goollllllllllllll
Printable View
goollllllllllllll
antalyada stad çevresindeki binalardan bile tezahurat ediliyor :D :D
bu hafta iddaalar tutuyor ohhh karli cimbom olcak 1 puan karimiz olcak
2-0 oldu.:.........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ofsaytmıs:D:D:D
ofsayt verdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lugano sarı kart görerek sivas maçında cezalı duruma düştü
55. dakikada Zico, iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Deniz ve Olcan oyundan çıkarken, Deivid ve Aurelio oyuna girdi.
Of of of Deivid girmiş.;)
Biz bu macı kaybettık ya hıc umudum yok artık:(
İşte bu bee Antalyaspor lay lay lay :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex'in sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Edu müsait pozisyonda topu kafayla dışarı yolladı
Tebrikler Zico. Koca takım ne hale geldi.
Zico başarılı diyenler nerde? Dakika kaç olmuş skora bakın. Çok kan kaybetmeden kovulsun Zico.. Defol Zico!
hadi 14 dk daha dayanın....
semih giriyor appiah oyundan alınıyor
Semih giriyor, Appiah çıkıyor..
semih atar simdi
Ne diyeyim. Galatasaray'ın 2 Besiktas'ın 3 puan kaybettigi haftada bizde 3 puan kaybediyoruz ve Galatasaray'ın aldıgı beraberlik onlara avantaj bile saglıyor farkı 1 puan daha düsürmüs oluyorlar.
Ah bu hafta Bjk Kazanacaktı ahhh :(:(:( :mad:
maçta son 5 dakika
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4 dakika uzatma var
4 dakika uzatma
artik son anlar oynaniyor dayan antalyaa
veeeeeeeee maç bitti Antalayasporu tebrik ediyorum
oh be çok güzel oldu bu
1 puan karla kapattik haftayi
:D arzular şelale oldu bende :D yenildik diye bu hafta üzülmüştük ama bu akşam sevindik :)
100.Yıl diye o kadar şey yaptılar. Yok 100.Yıl biletiydi yok 100.Yıl formasıydı zarttı zurttu. Sonuç ne? Fiyasko! AZ Alkmaar'a yeniliyorsun hadi eyvallah dedik. Ondan sonraki maçta da Antalyaspor'a yeniliyorsun! Kimse buna eyvallah demez! Daha çok kan kaybedeceğiz Zico gitmezse! Neye dayanarak hala Zico'yu takımın başında tutuyorlar anlamıyorum ya. Yazıklar olsun! 100. Yılmış bir de..
Öncelikle 90 dakika boyunca bir futbolcu gibi ayakta duran ve maçın her dakikasında futbolcularına talimat yağdıran Yılmaz hocayı ve futbolcularını tebrik ediyorum.
Şampiyonluk yarışı tam koptu diyoduk ama Antalya'nın galibiyetiyle yine belirsizlikler içine girdik.. :)
Bu saatten sonra artık ne olur bilemiyorum. Çünkü Zico gerçekten takıma inanılmaz zarar veriyor. Acaba herkes Daum'u arıyor mu merak ediyorum..
Aziz Yildirim Ve Yonetime Tessekkur Ederizz Demi Fbli Dostlarim
bu kadroyu bizim gerets e verseler şampiyon yapar zico ne akla hizmet böyle bir 11 sürüyor anlamıyorum... Antalya defansındaki futbolcuların adını 65. dakikaya kadar nerdeyse duymadım. ali bilgin çok yetenekli bir oyuncu feci şekilde yıprattı fener savunmasını inanılmaz ama ayakta kalan tek isim edu ydu
sizce bu yil anadolu kuluplerimi cok iyi yoksa 3 buyuklermi cok kotu