Bravo Ego ;;)
Printable View
Bravo Ego ;;)
Puan farkı 11 olmuş. Tebrikler Ego.
35 haftalık puan durumu ve en yakın takipçimiz Chelsea'nin 11 puan önünde lider durumdayız.
9 puanmış fark, şampiyonluk harika, seni tebrik ediyorum.
Egemen ben seni cs de de bilirdim skorun kötü olunca reconnect atardın :D :D
şaka bir yana sahiden güzel geçmiş sezon.Fa cup ta da başarılısın.
CS'de reconnect atmak adetim değildir bilirsin, skor kötü oldu mu sadece screen almazdık :) Reconnect atan kimdi acaba frag kötü olunca, ben mi sen mi? (::)
FA Cup finalini yapacağım, Gökay'la FIFA oynamaktan yapamadım finali, bugün yarın yapıp bir kupa daha kazanmak en büyük arzum, bakalım hayırlısı :)
Beni sene boyunca sırtlayan Iversen (ligde 20 gol attı) ve Delgado (yanlış hatırlamıyorsam ligde 18 gol attı) ikilisine teşekkürler. Sola kiraladığım Ben Arfa da süperdi bütün sezon, 10'un üzerinde asist yaptı, 8 de gol attı yanlış hatırlamıyorsam, zaten yılın futbolcusu seçildi.
FA Cup finalinden sonra oyuncuların istatistiklerini de ekleyeceğim.
Tebrikler Egemen Abi..
Kariyerin ve sorunsuz data aktarman için teşekkürler Egemen. Seni tanımayan biri olsam, yaptığın puan farkında bile hile yapmadığın kanaatine varırdım. Sana bu pivot santrafor konseptini öğretmem iyi olmuş. Iversen'i coşturmuşsun. Bende 13 gol 8 asist yapmıştı. Boynuz kulağı geçti. Seni tekrar tebrik ediyorum.
FA Cup Final
Hedefimiz FA Cup'ı da alıp sezonu 2 kupayla kapatmak...
http://img403.imageshack.us/img403/9216/ads305zqk9.jpg
İnanılmaz maçta, 14. dakikada Delgado ile öne geçtik. 18. dakikada Iversen'ın golüyle farkı 2'ye çıkardıktan 10 dakika sonra penaltı kazandık ve Iversen penaltıyla golü bularak farkı 3'e çıkardı. Bu dakika kadar tek kale oynadığımız maçta artık gidişat değişmiş ve Arsenal 4 forvetle atak yapmaya başlamıştı. Sevincimiz kısa sürdü ve Henry 30. dakikada farkı 2'ye indirdi, hemen 1 dakika sonra Gilberto Silva uzaktan muhteşem bir gol attı ve fark 1'e indi. Huth'un büyük hataları yüzünden 2 gol yedik ve Huth 4 puan ile oynadı, hemen oyundan alındı. Bu dakikadan sonra Arsenal tek kale oynadı fakat golü bulamadı ve FA Cup'ı Middlesbrough, yani biz aldık!
Tebrikler.
Şampiyonluğun Mimarları
Sizlere şampiyonluğun mimarlarından bahsetmek, onlara buradan teşekkür etmek istiyorum.
Öncelikle şampiyonluğumuzun en büyük mimarlarından birisi bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük taraftarımızdır.
Transferler ve taktik konusunda büyük yardımı dokunmuş İlhan Aydoğan'ı da es geçmek mümkün değil, onun da şampiyonluk üzerinde büyük payı vardır. Kendisi özellikle Steffen Iversen, Mark Wilson, Nikola Zigic gibi önemli oyuncuların transferinde büyük rol oynamıştır.
Şampiyonluğun mimarlarından biri de büyük kadromuzdur. Bu genç ve dinamik kadro ile Barclays Premiership ve FA Cup şampiyonu olduk. Kendilerinin yıl boyunca gösterdiği olağanüstü performans için teşekkür ederim. İşte şampiyon kadro...
http://img403.imageshack.us/img403/5755/ads305znw9.jpg
Özellikle şampiyonlukta payı olan 3 önemli futbolcumuzu takdim etmek istiyorum.
1. Steffen Iversen
Kendisinin şampiyonlukta çok büyük bir payı vardır. Takımın en önemli pivot santraforu olan Iversen'ı cüzzi bir bonservis bedeli karşılığında renklerimize bağladık fakat o fiyatını her geçen gün attığı goller ve yaptığı asistlerle yükseltti. Önemli sakatlıklar geçirdi, eğer bu sakatlıkları geçirmese takıma katkısı çok daha fazla olacaktı. Sakatlıkları yüzünden 23 lig maçında forma giyebildi, 15 lig maçında hiç oynayamadı. Onun sakatlık sürecinde gol yollarında çok sıkıntı çektik ve birçok kötü sonuç aldık, hatta ara transfer döneminde Nikola Zigic'i renklerimize bağladık alternatif olsun diye, o da Iversen'ı aratmadı ve yerini doldurdu.
http://img260.imageshack.us/img260/5692/ads305z1uc4.jpg
2. Cesar Delgado
Yine kendisini cüzzi bir miktara transfer ettik, PSV ile girdiğimiz yarıştan bir galip çıktık ve onu kadromuza kattık. O da bizim bu çabamızı boşa çıkarmadı ve attığı goller, yaptığı asistlerle bize kendisini gösterdi. Şampiyonluğun en büyük mimarlarından. Yıl boyunca Iversen ile muhteşem bir ikili oluşturdu, hatta bir dönem ikisi beraber sakatlandığında Viduka-Yakubu ikilisini oynatıyorduk fakat hiç başarılı olamıyorduk, gol sıkıntısı çekiyorduk. Delgado-Iversen ikilisi ne zaman iyileşti, o zaman bizim sıkıntılarımız da sona erdi. Kendisi gerçekten muhteşem bir futbolcu ve Iversen'ın indirdiği topları harika değerlendiren bir golcü. Iversen ile iyi anlaşmaları bizim gol sıkıntısı çekmememizi sağladı.
http://img260.imageshack.us/img260/6474/ads305z2nz6.jpg
3. Hatem Ben Arfa
Stewart Downing'i 17.5 milyon Pound'a sattıktan sonra o mevkiiyi doldurabilecek tek oyuncunun Lyon forması giyen Hatem Ben Arfa olduğunu düşündük ve kendisini 1 yıl kiralama yoluna gittik. Bonservisini almamız mümkün değildi zira Lyon bir servet istiyordu. Onu kiraladık ve bizi mahçup etmeyerek asistleriyle, golleriyle ve performansıyla takımın vazgeçilmezi, dinamosu oldu. Sol kanatta fırtına gibi esti, genç yaşına rağmen Premiership'te yılın futbolcusu seçilmeyi başardı. Gün geçtikçe futboluna yeni şeyler kattı, değerini yükseltti, ortalamasıyla hepimizi sevindirdi. O şampiyonluğun en önemli 3 mimarından biri ve yeri doldurulması çok zor bir oyuncu olduğunu bize gösterdi.
http://img513.imageshack.us/img513/633/ads305z3wb9.jpg
Ve bu şampiyonlukta benim de taktiksel ve motivasyon anlamında katkım olduysa ne mutlu bana...
Egemen Işık
Middlesbrough
Tam anlamı ile harika bir başarı. Can-ı gönülden tebrikler...
Teşekkür ederim üstad. Senin muhteşem taktiklerin olmasa bunu yapamazdım. Bir de pivot santrafor özelliğini bana öğretip anlatman çok etkili oldu. Ben TURKCELL SüperLig ortak kariyerinde Gökhan-Vela ile dağıtıyordum zira Türkiye ligi kolay bir lig, hele ki Türkiye liginde bir pivot ve bir hızlı forvet oynatmaya dikkat etmiyordum, Target Man özelliğini kullanmıyordum. Sayende bunu öğrendim ve böylesine zor bir ligde kullanıp başarılı oldum. Ben kendi bildiğimi yapsam, Delgado-Yakubu veya hızlı-hızlı oynatırdım forvette, ne gol atardım, ne top kazanırdım, ne hava toplarında başarılı olurdum, senin katkın tartışılmayacak kadar büyük, teşekkürler :icon_wink:
ilk önce tebrikler güzel işler yapmışsın
bide şu ıversen cidden güzel bir oyuncu ben galatasaray a almıştım harikalar yarattı
Arsenalyi yenmek büyük başarı çok iyi gidiyor kariyer
tebrikler gercekten buyuk basarilar kazanmissin
tebrikler egemen. umarım bu başarılarını 2. sezonda da devam ettirirsin. öncelikle geçmiş olsun ligi bitirdiğin için. başarıları yakaadığın içinde tebkle. bu sezon da bittiğine göre konuyu kilitleyebiliriz.