Bence de ikiside olmalı ama gençlere daha çok yer verilmeli. Onları komuta edecek 1-2 tecübeli futbolcu bulundurmak lazım takımda
Printable View
Bence de ikiside olmalı ama gençlere daha çok yer verilmeli. Onları komuta edecek 1-2 tecübeli futbolcu bulundurmak lazım takımda
en iyisi gençler hem piyasaları oluyor hemde dinamik oluyolar...furkan bastan mesela süper...arkadaşlar srei lenka dan(afrika ülkesi) ummaro diye bir adam var 100 k ya alın kale hariç bütün mevkilerde oynuyor 1 yıl sonra avrupa peşinde son keşfim...
bence defansif yapıyı tamamen tecrübeli atağıda tamamen genç oyuncular yapmak mantıklı
Bana göre Gencler önce kiralanmalı Gençler çok hata yapar İdeal kadro 30 yaşı geçmemeli
arkadaşlar gs deyim kadromun ort. yaşı. 26 özellikle ferhat öztorun, halim kurtuluş, oğuz şabankay, mehmet güven, irfan başaran, arda turan, aydın yılmaz, cafercan aksu, cem sultan ve özgürcandan çok memnunum bunlar gs nin 3 sene çsonra banko oyuncuları olcak adamlar
tabi ki genç oyuncular....
Yerine göre genç yerine göre yaşlı demiyelimde tecrübeli.Arkadaşlar şöyle düşünün bi takım hep tecrübeli oyunculardan oluşuyosa olmaz hep gençten oluşuyosa yine olmaz abilik yapacak adam lazım
Druma göre değişebilir ama aynı özelliklerdeyse tabiki genç yetenekler... Hem menajer puanınada etkisi olur...
bence tecrubeliler/hedefe daha kolay ulasirsin/ayrica yasli oyunculari almak daha kolay ve ucuz/
bence ikisindende gerekiyor
ben 30 yaş sonrası adamın ortalaması 8 falan değilse kesinlikle oynatmam. ayrıca genç(18-19) ve yaşlı(28-29) ayna oynatırım.
genc ama takimda abi birakmak gerek butun futbolcular favori personel olarak aliyo bende bende onlara takimda gorev veriyorum
alt liglerde oynuyosan yaslilar iyi is yapiyo ama ust duzey mucadeleyi kaldiramiyolar bu yuzden ust liglerde gencler alt liglerde yaslilar
BEn alpay ve hamit mandıralıyı aldım. Tecrübeleriyle gençlere birşeyler ögretsin diye. Acaba yanlış mı yapıyorum.
Böyle tecrübeli oyuncular bazı maçlarda sana oyunu kazandırır.
ya siteyi keşfetmem biraz zaman alıcak :D
Kesinlikle tecrübeliler.
bence genc oyuncular ben yaslı oyuncuları direk yolluyorum.... :)
takımına göre değişir ama özellikle şampiyonlar ligi ve uefa da tecrube çok işe yarıyor diyebilirim:s_man_utd: :s_man_utd:
olsun ama ben yinede genc derim....
Tecrübeli oyuncuları daha çok severimanvak gençlere de şans veririm
yerine göre değişir ama ben ikisinin harmanlanmasından yanayım;)
defans kanatlar ve forvet genç ortasaha nın ortası 27-30 GK 31-35
Ben Gencleri 2 sezon kiraya veriorum.Gelediklerinde As Kadroyu kapıyolar.Orada kendilerini Gelistiriyorlar;)
her zaman genc
tecrübeliler..
her zaman genc aslinda takimda tecrubelilierde olmasi laaazim bir arada oynatinca daha cok verim aliyosun
arkadaşlar takımımız bence 18 ila 30 yaş arasında kurmalıyız hepsinin özelliklerini takımımıza yansıtmalıyız tecrübeziler topu uzaklaşırmakta kaleci ile karşı karşıya pozisyonlarda atamıyolar ama tecrübeliler bunlarda ii ama gençlerde fazla koşuyor ispatlamak için kendilerini
15-16 tane genç alırım takımıma 8-10 tanede tecrübeli.maksat genç oyuncularım tecrübelensin:D
Bunlardan karma bir takim yapilirsa iyi olur kanimca ama kalecinizin tecrubeli olmasinda fayda bak cunku genc kaleciler bazi buyuk maclarda hatalari cok kotu oluyor ama yinede ikisinden bir karma bir takim iyi olur