http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html#
Al buradan takip et..
Printable View
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html#
Al buradan takip et..
Şimdi yazdılar golü :=)
İstatistikler burdan diğerleri livescore'dan, KanalD'nin sitesine iki saat uğraştım üye olamadım..
semih eğer uyardıysa hakemi helaL olsun
Maç bitti. Ohh be! Fenerbahçe'yi yürekten kutluyorum, çok sevindim. Darısı Beşiktaş'ımızın başına.
bu arada taraftarla ilgili sözümü geri aldım :(
abim telefon ettiğinde sesin olağanüstü düzeyde olduğunu gördüm
sanırım kanald nin ses şeysinde sorun var :D
neyse aaaa
keyfim dört köşe inanılmaz bi mutluluk :)
kalpten gidiyodum walla
Oh be, bitti..
Semih'e bak, girdi, attı, maçı aldı, atıldı..
fenerbahce yenebilecegi maci berabere bitirdi ama olsun,sonucta 2.turdayiz.gercekten bende cok sevindim,yarin besiktasta cikarsa 2.tura ülke puani baya artar.
heyytt beeee :D .. bu mac alex in maciydi arkadaSlar kim ne derSe deSin .. :D ulam ne keyiflendim Simdi .. gerci 30 ytl lik iddaa yatti ama olSun beee .
çıktığımız için memnunum ancak bu şekilde çıktığımız için değil frankurt gibi bi takımla berabere kalmak için bu kadar uğraşıyorsak ilerleyen turda ne ya***az ya sevilla gelirse?
Tebrikler, Uefa'da tam gaz devam.. :D
hakem az kalsin maci katlediodu hatta etti bile denebilir werilmeyen gol var
Hakemler çok kötüydü arkadaşlar..
Buuz Gibi ol ?
İlk yarıdaki ofsayt pozisyonları..son dakikalardaki ofsayt
Deivid in pozisyonunada ofsayt verdi gülünücek bi durum
Semihide tebrik etmek lazim
Girdi atti atildi :D
Ben de Frankurt ne ki falan diyordum ama kötü takım değillermiş. Yani Frankurt deyip geçmemek lazım.
ya biri bana semih olayını anlatsın izleyemedim ya.
bi ara pek bi sinir olup tvyi kapadım ama yandan gol sesi gelince açtım baktım 1-2 olmuş dedim atar bunnardaha ve attı helal olsun fenere
Ikinci sari karti gördü, ancak hakem kirmiziyi vermedi. Herhalde o an unuttu.
Oyun yine basladi ancak bu arada Semih hakeme olayi anlatti ve kirmizi karti gördü.
Bravo Semih´e, akilli düsündü. Hem macin tekrarlanmasi söz konusu olmadi, hem de Fair Play ödülünü alabilecek bir davranis.
öldüm bittim saçlarım beyazladı ne maçtı be çok şükür geçtik
fenerbahçeyi tebrik ediyorum ikinci turdalar darısı bizim başımıza yalnız maçı bu kadar zora sokmaları beni şaşırttı gerçi maçı seyretmedim ama frankfurt iyi hazırlanmış ziconun bunu düşünüp takımı uyarması gerekirdi bilmiyo belki goller takım hatası değilde oyuncu hatasıdır neyse en sonunda ıkan taraf türk takımı ya orası bizi ilgilendirir
Bizim hakemler o kadarda kötü değilmiş diyorum her UEFA kupası maçından sonra, ne hakemler var görüyoruz işte.
FB'nin maça uyuyan güzel gibi başlama alışkanlığından kurtulması lazım artık. Her maç aynı senaryo oluyor. Etkili başlamanın yollarını aramalı Zico. Şpazım geçirmekten bıktık kardeşim birde rahat rahat izleyelim :D
(bu arada alkışlar semih'e)
darısı beşiktaş ın başına