sanırım msjların birtanesinde gördüm. Alex Romen Hagi Brezilyalı olsaydı hangisinin ismini duymazdık diye.bence ikisininde ismini yine duyardık.Alex Brezilya gibi çok futbolcu yetişen bir ülkede sivrilip çıktıysa romanyada rahat çıkardı.
Printable View
sanırım msjların birtanesinde gördüm. Alex Romen Hagi Brezilyalı olsaydı hangisinin ismini duymazdık diye.bence ikisininde ismini yine duyardık.Alex Brezilya gibi çok futbolcu yetişen bir ülkede sivrilip çıktıysa romanyada rahat çıkardı.
Nobre ve goool!..Öndeyizzz.. (d) (g) (ı)
gooooooooolllllllllllllll dk 45 nobree...
G.Saray:0 F.Bahçe:1 (d) (d) (d) (g) (ı)
45’ GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL! Marcio Ferreira Nobre! Fenerbahçemiz 1-0 öne geçti.. Apiah’ın orta alandan defansın arkasına gönderdiği uzun pasta Nobre ceza sahası önünde kalesini terk eden Mondragon’un üzerinden yaptığı aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi..
Gol Harikatdı...Ama hakediyoduk yaa.. Böyle oynayalım 2. yarı da gol gelir...Bu arada fenerin ort. sahası alex olmamasına rağmen baya iyi...
Tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bana göre milana karşı da böyle oynasaydınız kazanırdınız! 12. galibiyetiniz hayırlı olsun! Galtasaray bugün gerçekten çok kötü oynadı! Tekrar arkadaşları tebrik ediyorum... Saygılar.....
fenerbahce'yi tebrik ediorm.ama bnce macn yorumu bole olmali fener kotuydu galatasaray coook daa kotuydu...bi de dunya derbisi olcak hic zevk almdm...fener ii oynamadi uefaya gitmesi icin daa ii oynamasi gerek...tekrar fenerli arkadaslri kutluorm
saolun arkadaşlar...centilmenliğinizden dolayı... (b) :mrgreen:
Bence maçın kalitesi çok da kötü değildi...Şahsen ben hop oturup hop kalktım bi yüreğim azıma geldi bi o kadar da kaçan gollere kızdım..yani bana göre maç zewksiz diildi.. ben maç kalitesine 10 üzerinden 7 veriyorum :mrgreen: (a) (d)
Bu arada fenerin alexsiz gösterdiği performansı da beğendim..
bn 10 uzerinden 5 bile weremem hee bnm dusuncem bole sizin dusuncelerinizi de saygi duyuyorm (b)
evet arkadaşlar ben foruma girerken kesin birileri gereksiz msjlar atmıştır diye düşünmüştüm ama öyle olmamış asolun.maça gelince iki tarafta kötü oynadı posizyon olarak Gs üstündü ama değerlendiremeyince böle oldu...
Galatasaray böyle rezil oynamaya devam ederse 2.lik bile hayal olur.Fenerbahce oyunu iyi kitledi.
NECATİ Eger futbolcuysa bende PELE'yim.Bir insan böyle daginik oynayamaz.Stres yapdı heyecanlandı dersiniz belki bende söle derim oraya gelmis adamların stres yapmaya heyecanlanmaya hakkı yok.Benim bir tafaftar olarak var ama onların yok.
Galatasaray olsa olsa zorlaya zorlaya anca 2. olur yani bence bu sene feda edip PAF'lari kazansa daha basarılı olur.
Bu arada Hasan SAS'i ayrica kutluyorum adam Nobre ye süper bir asist yapdı.Zaten belliydi böle bir halt edecegi.
Uzun lafin kısası Fenerlileri tebrik ederim.Sampiyonlukları kutlu olsun.
Özhan Canaydın gidene kadar Galatasaraydanda bisey beklemek yersi ve alakasiz.
Yanarim yanarim da kendi stadimizda elin tezahüratlarinii dinledigimize yaniyorum (c)
Fenerbahçe yi destekleyen arkadaşları tebrik ederim.
Bugün vasatı aşmayan bir futbol izledim. Açıkçası Galatasaray'ın futbol oynamak için zorla atak yapıyormuş edası göstermesi ve doldur boşaltlar beni maçı izlerken sıktı. açıkçası bir kaç pozisyon dışında heyecan görmedim. ayrıca çok önemli gollerde kaçtı anelkanın girdiği pozisyonlar mesela. Bana göre maçın oyuncusu Galatasaraydan Song gösterilebilir, istekliliği savunmada ki başarısı güzeldi. Yine aynı şekilde Fenerbahçede Tuncay ve Appiah ında gösterdikleri performan güzeldi.
Fenerbahçe belki daha güzel oynasaydı Galatasaray karşısında daha farklı bir skora gidebilirdi, Galatasaray gerçekten çok berbattı özellikle orta saha kurgusu varmıydı ben göremedim, kanatlarda Ergün ve Hasan Şaş ın bittiğinin göstergesiydi bu maç zaten geretste dayanamadı. Saidou ya bişey diyemiyorum adam ayağımdan top çıksında bana bişey demesinler edasındaydı. Ayrıca Fenerbahçe'de Kemal oldukça vasat bir görünüm çizdi benim gözümde.
Galatasaray eğer bu ligde bir yerlere gelmek istiyorsa, artık bir yerleri kalkan ve pres yapmak bile zor gelen, galatasaray popularitesiyle orada burada hava atan oyuncularının yerine alt yapıdan galibiyet ve futbol oynamak için hırslanan gençlerine şans tanımalı.
Galatasaray seyircisine gelince, kardeşim ne zaman akıllanacağız? Maçın tansiyonunu fanatiklik sınırlarımızı ölçmek için fifadan uefadan gözlemciler geliyor maçı izlemeye basın bas bas yazıyor, seyirci hala sahaya pet şişe bozuk para atıyor.
Türkiyede futbol kalitesi çok düştü bunu bügün tekrar görmüş olduk. Türk futbolu geri gidiyor ve bu beni üzüyor. Değişmesi gereken birşeyler olduğu apaçık ortada.
vieri sana katiliorm cok haklisin
Galatasaraylı arkadaşlar adına üzgünüm ama futbolun gerçeği bu..Quote:
Originally Posted by ABOOO
Abi ben fenerbahçenin futbolunu beğendim...Neden?
1.si lig ikincisine karşı oynadık
2.si alex'sizdik
3.sü deplasmanda oynadık
4.sü yendik,kötü diyemeyeceğim bi futbolla..Bu nedenle feneri ben gayet iyi buldum..Eğer fener PSV ile de bu HIRSLA ve MÜCADELEYLE oynarsa, psv'yi çok kolay yener..
Türk futboluna gelince, ben bu sene küçük takımların bir çoğunu, çoğu maçta GS2den hatta FB'den daha iyi oynarken gördüm..Eskiden bu neredeyse imkansızdı..Türk futbolunun aniden kalitelileşemeyeceğini düşünürsek, bu sevindirici bi gelişme..
Bence iki takımda iyi oynamadı,bide dünyanın saylı derbisi.Macı tam izlemedim bile yarısından cogunda başka kanallarda geçip filimlere falan baktım cok kalitesiz bir futbol oynandı bence,acayip sıkıldım izlerken,ya neyse fenerlileri tebrik ediyorum.
Quote:
Originally Posted by Neron_FB
1)haklsin bnce katiiliorm
2)ya bnce alex olsaydi da bisi deismezdi obur drbi maclarndan hatirlayin
3)katiliorm deplasmandan galip gelmek cok ii bisi
4)cok kotu olmick bi futbolla yendiniz ama bnce bu futbolla psv maci zor
bunlar bnm dusuncem akisini dusunen warsa konun hakkinda tartismaa hazirim
durduk yere nie tartışalm ki...Ben senin kararlarına saygılıyım.. (b)
Ama şunu söyleyim, kaçan gollerin çoğu gol olsaydı fener 1-0 değilde 3-2 kazansaydı, herkes: "muhteşem,harika maç" derdi..bence gol 3 puanı kazanmak dışında futbolun iyiliğini ya da kötülüğünü göstermez..
Hakem mükemmeldi.
Serdar Tatlı, ufak tefek sorun yaratmayacak hatalar dışında hiç hata yapmadı bence (ki bunları en iyi sayılan hakemler dahi yapıyor genelde).Volkan'a gösterdiği sarı kart, Orhan Ak'ın elini kaçırmaması ve gösterdiği ikinci sarı kart, oyunu özellikle sertleştiren oyuncuları uyarması ile devamında sarı kartlarını gerektiği gibi göstermesi çok iyiydi.
Her zaman hakem hataları konuşulur, hakemlerin iyi yönettiği maçlarda ise tebriklerimizi söylemezsek formda hakemleri maalesef ki çok zor görürüz.
Hiçkimseye taviz göstermemesi, oyuncuların hakemin dürüstlüğüne inanması ve sert pozisyonlarda kart görebileceğini bilmesi açısından da önemliydi, zira bu maç bir derbiydi dikkatinizi çekerim.
Yan hakemin bazı hataları oldu, ki bir tanesi belki de oyunun gidişatını da değiştirebilirdi.Hakan Şükür'ün (sanırım Hakan Şükür) karamboldeki bir topu ofsayt sayıldı, o anda Fenerbahçe savunması hızla ofsayt taktiği uygulamıştı ama Hakan Şükür son defans oyuncusuna paraleldi bence.
Bu performansını devam ettirmesini istiyor ve başarılarının devamını diliyorum Serdar Tatlı için.
evet katlıyorum gol olması futbolun iyiliğini veya kötülüğünü göstermez. 0-0 biten bir maç 5-0 biten maçtan daha mücadeleci daha kaliteli futbolun oynandıgı bir maç olabilir.Ama bu maçta iki takımda iyi oynamadı alışık oldugumuz derbi havasında değildi ben bunu gözlemledim ben ne galatasaray nede fener taraftarıyım o yüzden bu maçta keyif aramam en doğal hakkım kimin kazanıp kimin kaybetbesi beni okarada bağlamaz ben bu maçı izlerken keyif alamazsam,mücadeleci kaliteli futbolu sahada görmezsem izlemem için bir mana kalmaz ben zaten bunu demek istedim.Daha dogrusu ben bir türküm ve dünyanın en büyük derbilerinden biri olan bu mac benim ülkemde oynanıyor eger ben zevk alamzsam başka bir ülkenin insanı nasıl zevk alsın,demek istediğim bu maç bir derbi havasında oynanmadı dünyanın sayılı derbisi olması şerefine tam manasıyla layık olmadıQuote:
ama bnce sabaha kadar oynansa bu macta baska gol olmazdi daa dorusu gs atamzdi
yeniay, sen de haklısın kendine göre ama ben bunu çok dert etmiyorum çünkü geçen haftalardaki "chelsea-man.utd" maçı bizim maçtan daha zewkli değildi....Ama adamların kalitesi ortada..
ben yine de fenerin bu mücadeleci oyununa alex'i de katınca çok daha iyi olucağımızı düşünüyorum...
Bi de adı üstünde DERBİ.. 2 tarafında birbirine üstünlük kurup çok iyi maç oynaması beklenemez.. şahsen benim adrenalim hep yüksekti maçta..bu bana yeter..
Deplasmanda oynayan takımın ofansif, göze hoş gelmesi için gözü kara hücum eden bir taktikte olmasını bekleyemezsin.Quote:
Originally Posted by yeniay
Galatasaray'ın da orta sahasının durumunu görüyorsunuz, yada olmayan orta sahası mı demem lazımdı?..
Bence izlenebilecek bir maçtı, pozisyonları da olan heyecanlı bir maçtı.Seçim her zaman sizindir, saygı duyarım.Önemli olan gönüller hoş olsun (k)
tabii ki de sn de haklisin ama bn anlamiorm feneride galatasarayida galatasaray fener haftaici cok zor bi mactan hezimetle ayrildi sn nie bu avantaji koruyamadn fenerbahce ise bu oyunun biraz da iisini gosterebielecein halde milna karsi nie bole oynadn :!:
bak orda haklısın..fener milana karşı çok daha iyi oynayabilirdi..hatta 2. turun kapısını bile aralayabilirdi ama... (c) olsun iyi yoldayz..Alex'siz oynamayı öğreniyoruz (d)Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
Birinci olarak Galatasaray cok ama cok kötü oynadı.
İkinci yari Galatasarayın acık vermesini ise dogal karsiliyorum 1-0 maglupsun ve risk alacaksın yani hurrraaa futbolu oynaması dogrdu bisey.
Serdar Tatliya gelince macın ilk 15 dakkasında verdigi kararlar haricinde iyi mac yönetti.Yalnız Orhan AK haklı bi sekilde kirmizi yedi.Fenerden kimse kırmızı yemezdi yemedide yalnız NOBRE ve ANELKA nın kesinlikle sari kart görmesi lazımdı.
Neyse bunları konusmak yersiz.Ne diyelim PSV karsısında basarılar.
Alex oyunu bir parsel (sahayı belirli ölçülerde eşit parsellere bölün, başka türlü anlatamam) ileriye taşıyor, bu yüzden onun olması ofansif oyun için her zaman çok önemlidir.Alex'siz Fenerbahçe orta saha organizasyonları olarak çok fazla yavan tat veriyor.Quote:
Ayrıca duran toplardaki önemini Milan maçı ile bu akşamki maç sonucunda iyice anlamışsınızdır.
Eleştirilerin çoğuna katılmıyorum, Alex dünya çapında çok önemli bir futbolcudur ...
ABOOO, bencede...
RoCCo_42, saol kardeş..
rica ederim NERON_FB.Ne demek. (ı)Quote: