Bu da yakıyor baya üzme kendini:)
Printable View
Bu da yakıyor baya üzme kendini:)
Selam millet.Ben yeni katıldım buraya ama gördümki burada farklı karşılanıyor misafirler.Enjoy sen misafirlerini ohaa diyerek karşılıyorsun ama unutmaki bu senin anlayış ölçünü gösteriyor.Neyse kimseyi kırmak veya üzmek gibi bir niyetim yok.Zaten bunu yapmaya meraklı kişiler yeterince var zaten burda.Bu arada madem bu yarışma iki yıl önce yapıldı birincisini merak ettim doğrusu.Neyse sade bir hoş geldinin bile çok görüldüğü bir yerde eskiden kalma birşeyi istemek pek doğru olmaz sanırım.Sonuçta bu anlayışlı kişilere yapılması gereken bir istek.Neyse Hadi kalın sağlıcakla...
Bir kaç arkadaşın yaptığını tüm Turksportal ailesine mal etmesen çok sewinirdim ama olsun...Hoşgeldin aramıza :)
Demirhan kardeş yazımı iyi okumamışsın galiba.Benim amacım kimseyi üzmek,kırmak değil demiştim zaten.Buna burdakiler ve tüm turksportal ailesinin fertleride dahil.Bakıyorumda sende buranın yöneticilerinden biri olarak üyelerinizin hataları adına özür dilemek yerine hatayı bende bulmuşsun üzüldüm bu duruma.Neyse herşeye rağmen hoşbuldum kardeş...
arkadaşım sende haklısın yapmamam gereken birşeyi yaptım ama 2 sene önce ki konuları nasıl buluyorsunuz anlamıyorum..bir ara sadece eski konular yeniden en baştaydı..yine de ohaa dememem lazımdı..özür dilerim..sana iyi forumlar..bende konu da anlıyacağımı anladım zaten..:rolleyes:biz hep bir aileyiz ama hep değişiyomuş demek ki..Quote:
Originally Posted by stormybaha
Selam enjoy.Hatanı anlayıp özür dilemen hoş bir davranış umarım herkese örnek olur.Konu forumun en başında olduğu için tarihine bakmadan cevap yazdım.Anlamadığım madem sonuçlanan bir olay neden sonucu yazılmamış.Sonucu yazılmış olsa bende farkına varabilirdim bu tatsız olay yaşanmazdı.Neyse konu kapanmıştır benim için.Bir yanlış anlaşılma olmuş uzatmamak gerek.Herkese kolay gelsin...
Arkadaşlar mesaj yazarken arada bir bakın bu konu ne zamana ait, neden bahsediyor. Mesaj atmak için mesaj atmayın...
e ben bunu kitliyorum o zaman :)