evet yaa Anadolu Üsküdar gelsin benim orda bi arkadaşım oynuyor:D:D:D:D
Printable View
seneye aynen geri döner kasımpaşa dicem de tayyip erdoğanın takımı oldugu için olmaz heralde.
Kadroda baya tanıdık isimler varmış yasin en başta. Kasımpaşaya tebrikler ama altaya yazık oldu izmir takımları adına üzülüyorum. göstepe malum zaten karsıyaka da kötü sayılır bari altay olsaydı...
aLtayın çıkmasını istiyordum ben.MaLum bir tane de izmir takımı oLsaydı güzeL oLurdu.Kasımpaşa yı da tebrik ederim.
Pasa hakettı lıg a nın en ıyı takımlarından bırıydı cok hakları yendı bu lıgte. Ama super lıgteler tebrıkler Erhan Kucuk ve arkadaslarına. CA' sını 70 ypaalar utansın:):)
tebrikler kasımpaşaya çok büyük iş yaptılar 90+larda gelen gollerle süperlige kadar yükseldiler başarılar dilerim ancak şu durum üzücü
tslde 9 takım 2 ile ait:(
arkadaşlar bu işler böyledir. İzmir takımı mevzuu çok uzatıldı medyada. Dün maç öncesi Tunç Kayacı'da aynı şeyleri söyledi. Ona bakarsanız Eskişehirspor'da yok dedi. Bence hakeden çıkmalı hep. Dünkü maçı 2 takımda haketti yani Allah için. Ama Kasımpaşa mücadeleyi bırakmadı ve çıktı süper lige. Hatta 90+3'te Altay'lı oyuncular seviniyodu sonra sustu hepsi...Maç sonunda oturdukları yerden kalkamadılar.
kardeş saçma saçma konuşma o zaman kendinize bi istanbul kulüpleri ligi açın doldurucaksınız istanbul kulüpleriyle nolcak sonra.bütün istanbul takımları görücek gününü hele bi süper lige çıkalım da.bu kadar saçma düşünen bi kişi ilk defa gördüm olucak iş değil.
Bir İzmirli olarak üzülmedim bile kendi etti Altay kendi buldu.Kasımpaşa'ya tebrikler.Özellikle Erhan Küçük tek başına bir takım sanki.
Keşke Altay çıksaydı..
Bakalım bu sezon neler olacak.
cok heyecanlanmıssın...simdi altay ve eskişehir çıkmadadıysa bu onların suçu demekki en iyi kulüpler istanbulda var ki super ligde 5 istanbul takımı var inşallah seneye istanbulspor da gelir 6 olur...sonuçta eskişehir oynadı da penaltısı mı verilmedi gölümü iptal edildi veya baska bi takımın hakkı yenerekmi kasımpasa cıktı super lige...takımların hangi sehirlerde oldukları değil nasıl oynadıkları onemlidir...
5. İstanbul takımı hayırlı olsun.
Hakeden taraf Altay'dı, 2 defa öne geçmesine rağmen Altay SüperLig vizesi alamadı. 90+5'te yenilen gol ve 120. dakikada yenilen gol inanılır gibi değildi. Altay'ın kalecisi Ali Uyanık'ın final maçı öncesi kadro dışı kalmasından dolayı 17 yaşındaki Gökhan kaleye geçti ve yenilen gollerde hatası var. Özellikle son golde...
Altay 118. dakikada 3-2 öndeyken Merter'in soldan geliştirdiği atakta golü bulup farkı 2'ye çıkarmalıydı. Bomboş gol kaçırdılar, top döndü gol oldu ve penaltılarla da elendiler.
Yazıklar olsun Altay sana, İzmir senden utanıyor! 2 defa son dakikada gol yiyen takıma yazıklar olsun.
Tebrikler Kasımpaşa'nındır.
Neyin hesabını soruyorsun yav, taraftar forumu sandın herhalde burayı.. Sürekli ortamı geriyorsun..
Herkes fikrini söylemekte özgür ama 18 takımın 9'unun İstanbul-Ankara takımı olması hoşunuza mı gidiyor? Şöyle bir fikstür olsa ne olacak?
Kasımpaşa-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Gençlerbirliği
İstanbul B.B.-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Ankaragücü
Beşiktaş-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Gençlerbirliği OFTAŞ
Galatasaray-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Ankaraspor
...
Ligin tadı tuzu olmayacak bu sene. Üç büyükler zorlu (!) Kasımpaşa ve İstanbul B.B. deplasmanlarına, Gençlerbirliği de zorlu (!) OFTAŞ deplasmanına gidecek :)
Kasımpaşa ve İstanbul B.B. taraftarı da fazla değil, deplasmanlara gitmezler, içerdeki maçlarda stadyum dolmaz.
İyide bunun suçu kimde???
Malatyaspor Kulübü yönetimi, Futbol Federasyonu'na yazı yazarak, Gençlerbirliği ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor takımlarının birbirlerinden ayrı 2 kulüp olmadığı gerekçesiyle itirazda bulundu.
Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ imzalı yazıda, iki takımın formalarından logolarına kadar birbirleriyle aynı olduğu ileri sürülerek, takımların yönetimlerinin dahi aynı kişilerden oluştuğu ifade edildi.
Yazıda, şu ifadelere yer verildi:
''Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, aynı zamanda Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu üyesidir. Serdal Ulusoy, Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu üyesiyken aynı anda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü Genç Takımlar Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Volkan Başeğmez, Gençlerbirliği Kulübü'nde yöneticilik yapmaktayken aynı anda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da basın sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Bu sebeplerdendir ki, kanunla da düzenlenen aynı kulübün 1'den fazla takımla temsil edilemeyeceği kuralı ihlal edilmiş bulunmaktadır.''
"Kasımpaşa ve İstanbul B.B. taraftarı da fazla değil, deplasmanlara gitmezler, içerdeki maçlarda stadyum dolmaz"
Kasımpaşa' nın orta bir kadro kursa bile evindeki maçlarında stat dolacaktır. Semt takımı olduğu için her maç en az 8-9 bin kişiye oynarlar. Ama belediye ronaldoyu bile getirse belediye işçilernden başkası maçlarına gitmez :)
Kasımpaça apaçilerdir. Bence ligin en hırçın taraftarı olacak.
Evet ama yaş ortalaması baya uffak bir grup.
PaŞalar PaŞasi KasimpaŞamiza Turkcell SÜperlİgİnde BaŞarilar Dİlerİz....
KasimpaŞali ApaÇİler
Kasımpaşa iyi bir kadro kurarsa seyirci desteğinide arkasına alıp başarılı olabilir Süper Ligde