Dida bıraktı milli takımı..
Printable View
Dida bıraktı milli takımı..
İLk yarıda bekLenenin üstünde performans gösterdik bakaLım ikinci yarı neLer oLucak.
Yani ben bu Fatih Terim'i anlayamıyorum gerçekten.
Emre Aşık neye göre milli takımda beyler?Adam bildiğini okuyor hala.Gelmiş 33 yaşına bu adam bundan sonra ne oynayacağı ne oynayabileceği belli değil.
Ama 2008'i düşünen milli takım kadrosunda ve ilk11 çıkıyor.
Korner oluyor;
Korner atacak Hamit olunca Fatih hoca kızıyor.E hocam senin işin ne?
Onu zamanında söylemek değil midir?Yoksa biz çok mu fm oynuyoruz.Direktifler falan?
Duran topları hep Hamit kullanıyor.Yayın üstünde bir top olsa yine aynı adam
mı vuracak çok merak ediyorum..
topun daha fazla bizde olması hepimizi aldatıyor.Adamlar istedikleri
zaman üzerimizde baskı kurup hata yaptırıyorlar.O yüzden çok da iyi oynamıyoruz.Sahada ayağına hakim olmayan ve bire birde fizik olarak güçlü olmayan adamlarla Brezilya ile mücadele edemeyiz maalesef.
Ronaldinho girdi, biraz macin gidishatini etkiliycek gibi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aha Kaka da girdi, girdigimiz pozisyonlari degerlendirmemiz gerek artik
Kazım oyuna girdi:D
Serdar neden yok 2 maçtır, anlayamıyorum. En formda kaleci şu an ama yok :(
İyi oynadık hatta pozisyonda ürettik fakat atamadık. Neyse sağlık olsun..
Takip ettigim kadari ile iyi oynadik.
Fatih hocanin boyle bi takim cikarmasi gerekirdi Bosna ya karsi ama cikarmadi ve sonucunda hem puanlari hemde grup liderligini kaybettik.
Bu maclar onemli, Milli takima oyuncu kazandirmamiz gerek, daha oncede verdigim Tumer ornegi var, takimiziz YARATILICIK ozeligini kaybetti onun sakatlanmasinla beraber
Ne alakası var o olmadan bence Yıldıray ile 1000 kat daha iyi oynuyoruz
Bence Tümer biraz daha kollektif oynuyor.Yıldıray iyi ancak topla fazla oynuyor.Bu da fiziği iyi olan takımlar karşısında dezavantaj maalesef.
Tumer daha iyi paslar attiyo ve daha iyi dusunuyo top ayagindayken. Yildiray bunu yapamiyo malesef, bana gore Yildiray in Galatasarayli Ilic ten farki yok
Hakan Sükür olmadanda oynayabiliyormusuz..
bugünkü takım anlayısı gercektende süperdi (emre asık hariç,bnce onun yerine gelecek vaadeden bi stoper cagrılmalıydı rizeden yasin veya ankgücünden emre olabilirdi)yıldıray - tümer olayına gelince ikisininde kalitesi tartısılmaz bnce kimi oynatırsa da fazla yadırgamam ama yıldıray bugün harikaydı
bnm bugünkü maçta anlayamadıgım sey tuncay ve sabri tuncayın belli ki aklı transferde bi şeyler yapmaya calısıyo ama bi türlü tutturamıyo2 maçtada kötüydü bnce sabride bnm bildiğim sabri ilk liverpool maçından beri cok ii orta kesiyodu 2 maçtır ondanda bi orta göremedim
sabri gene bi ton pas hatasi yapti... bi insan suratli diye sifir teknigi olmasina ragmen hucumda oynatilir mi ?
Sabri bu macta cok iyiydi ..
Maçın tamamını seyredemedim ama olsun buda iyi sonuçtur:)Zaten sonuçta önemli değil önemli olan oyun:D
Bu arada bu işin Servet ile gitmeyeceğini çok iyi gördük dün o olsaydı yemiştik golleri
bence hamit maçın en iyilerindendi.çok çabaladı takım için.onlarda da ronaldinho ve kaka ilk 11 de başlamadı ve ilk yarı zevksiz geçti
Canımız istediği zaman Dünya nın en iyi takımına biLe kafa tutabiLeceğimizi gösterdik dün akşam.Dün ne yaptık kendimiz gibi oynadık çıkabiLeceğimiz iyi bir kadro iLe çıktık.Korkmadık ve maç sonunda skor oLarak oLmasada oyun bakımından BreziLya dan daha iyidik.Dün sahanın en iyiLeri Mehmet,Hamit ve ikinci yarıda bizim çizgide görev yapan yan hakemdi.Sonuçta iyi bir prestij kazandık.Şimdi geriye kaLan artık Avrupa şampiyonası için doLu dizgin iLerLemek.
Bu arada ilk 11 de başlayan Hakan boş bir kaleci olmadığını gösterdi tamam çok net goller çıkarmadı ama yinede iyiydi:)
Şemsi cim çok iyi bir tercih yaptık Hakan da... Beşiktaş ın kalesinde dahada tecrübe kazanıcak... Kaleci sıkıntısı çeken A Milli Takımda bakarsın AS kaleci oluR...
*Hamit in şutları çok gzlmiş ya...
Hakan kendini cok gelistirmis... Eskiden kendine güveni cok fazlaydi.. GS den yedigi golü hatirlayin :)
Servet olmayınca rahat maç izleniyor :) Tümer'in ne kadar önemli olduğu bu maçta görüldü, Yıldıray eskiden oyun kurucuydu şimdi kanatlara bile koysan oynuyor çok önemli bir özellik bir futbolcu için. Hamit'in şutlarını izlemek ayrı bir zevkti zaten.
maçı izledim baya iyi bir takımımız vardı öncelikle söylemeliyim hakan arıkanı çok beğendim çok güzel oynadı artık kaleyi onun devralma zamanı gemişti bence artık hep hakan oynamaı kalede defansta ise volkan yamana şans verebilrdi üzülmezin yerine bence daha iyi bir oyuncu yaman orta sahada ise sabriyi beğenmedim güzel pres yapıyor ancak oratalarını beğenmyorum çok düz vuruyor topa ve pas hataları yapıyor forvette ise umutun hala kendini geliştiremediğini düşünüyorum çok tutuktu forvette oynadıkça açılacaktır yani kısaca iyi bir kadromuz vardı sahada ancak sakatlıklarımız vardı sakatlarımızda gelince ve fatih terim artık yaşlılardan vazgeçerse biz bu turnuvaya katılır yarı finale kadarda oynarız en az
Ah Hakan ah keske Ankarada kalsaydin simdi beiktasa geldin ve yedek kaleci olacaksin bence hakan daha kolay kolay milli takima alinmaz bunuda yazin bir yere cunku bu sene galatsarayda aykut falan patlama yapacak serdar var orkun var neyse maca gelelim
Sabriyi cok begendim iyi orta yapamadi ama cok fazla top kapti bana gokre macin en iyileri
Yildiray-sabri-Aurellio-Hamit bu 4 lu cok iyi oynadi
Burdan tuncaya sesleniyorum ah tuncay ordan neden pas vermiyorsunda bencillik yapiyorsun kazima versen gol olacak....transfer olacam diye bir kac pozisyonda bencil davrandi zaten terim hemen aldi onu mactan.Bu macta oynadigimiz oyunun yarisini bosna macinda oynasaydik fark atardik amam helal olsun eskiden olsaydi brezilyaya fark yerdik artik bizimde ulke futbolumuz gelisti her takimla kafa kafaya oynayabiliyoruz
runje i keser hakan bak görürsünz veyahutta ben bjk yönetimi yerinde olsam hem bosa yabancı kontenjanı gönderirim runje i
Runje gidebilir...