1-)4 paket almıştım çeviri için.Araya sömestr tatili girdi.İstanbula gitmek zorunda kaldım.Çeviri en az 1 ay uzadı.Bende bir paket bitirmiştim.Siteden gelen emirle (ki uyduğuma pişmanın bırakmak zorunda kaldım).Volkan abinin yüzüne bakamaz oldğum için kendisinie yapamayacağımı söyleyemedim.Hala da bakmaya yüzüm yok.Hayatımda bir kişiye karşı işlediğim en büyük ayıbı ona işledim.Kendisinden sonsuz özür diliyorum.Bende bir ara (kendi çevirim bu sitenin değil) olan çeviriyi hazırlamaya kalktım.Ne kadar uzun ve yorucu olduğunu bilirim.Ne desen haklısın.Hatta bende arardım hakkımı.
2-)Dava açılacakmış.Açılsın.Açılsın ki hakettiğim cezayı alabileyim.(Aslında benim olayla direkt alakam yok çünkü direk çalan ben değilim.Ama şunuda diyeyim ki benim için de Melih için de Allahın adaleti daha önemli)
3-)Madem ki hala çalmaya devam edeceğiz.Neden buraya geldik?Size bir şey demek istiyorum.4 gündür ha hacklendi ha hacklenecek diye bakıyorum.Kestirmeden e-posta atar,hiç haber vermeye gerek duymadan fm yi sadece oyun olarak kullanırdım.
Size birşey söyliyeyim mi o hakaretlerin sahibi bana en az günde 1000 tane beddua okuyordur.Ama szin okumasından daha iyi olduğu için bunları yazdım.Helallik istedim.
Dediğim gibi ben bundan sonra kendimi toplum önünde yükseltmeyi değil.Oyunu çn planda tutacağım yani bundan sonra hiçbir Fm sitesi alakam kalmadı.Sadece bir oyun sitesinde oyun sorunlarına çözüm bulmayı deneyeceğim.
Ben gene herkesden özrümü diliyeyim.Saygılarımı sunayım.