan sık sık deniyor ki buda çok hoşuma gidiyor
Cihan Top Oynamıyorsun Bari , Barajlık Yap bea Nasıl Geçiriyor O Topu Ya..
mondi devlesiyor galiba macta,spiker durmadan diyor bellamy vurdu monddragooon,mondi durmadan top cikariyor galiba.
carrusca yı geldiği günden beri seviyodum şimdi daha çok seviyorum gerekirse çıkarsın cihanı carruscayı oynatsın orda bile güze loynar bu adam(cihandan güzel oynar yani :D)
Carrusca , Sabri Mükemmel Futbol İzletiriyor Sıkıcı Geçecek Maçı ,
Hareket Getirdiler Birde Şu Carrusca'nın Düşündüklerini Yapabilse Biraz Fırsat Verseler Süper olacak ama :)
yaw carrusca gol atti,aptal hakem yanlis bir kararla ofsayt dedi gitti güzelim gol.:mad:
Gitti Güzelim Gol Gerçekten Ofsayt değildi o pozisyon
carrusca ve sabriyi bugun cok begendın ben ozellıkle sabri cok hırslı oynuyor
off carrusca rövesata ile vurdu dudekte kaldi,sansiz bugün carrusca.ama mükemmel oynuyor helal olsun ona.
yaw bu cok klas bir oyuncu helal olsun onaa
Carrusca İnanmıyorum Artık ya Oynatılmaması Enayiliktir ya..
Ki ; Dengeye Bakın Gene Hata Yapan Bir Cihan , ve Mükemmel Bir Oyuncu Carrusca ve Oynatılmayan Malesef..
ya ne ofsaytı beee yuh
carrusca süper şutlar hareketler yapmaya başladı
arda çık dışarı artık carrusca oynıcak :D
ya bu nebiçim adam ya çıkardı şimdide carruscayı :mad:
carruscayi cikardi gerets mehmet güven oyuna girdi.
bu gerets gene basladi hatali oyuncu degisiklikleri serisine.:mad:
yaw macin en iyi oyuncusu oyundan cikarmi ayip be :mad:
maç 2-2 biter beyler hem mondi hep mondi nereye kadar ama yenmeyi gerçekten çok istiyorum fenerlileerden hep laf yiyoruz:S
goooooooooooooooooooooooooooooooooollllll iliç
GoooLLL GoooLLL SASA ILIC !!!! #3 Dk.79
Gooooooooooooooooooooooooooool gol gol gol gol
iste buuuuuuuu!
sasa iliccccc.
galatasaray liverpoola futbol dersi veriyor.
allah allah :D
ooooleyyyyyyyyyyyyyy
işte budur..