bildiğim kadarıyla yeni açman gerek
Printable View
bildiğim kadarıyla yeni açman gerek
Sadece Transferler Olmuyor Öbürki Özellikler Oluyor Die Biliyorum.
sevmediğim antreman özelliği devam ediyor yaz dönemi özellikleri artan oyuncunun 1-2 ay sonra düşüyor ne anladım ben antremandan
oyuncu 2-3 gunlugune bile sakatlansa ozellikleri baya bi düsüyor
yenilik menilik yok
bekleyin ocak sonu cıkar adam akıllı bir yama
hatta gecen sene midle season update cıkmıştı ama tabii ki bu yama sigamesin yaması degildi fakat superdi
yine ogle bir yama cıkartırlar arkadaşlar bizde oynarız bekleyin...
arkadaşlar ben yüklüyorum bu yamayı ama hala sürüm 7.0.0 diyo ya kafayı yicem biri yardım edebilirmi ltfnnn :(:(
Valla bende bi sorun yok yeni oyun açtım bi sıkıntım kalmadı ama yine de bi tsl güncellemesi iyi olur...
ya bu yamanın ne farkı var biri bana söyleyebilecek mi?7.0.1 in orjinalden pek farkı yoktu da...
Ne Düzenlemeler diyoruz İng. yazılar yazıyosun Türkiye ye özel ßişeyler varmı ?
sigames in sitesindeki indirme link te 7.0.1 yazyıo new buıld mi 7.0.1 mi
patch ne yazikki cok az bir gelisme saglamis tam olarak bir gelisme gostermemis bana gore beklentileri karsilayacak duzeyde bir patch olmamis ozellikle sakatlik ve kart problemi tam olarak giderilmemis ve oyuncu satislarindaki sacma problemler devam ediyor ne yazikki
su sakatlik probleminden nefret ettim insallah bir sonraki patch e duzelir 4 haftada 9 adam sakatlandi ya nefret ettim ne bicim patch yapmis sigames berbat bir patch 7.0.1 insallah digeri adama benzer bu sakatlik problemini cozmus olurlar
bi indirelim bakam güzelmi
vallah ben patchde fazla olumlu bi değişiklik bulamadım
evet değişen bişey yok bencede
liverpool um mark gonzalez müthiş bir form yakalamıştı önce steven gerard sakatlandı 2 ay neyse dedım 2 maç sonra chelsea maçının arifesinde mark gonzalez 6 ay sakatlandı ardıdan crouch 4 hafta gıttı çıldırıcam ya bu sakatlıklardan ne bu ya hala da sigames yetkilileri normal diyorlar buna değerli forumlarında gidip sağlam bi sövmek lazım ki bir dahaki patchde düzeltsinler şu sakatlık sorunlarını gidip ss koycam paTLADIM YA
maç motoru aşırı yavaş..replayler bile maçtan daha hızlı :@
oyuna etki edimi bu yama yeni mi baslamak lazim yoksa bisi olmaz mi?
ya beyler yeni yama ne zaman çıkacak bi fikri olan vamı 7.2
arkadaşlar ben bu patch i yükledim fakat şu an oyun açılmıyor please insert the correct CD-ROM hatası verio ne yapabilirim yardım bekliyorum :(
neyseki sistem geri yükleme yapınca düzeldi :D
bu patch orjinal olmayan oyunlara kurulmuyo sanırım
ben patch i yüklüyorum ama oyunda bir değişiklik yok
ben 7.0.1 yamasını yükledim üstüne new build 92685 yükledim yanlış mı yapmışım eyvah
ben arkadaşta gördüm çok güzeldi
fm2007 mini image le çalişyomuş diye duydum da nerden bılabilrim onu bilen varmi ):
:s_bayern: :confused:
hala meduna yla birlikte oynamak garibime gidiyor :)