yine gol kacirdik
Printable View
yine gol kacirdik
son 15 dakika hadi beee atın
nasıl oynuyoruz oyun onayarak
GSTV süper olmuş tek tek oyuncuların pas oranlarını felan gösteriyor
umit deli etti beni bugun ya yine kacirdi
haydiiiiiiiiiiii aslanlar puan kaybetmemeliyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
necati giriyor iliç oyundan alınıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gökhan çıktı yerine, İlhan girdi.
herhalde gs de puan kaybedecek bu hafta bakalım son saniyelerde gol olmazsa
artık ümidim kalmadı:( :( :(
Maç bitti , Kayseri : 0 GS : 0
maç bitti:( :( :(
maç bitti artık çok kötü oldu bu puan kaybı. çok üzüldüm fark yine 7 ye çıktı. artık önümüzdeki haftalar da bu puan kayıplarını telafi edip zirveye çıkmalıyız.moralleri fazla bozmıyalım daha 15 hafta var. galatasarayımıza güveniyoruz, onlarda bizim güvenimizi boşa çıkartmıyacaktır...
bitti fark 7 oldu tekrar
umit ne goller kacirdi
neyse puan kaybettiğimiz bir haftada galatasarayın puan kaybetmesine çok sevindim açıkcası
evet yine işkencevari bir maç izledik. Saha kötü takım yorgun ve sonuç açık 0-0. Öncelikle yan hakem 64. ve 84. dakikalarda alakasız 2 ofsayt çalarak 2 golümüzü yemiştir kendisini kutluyorum. Ondan sonra takımın bu kadar hırssız ve beraberliğe razı oyununu çözemedim saha gerçekten kötüydü ama takım mücadele etmedi kör dövüşü gibi bir maç oldu ve sonuç ortada 0-0 geçmiş olsun demekten başka yapacak bişey yok
:( maçı izlemedim ama ümit karan %100 lük goller kaçırdıysa artık diyecek bi şey yok. onun gibi golcü nasıl kaçırırır
.
.
.
Maçı izlemedim ama saha şartları falan kötüymüş herhalde.Geçen hafta Fenerbahçe bu stadda puan kaybetmişti,bu hafta da biz.Farkın açılması kötü oldu.
Geçen Hafta FB ile fark kapanmıştı ama bu haftaki skorlarla puan farkları aynı oldu. GS için hiçbir şey değişmedi.
Ümit karan nasil oluyorda o golleri kaciriyor aklim almiyor.Inamoto desen macta onu hic görmedim neredeyse,bir an önce yollanmali,onun yerine ilerde milli takimda oynayabilecek olan mehmet topal ve mehmet güven oynamiyor.Geretsin bu inamoto sevdasi devam ettigi sürece biz maclari cok zor kazaniriz,bazilarinda iste böyle berabere kaliriz.Her mac 10 kisiyle oynuyoruz resmen.
bikaç pozisyonda olmasa işkencelik bi maçtı, puan kaybı kötü oldu
hasan şaş olan vasıflarını da yitirmiş.yararı yok takıma...
ardadaki düşüşü bir tek ben görmüyorumdur umarım.en çok top kaybeden isimdi.platini sanıyor kendini.biraz şımarmış sanki...
izlediğim en zevksiz maçlardan birisiydi...açtım buzda dansı izledim o kadar yani düşünün...
ümit karan da baya bi düşüş içersinde...kaçırılır mı o goller ya...
koskoca takımda ne yaptığını bilen 3 kişi var.mondi song iliç...
bugün ayhan iyiydi diğerlerine nazaran...
isim ve o renkler olmasa uefaya oynayan bi takım oluruz...
sonuç olarak bu takım böyle giderse şampiyon olamaz...
arda'nın artık dinlendirilmesi lazım
Puan farkı tartışmaları silinmiştir devamı halinde devam ettirene uyarı vereceğim..
bir ara galatasarayda bülent akın vardı ... lucescu zamanında çok sinir olurdum ona ... ama t.v yorumcuları bülent akın için hammal oyuncu, topsuz alanda çok iyi gibi laflar söylüyordu .... acaba diyorum bu inamoto da mı öyle dicem ama maçın içinde hiç yoktu .... yani ne toplu alanda ne topsuz alanda .... iliç maçın toplasan en fazla 15 dak.sında oynuyor ... h.kabze gibi bir oyuncuyu yedek bekletmenin ne anlamı var anlamıyorum, oyuna girince de sağ açık oynatıyor .... sabri tam sağ açıkta formunu yakalamışken sağ beke çekiliyor .... oyunun son dakkalarında gol atsında oyuna sokulan adam da 2 sezondur düşüşde olan necati .... hasan şaş-ırmış resmen ... çok zevksiz bir maçtı ....
o gökhan ünal ne pozisyonlar kaçırdı be bu arada kayserinin eni transferi ederi beğendim ilerde daa ii olacak
beklediğim bi skorduuu..
Kötü oldu bizim için. Limonata pardon İnamoto gerçekten harika bir transfer. Yönetimi böyle bir Japon Harikasını (!) ülkemize getirdikleri için kutluyorum. 10 kişi oynayan bir takımın maç kazanmasını da beklemiyorum zaten. Bakalım daha ne kadar sürecek böyle.
Mondi'nin boşa çıktığı pozisyonda belki gol olmayabilirdi Tomas kaleyi kapatmıştı ama iyi atladı Inamoto adamın önüne hakkını yemeyin :n: