şaka yapıyosun..
kaynak nedir? gözlerim yaşardı.. :D
ekledim.. hafta içi bi ara tüm gelecekler toplanıp ne yapacağımıza karar verelim.. bizim özkanla aklımızda 2-3 bişi var ama.. konuşurz yinede..
Printable View
Iyi iyi cok iyi. Mukemmel bir bulusma olacak.
14 :):):)....
Yanlız bence bir organizasyon yapak orada karar verirsek her kafadan bir ses çıkar...
bencede.. şimdi taksimde buluşacaksak benim aklıma bazı yerler geliyor ama her arkadaş gelebilir mi bilmiyorum ? yani belki sevmezler öyle ortamları falan. benim tavsiyem taksimde buluşup tophaneye inmektir ;) ama tabii farklı şeyler varsa ona da her türlü uyarım. :)
Çağrı nargile kokuları alıyorum Tophane...:)
Tophane'de ne var top mu :)
Aaa olmaz nargile falan ben futbolcu adamım gelemem öyle dumanlı ortamlara :p
Çağrıya katılıyorum. Iyi ve parlak bir fikir.
:D canım orada sadece nargile yok ki ? çay var meşrubat var ne istersen. çünkü farkındaysanız buluşma saati 12.00 yani hemen otelin önünde buluşup konuşup ayrışmayız heralde :D bu arada ayrışmayız yazdım kusura bakmayın çok üşengeçliğim var silemiyorum ayrılmayız olacak o idare edin. :D
oo taphae güzelll
Görkem okuma olum bir şeyler yaz. Bak senin mekana Tophaneye gidiyoruz. (:
valla gelmek için bütün şartları zorlayacağım bayağı kalabalık olucaz son dakika değişmezse...
Değişmez değişmez. Aslında hazır bu kalabalığı toplamışken bir Pes/We turnuvası iyi gider be. (:
Tamam. Önce Erayın Beşiktaşta bildiği bir ps2 kafe var oraya gideriz. Ondan sonra Çağrının dediği mekana gideriz. Iyi iyi güzel olacak.(:
Ps güzel olur hem yaklaşık bir yıldır falan oynamıyorum hasret gideririm :)
kafanızı yormayın bişi yapamazsak en kötü kuşlara yem atarız..