Bu maçı alamasak bile Maçtan sonra ki Mutluluğa hiçbirşey gölge düşüremez..
Printable View
Bu maçı alamasak bile Maçtan sonra ki Mutluluğa hiçbirşey gölge düşüremez..
Maça bilet buldum fotoğraf çekip buraya koyacağım.
Baliç yerine van Hooijdonk gelmeliydi. Hooijdonk ile Aziz Yıldırım'ın sorunları var diye oynamıyor, ama bence hata, Baliç gibi Fenerbahçe'yi satan bir oyuncu 100. yılda şampiyonluk kutlamasında oynayacak, yazık!
Şu anda Şöhretler Karması maçını seyrediyorum FBTV'de gerçekten çok hoş Rıdvan Dilmen,Zico,Cemil Turan,Müjdat Yetkiner gibi isimleri futbol oynarken görmek;;);;)
Az önce Fenerbahçe tv de izledim stad şimdiden dolmuş gerçekten mükemmel bir gece olacak haydi hayırlısı...
Futbolcular az önce sahaya çıktılar.. Ellerindeki pankart görülmeye değerdi.. "Suyunu boşa harcama"
:cool:
"Semih, genç Semih ekranlarda" diyor Melih Şendil :)
Oyuncular ısınıyor, Lig TV'den takip ediyorum, stad süslenmiş, şu an tamamen dolu, harika bir atmosfer var.
Semih 23 yaşında, Melih'in yaşını bilmiyorum :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ooooo şampiyon Fenerbahçe!
Ulusoy ıslıklandı, kupa verildi. Helal olsun size şampiyon!
Ümit Özat, büyük kaptan sesleri eşliğinde göz yaşlarına hakim olamadı.. :(
Ümit Özat :( Kaptan ağlıyor :( Çok duygusal gerçekten.
Kutlamalar harika, sürecek de, süper başladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Şampiyonlar liginde başarılar dileriz" pankartıyla çıktı Ankaragücü takımı, helal olsun size Ankaragücü! Çok centilmenler, tebrikler.
Ankaragücü'nü tebrik ederim.
Ben maçı seyretmeye gidiyorum. Maç sonu yorumlarımla buradayım :p
Büyük Kaptanla birlikte bende göz yaşlarımı tutamadım desem yeridir :( Yolun ve bahtın açık olsun Kaptan.. Her şey istediğin gibi olsun..
Ankaragücüne de başarı dilekleri için teşekkürler..
Bu arada yukarıda da yazmıştım gözden kaçmış olabilir.. Fenerbahçeli futbolcular ısınmaya çıkmadan önce "Suyunu boşa harcama" pankartıyla çıktı ;)
Maçtan önce açılan pankartlar çok güzeldi.
Sitede de suyunu boşa harcama adlı konu mevcut zaten :)
Maç gösteri maçı gibi geçiyor. Bu yüzden zevkli değil. İzlemiyorum.
Ankaragücü 1-0 önde.
Ve gol oldu Ankaragücü Bebe ile öne geçti
Serdar cıktı,Volkan girdi.
1-0 oldu.serdar çıktı volkan girdi.gol bebbe den
yıne bebbe attı helal olsun adam son haftalarda 3 buyuklerın forvetlerıne tas cıkartıyor resmen
Serdar çıktı, jöle Volkan girdi :) Bir de Tümer çıktı, De Souza girdi. Neden De Souza'yı soktu anlamıyorum, De Souza'ya sabır gösterin diyordu da adam bir girdi yine sabrımızı taşırdı.
Ulusoy ve arkasında Tahir Kıran, çok ıslıklandılar, yine ıslıklanırlar.
Şöhretler maçı güzeldi...
Ümit ağladı,taraftara veda etti resmen.Duygulandım.
FB geleneği yerine getirdi,yine son maç yine yeniliyoruz.
Ulusoy'a tepki tahmin ettiğimden azdı.
Serdar sakatlandı,umarım önemli değildir.
Tümer çıktı,Deivid girdi,neden bu Zico hiç Semih'i düşünmez anlamış değilim.
Maçtan sonra kutlamalarda süprizler varmış merak ettim.
Ümit Özat uğurlandı!
Şampiyonluk kupasını kaldıran Ümit Özat arkadaşları tarafından uğurlandı. Gelecek sezon Almanya'nın Köln takımında forma giyecek olan Ümit taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. Fenerbahçeli taraftarlar vefa duygularını en iyi şekilde kaptanlarına karşı gösterdiler.
Tecrübeli futbolcu bu tezahüratlardan ve kendine karşı gösterilen sevgiden gözyaşlarına hakim olamadı. (Ligtv.com.tr)
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...mitOzat007.jpg
Bi garip oldıum Ümit'in gözyaşlarını görünce:(Köln'de başarılı olması dileğiyle..
Saracoğlu'ndan şampiyonlar geçti!
Bu sezon 100. kuruluş yılını kutlayan Fenerbahçe'nin, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kutlamaları sürüyor. Sezonu Tadım Türkiye Kupası ve Lig Şampiyonluğu olmak üzere iki kupayla kapatan bayan basketbol takımının yanı sıra, amatör branşlarda yer alan sporcular sezon içinde kazandıkları kupalarla, statta taraftarının önünde tur attı.
Bayan basketbol takımının yanı sıra, futbol alt yapı, yüzme şubesi, kürek şubesi, yelken şubesi, boks şubesi, bayan voleybol takımı, erkek voleybol takımı ve atletizm şubesinin sporcuları, kupalarıyla saha içinde tur attıktan sonra orta alanda kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın da katılımıyla toplu fotoğraf çektirdi. YILDIRIM ESKİ FUTBOLCULARLA BULUŞTU
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de forma giyen eski futbolcularla öğle yemeğinde bir araya geldi. Yıldırım, Kalamış'taki Adana Kazancılar Kebapçısı'nda düzenlenen organizasyonda, Cemil Turan, Cem Pamiroğlu, Oğuz Çetin, Şenol Çorlu, Semih Yuvakuran, Rıdvan Dilmen, Turhan Sofuoğlu, Serkan Acar, Ali Nail Durmuş, Mehmet Çakıroğlu, Müjdat Yetkiner, Uche, Boliç, Metin Diyadin ve Johnson ile bir araya geldi.
PAF MAÇINI FENERBAHÇE KAZANDI
Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde yapılan maçta Fenerbahçe, Ankaragücü'nü 1-0 yendi. Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesisleri'ndeki sahada yapılan maçta, sarı-lacivertlilerin PAF takımı Hollanda'da düzenlenen bir turnuvaya katıldığı için Fenerbahçe'yi Süper Genç Takımı temsil etti. Sarı-lacivertliler, 89. dakikada Tahir'in golü ile karşılaşmayı 1-0 kazandı. Maçı, başkan Aziz Yıldırım ve öğlen yemeğinde bir araya geldiği eski futbolcular da izledi.
Kaptan golle veda ediyor.1-1:)
Gol oldu büyük kaptan Ümit Özat attı!
Yav işte adam giderayak bile gol atıyo yaa.. Ne mübarek ayağı varmış bunun:)