evet "uy aha" sarkisini aciyorum. :D:D
Printable View
ne zaman gol yesem yardımcı hakeme bakarım çünkü kımıldammazsa bilrimki golü vermedi...
bende farenin imlecini aynı yere koyarım..:)ve maç boyunca oyuncu değişikliği hariç falan oynatmam..bu da benim batıl inancım
valla bende öyle bişiler yok ama ekranda mausun imlecinin olmamasını tercih ederim
- fare imlecini alta saklarım
- önemli önemsiz her resmi maçı ayrıntılı izlerim. önemli anlarda izlediğimde her oyun durduğunda gol olduğuna inanıyorum
- hep dizilişler açıktır önümde. ( son haftalar hariç son haftalarda rakibin maçlarını takip ederim)
- 2 farklı öne geçince rakip defansa çekiliyor o zaman hep gol yiyorum. fark 1e inince ofansif oynuyorlar bu sefer atamıyorlar:D
- birisi beni lafa tuttuğunda maçı durdurup onunla lafı kısa keserim , maçı durdurmazsam golü yerim.
- 59 ve 67. dakikalar arası oyuncularımın kondisyonu düşmese bile oyuncu değiştiririm(genelde 2 tane). oyunun akışını değiştireceğine inanırım
fare imlecini saha görüntüsüyle soldaki yazıların aarasındaki yeşil boşluğa koyarım
Fare imlecini görmeyeceğim bir yere koyuyorum. Gol yiyince bende hakeme bakanlardanım eğer top kaleye girdiği anda gol yazısı çıkarsa gol, yarım saniye sonra falan çıkarsa gol olmuyor. Emin olun :)
bende büyük güçlü takımlarda tatile giderim gnelde böyle yeniyorum
valla ben de player ratings den izliyorum maçı.....bende de böyle bir olay var kardes...formations dan seyredersem maçlar ya berabere ya da mağlubiyet oluyor..
çoğunluk fare imlecini saklıyor :D
ben oyuna konsantre olmaya çalışırım yoksa ne zaman dikkatim daığıldıysa gol yedim.
he bide atamayana atarlar işyte o hep oluyor
2- yok böyle bişey realmadridim ligin dibine demir atmış takımla yapıyorum 85 dakka paso ben geliyorum gol olmuyor adamlar bi kontra atakla gelior anında gol işte buna gıcık oluyorum
O kadar abartıcak şekilde yok ama mesela eskiden kadroyu taktikler den ayarlamazdım, uğursuzluk getirir diye... Daha sonra kurtuldum bu huyumdan...
wayy bea ne inançlar war
sacma sapan seyler ya fm de batil inanc olurmu??? Psikolojide sizin bu yaptiklariniza yanlis anlamayin lafim size deil ama manyaklik hali denio.yolda yururken cizgilere basmamak gibi bu cesit
seyler
fareyi sol altta koyarım gözükmesini istemem ve kollarımı bağladığım zamanda önemli galibiyetler aldığıma inanıyorum son olarakta dk 70 de mutlaka oyuncu değiştiririm...
mausun simgesini kendi takimimin skorunun ustune getiririm
ben de rakip penaltı atarken ellerimi bağlarım, kendi takımım atarken böle ellerimi havaya kaldırıp ooooooooooooooooooooooooo oley...derim :)
monitörden gözümü ayırmam (ne zaman ayırsam gol yerim)
eğer tek fark öndeysem taktikle oynamam ve oyuncu değiştirmemeye
gayret ederim gerekirse 87 dakka hiç oyuncu değiştirmem son 3 dakka zaman geçirrim
ya harbiden neler çıktı hepimizden arkadaşlar...bu fm acayip yapıyor insanı...hehee :)
ben oyuncu değiştirirken kendi kendime kouşurum.(nie iyi oynamıyonuz len)
bütün maçları player ratings te izlerim.
cm 01-02 den kalma inançlar
gece uyumadan önce kariyerimle ilgili hayaller kurarım repörtajlar yaparım:D:D:D:D:D
Ne zaman yanıma aileden biri gelip bişey sorsa mutlaka gol yerım ve eğer herşey yolundaysa dakika 70de mutlaka oyuncu değiştiririm:D
Bende her maça çıktığımda Mausu mutlaka tutarım ve hangi kaleye gol atacaksam mausu o yarı alanına götürürüm.Sanki elimden gelen bir enerji Bana gol attıracakmış gibi :D. Bi an için bırakiimde kurtuliim diyorum şu batıl inançtan ama bıraktığımdada gol yiyorum.Mausa bakıyorum ve....Sanki işe yarıyor haa.
Ayrıca bu konuyu çok iyi düşünmüşünz.Çoğu FM cilerin Batıl inancı Var.
Güldürdünüz beni Yahu :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Evet Penaltıda vardı.Ben Rakip Penaltı atarken Mausla benim kalecinin üzerine tam penaltıyı vurmak üzereyken 3-4 defa tıklatırım.Öneririm arkadaşlar çoğu zaman işe yarıyor.:n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
:n: :n: :n: Koptum yaaa
ayrıntılı mac yapınca cok gol atıcagıma inanıyorum ve col gol oluo önemlşi anlarla ızlemeye korkuyorum bi kere c.rize=g.saray macında yaptım 1-0 sıfır yenıldım:D:D:D
bende cmde maç başlamadan önce antremana girip 6-7 kere onaylayıp çıkardım öyle olunca antreman yapıyolar sanıyodum:n: bide maçlarda hep player ratinse girerim orda durur