Werder Bremen ile oynadim. Klose ye çok güveniyodum fakat Klasnıc neredeyse onun 2 katı fazla gol attı
Printable View
Werder Bremen ile oynadim. Klose ye çok güveniyodum fakat Klasnıc neredeyse onun 2 katı fazla gol attı
burak yılmaz su an 1 sezonda 25 macta 32 gol 16 asist 13 macın adamı secildi muthiş oynuyor...........
Gokhan Unal 19 gol
ArkadasLar ben Susuyorum SS konusuyor.. (Bu arada bu 20 yas aLtı ve 18 yasaLltında attıgı goLLer henuz as takıma cıkaramadım ve macLar tamamLanmadı daha devam ediyor ve atacagı cok goL varmıs gibime geLiyor beLitmek istedim :D)
HuzurLarınızda Cem SuLtan!! :D
BUYRUN:
http://img100.imageshack.us/img100/5...msultandc7.jpg
cem sultan bendede alt yapıda aynı performansı gösteriyor ama gercek kadronda en golcu futbolcun kim?
Tamam Hocam Cem SuLtan`da Benim Kadroda SOnucta Sen deseydin As takımdaki en GoLcu FutboLcu diye bende Cesar DeLgado 30 Mac 43 goL 27 asistLe oynuyo derdim :D Saka Bir Yana Harbiden Cem SuLtan Muhtesem bir Performans ve geLişim Gosteriyor.. Birde daha buradaki resim macLar bitmeden cektim ve koydum.. Cem SuLtan her mac en az 3 goL atıyor..BoyLe Devam Ederse DeLgado`yu kesecek.. oLsun varsın Sonucta bizim evLadımız yeterki bizim evLatLarımız yabancıLarın onunu kessin dimi ama..
David Villa 11.hafta 17 gol
Huntelaar 27 Mac 18 Gol
nistelroooy sezon bıtmedı ama 32 gol attı sadece lıgde kornerlerde on dırek komutu werdım catır catır atıo
bende nistelrooy ozellıkle sampıonlar lıgınde cok etkılı bıde kornerlerde on dırekte cok atıo ronaldoda ıyılesınce atıo baya
Fernando Torres 23 maç 19 GoL..:)
porcellis 23 maç 27 gol
beşiktaştan burak 5 haftada 12 gol yıl ortalaması 45
Ferrrrnando Torrresss
owen 14gol 7 asist
martins 11gol 10 asist
Luca Toni. Dehset gol atiyor.
su an st. etiene ile oynuyorum 11. hafta ilan diye bir oyuncu war 13 gol attı kesinlikle tawsiye ederim süper bir oyuncu kafa becerisi de war ayak da
http://img291.imageshack.us/img291/2004/sobhyji1.th.jpg
Çok iyi bi oyuncu bi çok avrupa kulübü peşinde..(ajax,milan)
rafael sobis 27 hafta 27 gol
Henri Saivet 28 gol 30. hafta
henri saivet bordeux ta.
eddie johnson 30, stephen elliot 46 golle bitirdi primier ligi
fred 3 sezondur 40 küsür gol atıyo..bu sezon 7.haftadayim 13 gol atti
Cesar Delgado 14 maçta 20 gol tutabile aşk olsun :D
oha bu kadar sallanır bende de malatyaspor lu kalecei şenol var ŞL macında frikiden attı 46 metreden al sana sallama böle olur...ayrıca yedek kaleciyi forvete sokuyom bazen3-0 ken arsenale 4-3 yendim...
jermain Defoe 42 Gol atmıştı :)