İki konuyu birleştirdim. Bu tarz konuları bu başlık altında konuşun.
Printable View
İki konuyu birleştirdim. Bu tarz konuları bu başlık altında konuşun.
Konuyu olması gereken konu ile birleştiriyorum.
Bu tarz konuları artık sabit başlık olarak açtığım konuda tartışalım. Konuyu olması gereken yere taşıyorum.
ya beyler adamı övun mactan sonra gazate haberi cıkarsa tek ama.ondan sonra oyuncunun favorisi oluyonuz ve sizi dinlemeye baslıyorlar.ben mesele hepsinin favorısınde varım suan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben ze robertoyu satamadım gitmedi benden
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
a.kerzhakov ve umit karan
serkan gedik her takimima alirim
Dogru yeremi yaziyorum bilmiorum ama ben simdi Etimes'Le Lig A'ya yükseLdim.. Lig A'da yabancı oyuncu alamıyoruz fakat bazı ülkelerden transfer edebiliormusuz, bi ara okumustum burda.. Hangi ülkelerden transfer yapabilirim ? ve transfer önerileriniz..
Kazak oyuncuları alabilirsin.Ancak şunu da belirtmeliyim ki hilesiz bir oyunda Türk oyuncular Kazak'lardan çok daha iyi.Yani diyeceğim o ki boşuna masraf yapma.Çok daha güzel Türk oyuncularına yönel...
Bence Arjen Robben .Sizce kim?
Kesİnlİkle Katiliyorum.. Robben En İyİsİ..
Tom Soaters bence.SoL ayağını harika kuLLanıyor.
Konuyu olması gereken konu ile birleştiriyorum.
Bence Steward Downing...
Andres Guardado bence en iyi sol kanat oyuncusu.
Aslında Martin Petrov'da bayağı güzel oynuyor.
Evt.Martin petrov da çok iyi kuLLanıyor ayağını.
Adriano´nun da sol ayağı iyi ama bencede Robben.
arkadaslar ben bir oyuncuyu serbes bırakmak istiyorum ama bır türlu gitmiyor serbes kalma ücreti cok yüksek bunu nasıl düsürebilirim veya nasıl yollayabilirim basıma sorun oldu cıktı transfer listesine koyyorum yaslı oldugu için hiç kimse istemiyor lütfen yardımmmm.....
Bende Trabzonspora Josmer Altidore'yi aldım iyi oyuncu gibi gözüküyor geleceği var mı?(17 yaşında)
Arkadaslar yanlis anlamadiysam 2007de ecrubeli oyuncularin genclere ornek olmasi gibi bi durum var bunun hakkinda bilgi verebilecek olan varmi???
mesela takimimda alex ve diego var istiyorumki diego alexi kendine ornek alsin..???
bunu sitede rahatça bulabilirdin... hatta bn sana buldum bile;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24892 bi daha yardım isterken forumu iyice araştırmanı tavsiye ederim;;)
evet sevgili arkadaşlar bu bölümde bildiğiniz kardeş futbolcuları yazmanızı istedim. Benim bildiğim birkaç tane var hemen yazayım.Böylece takımlarımızdaki dayanışmayı ailelere de taşımış olcaz...
1-Alexandre Hleb-Vyacheslav Hleb
2-Serdar Kurtuluş-Fatih Kurtuluş
3-Aliou Vassiriki Diaby-Lamine Diaby
4-Samuel Eto'o-David Eto'o
5-Kolo Toure-Yaya Toure
6-Emmanuel Adebayor-Anthony Adebayor... devamını bekliyorum;)
Hamit - Halil
Rio Ferdinand - Ferdinand
ha sağolasın kardeş onları unutmuşum yav:D
ee başka shota kardeşler
bence gabriel milito ve raul albiol :)
edu dracena - lugano bence
yapma be abi bunların ikiside kasap gibi =))
simone inzagi filipo inzagi
Steven Gerrard-Anthony Gerrard
ben ciddiyim bu 2 li cok iyi anlasiolar hatta bennim oyunda edu yu real barca falan istedi ciddiyi yhani