Rüştü'yü süper yapmışlar bende en iyi average rating'i olan adamdı geçen sezon. Kirası bitti Barca'ya döndü.
Printable View
Rüştü'yü süper yapmışlar bende en iyi average rating'i olan adamdı geçen sezon. Kirası bitti Barca'ya döndü.
L E O F R A N C O
Amelia,Ustari,Kameni..
kameni super bence karsı karsıya etkili ve oyun kurması iiiii autları hiç rakibe attıgını gormedim:D
Igor Akinfeev rus kaleci 21 yasinda ustune adam kaleci tanimam bu kaleci gol yemekte zorlaniyor yalniz kadronuza katmak icin serveti gozden cikarmalisiniz...
Victor Waldez 1 Numre
herhalde kimse bilmiyoru kasper schmeichel bence bende 34 maçta 6 gol yemişti aradaşlar 3 tanede asist yapmıştı:D her fm oynadığımda ilk aldığım kalecidir hemde 19 yaşında süper...
Ustari cok iyimis, ama denemedim
tr liginde monduragon monduragon sayesinde sampiyonlar liginini aldim adam 90 dan top kesio finale chealsea ile kaldim adam 3 penalti kesti adamlar 2 3 dk da 1 ataga kalkti cogunuda defans tutamadi kaleciden yani mondiden dondu cok super 1 kaleci tr ligi icin gercektede oyle :D ama en dandigini sorarsaniz volkaaaaaaann adam tam 1 artis :D
leo franco
iLk basLarda Mondragon sonrasında da Mondi`nin veLiahtı Oscar Ustari...
carlos idriss kameni
arkadaşlar 8 yıldır bu oyunu oynayan biri olarak genç fmcilere şiddetle yans sommer ve angel bernabe'yi öneriyorum .. sommer 100k paund bernabe beleş geldi ! sommer 2. senemde aldım 32 maçta 15 gol yedi schalkede .. 4.senemde bernabeyi aldım bi sonraki sene 31 maçta sadece 3 gol yedi dalga geçmiyorum !! defans garay ve araujo süper defanslar diil artık siz düşünün !! casillas arenas ochoa vs. klişe artık onlar klişe !!! başka mevkilere oyuncu isteyenler bana ulaşsın lütfen ...
arthur boruc ve quim
ustari yi tek gecerim bu konuda
akinfeev olabilir.
ben 2010 yılındayım kalede volkan babacan müthiş....
akinfeev ben 2 sene oynamıştım galatasarayla(en uzun oyunumdur)2.senemde aldım müthiş işler çıkardı.
ustari tek kelimeyle muhteşem ,ıgor akinfeevde çok iyi
yerlilerden volkan babacan derim 1-2 sene sonra çok iyi oluyor
Maarten Stekelenburg Deneyin Yanılmayacaksınız.
Frey Bencedeee
bende ilk sezon bjk de ara transferde satmayı düsündüm sora hadi bi sezon sonunu bekleyim dedim iyiki bekledim :) tam süper oldu cok hos oldu bence:)
35 maç 11 gol wang dalei ama ingiltere lig one de noth.forestle oynuyorum ve süper bir kaleci daha 17 yaşında başlıyo 2 sezon sonra newcastle 20 milyon dolar verdi satmadım 19 yaşında mükemmel profili oldu...
craig gordon müthiş heartstan
casıllas super bı kalecı daha ılk sezonum ama bıtmesıne az kaldı adam lıgde 7 gol falan yedı buyuk macların oncesınde takım konusmasında "senden performans beklıorum" deyınce adam cosuo super oynuo ben cok memnunum casıllas bır numara
kesinlikle volkan babacan..tek gecerim
ustari manyyakk
Kameninin ustune tanimam adam valenciada ligi 11 gol yiyerek tamamladi
yazılmıştır mutlak ama marcelo groheyi 3sene sonra oyunda tek geçerim..
ustari bir numara türklerden de volkan babacan