hayırrlı olsun:)
Printable View
hayırrlı olsun:)
ve mac bitti
helal olsun
Ve maç bitti derin bir nefes aldım vallahi...
2-1 oleyyyy be kazandık... KaRa KaRtal oley oooo Şampiyonlar Ligi garanti...
şl'de bjk'ye ve fenere başarılar:)
Helal Beşiktaş'ım.Gs maçı berabere bitse bile şampiyonlar ligi garanti.
Ewet Beyler Fenerbahçe 1 ön eleme oynıyacak...Beşiktaş 2 ön eleme oynıyacak...Galatsaray ve K.erciyes Uefa Kupasında
Bu arada
Bobo'yla Bağlan Hayata..
Maçı izleyemedim yaa:(
FB-GS maçı yüzünden ama yinede kazanmışız:D
Ligi 2. bitirdik, çok mutluyum. Bazı arkadaşlar vardı GS'nin 2. olacağını iddia ediyorlardı; ne oldu?
Beşiktaş'a Şampiyonlar Liginde başarılar.
Besiktas ön elemede elenir Uefa´ya gelir.Biz,besiktas,kayseri,kayseri erciyes Uefa´da yarisiriz :)
Bu akşam çok mutlu oldum gelecek sene Şampiyonlar Ligi'ndeyiz...
Bobo'nun golü güzeldi.
GS-FB maçını izledikten sonra FB'li olan BABAM Beşiktaş'a geçtiğini resmen açıkladı:D
GS taraftarının yaptıklarından sonra;"Biz Beşiktaşı İnönü'de yendik,Şampiyonluğu aldık ama BJK'liler olay bile çıkarmadı helal olsun valla bundan sonra BEŞİKTAŞLIYIM" dedi:D
Olmasin semsi :)
Sen bu futbolunuzla CL´de gruplara kalabilecegini mi saniyorsun?Kaldi ki 4.torbadan baslayacaksiniz ;)
beşiktaş şampiyonlar ligini garantiledi ... tayfurda ilk galibiyetini aldı:D
Bakıyorumda Herkes Beşiktaşa cl'de Başarılar demiş...Durun Daha 2 Ön Eleme var....Ama ben cl ye gitmeyi istemiyorum...İlk turu geçip ordan uefa ya kalalım daha iyi...ama luce gelirse..orası ayrı tabiki...;)
Besiktas 2. ön elemede elenir gibime geliyor :) InsAllah beni yaniltirlar.
Evet Şampiyonlar Ligi bizim için bayağı yararlı olacak maddi açıdan tabi gruplara kalırsak...
Aynı şekilde buraya GS'nin şampiyon olacağını iddia ettiğini de ekle. Ve şampiyonluk giderse 2. olacaklarını da...
Baran söylemek istediklerin hep aynı. Beşiktaş'ın oynadığı futbola sallayıp sallayıp duruyorsun. Yeter ama; bıkmadın mı? Bence siz bize değil de kendi oynadığınız futbola bakın. ;)
Kazandık mutluyuz 2. yiz seneden umutluyuz. :)
Arkadaşlar eleştirin Beşiktaşı ama şimdiden Şampiyonlar Lig'in de elenir falana girmeyin:)
yahu anlamıyorum..nasıl elenir diyebiliyorsunuz
hele bir durun gelecek transferler var daha ki cl den dolayı ben bu sene yıldız bir oyuncu bekliyorum ortasahaya artı yeni gelecek t.d'de cok onemli onun icin simdiden konusmak cok erken..
yanliz sunu belirtmek isterim elemelerde torba avantajımız var her iki turdada seri basıyız diye biliyorum bir aksilik olmaz ise grublara katılırız ki bu gruplara katılmak benim acımdan cok guzel olur 4 sene sonra o heyecanı yasamaka bambaska bir sey olucak...sabırsızlıkla bekliyorum :)
bjkyi tebrik ederim inşallah bizi clde başarıyla temsil eder