barzagli ve gonzalo üstüne defans tanımam
Printable View
barzagli ve gonzalo üstüne defans tanımam
leandro gioda ilk senesinde ingiltere ligini kaldırabilir mi?ya da kaldırabilcek düzeyde mi?
Lucio tek kelimeyle
lütfen bilgili arkadaşlar cevap veririse..yoksa paraya kıyıp lucioyla uğraşmak zorunda kalcamQuote:
Originally Posted by anils
john terryyyyyyyy
lucio ve kompany
abi ucuz genç yeteneklide yazın bea
tabiki terry ve hiçbi zmn alamadıgım (!)nesta su abramoviç alsında kurtulayım artık bu kabustan hee bide cannavaro oz. tum gencler onunla oynamak için cıldırıyo
coloccini olabilir ama ünlü olsun diyorsanız john terry
Leandro Gioda
Alessandro nesta her zaman bir numara...ve hep öyle kalacak
kaldıramaz kardeşim benden sölemesi onun yerine kompany yada gonzaloyu almaya çalış :cool:Quote:
Originally Posted by anils
Birsürü var ama Heitinga süper oynuyo bee :D ama onunla eşit gördüğüm bikaç oyuncuda var yane
Ajax ile oynadığım içinde Maduro ve Heitinga derim ikiside baya iyi
terry-carvalho
o na bakarsanız radoi de her maç te 8-9-10 oynayabiliyor.[
muthis savunmaci terry
John Terry :cool:
barca'dan puyol yok ötesi
vincent kompany
robert kovac da baya güzel hem tecrübe...
Umit Acar
Inter'e transfer oldu, adam yilin defanscisi oldu, su anda en yuksek degerdeki Turk oyuncu, 30 milyon euroya yaklasti. Yil 2013 ama :D
alessandro nesta katı italyan defansının sembolü
Terry.....
pablo (atl.mad.)ve barzagli(palermo)özelliklede barzagli ilerde çok para ediyo.
pablo ibanez i aldım ben abi. profili süper de. gerçekteki boulahrouz gibi. çok gereksiz fauller yapıp. gollere sebebiyet veriyo. kırmızı kart görüyo ...çok iyi hatırlıyorum. :d bi watford maçıydı. 1-0 öndeydim 90+5 de penaltı yaptırdı maç gitti :D
at. madird'den PABLO
lucio her zaman ki gibi
türk istiyosan önder turacı yabancı olarak da lahm güzel.coloccini de defansta iyidir bunlar genç yıldızlar.valla bana sorarsan genç al yani alabileceğin oyuncular bunlar.sergio ramosta olabilir tabi.büyük takımsan terry derim.
Sol Kanat : Roberto Carlos her sezon 10 maçdan fazla maçın yıldızı oluyor ve 15 asist ve frikik leri ona verirsen 10 gol atabılıyor.
Stoper : Sol Campbell oyuncu gucuyle,tecrubesiyle takıma cok katkı yapıyor forvetin ceza sahasına girmesine izin vermiyor.