Çok doğru Söyledin abi..Biz maç izleyemiyoruz..Bu nasıl iş ya..
Printable View
Çok doğru Söyledin abi..Biz maç izleyemiyoruz..Bu nasıl iş ya..
Beyler MaÇlar Uyduda Şİfrelİ Olacak,ama Bİss Şİfreleme Sİstemİ.tv8,ntv Gİbİ Yanİ Bu Keylerİ Fox AÇiklar,bunu Sİz Yapamazsaniz Bİle Basİt Tv Cİler Bİle Yapar,bİ Yazilim Attirin Tamam
İnşallah izleyebileceğiz valla.:)
Serie A Kanal 24 te yayınlanacak.
Fox spikerlerine bayılıyorum :D
Peter Walton - Hakem
nasıl okuyor? - Peter Valton aynen okuyor :D
Glen Johnson
Gilen Conson
Sam Allerdyce (Yanlış olabilir :))
Sem Allerdiyse
Florent Malouda
Florent Maludo:D
Petr Cech
Petrik Çek:D
Ek olarak bunlarıda ekleyeyim adamın maç anlatmasına sinir oluyorum bi insan bi futbolcunun isimini de doğru söyler..
Neyseki NTV'ninkiler çok iyi.Benim içinde önemli olan La Liga ve Bundesliga zate..
Berk yanlışın var Petr Cech'e Pıtır Çek diyor:) gerçekten spikerler çok kötü Fox'ta..
Bide maç içinde Ana Haber Bülteninden başlıklar vermesi yokmu...:)
14 Ağustos 2007 Salı
Tottenham Hotspur - Everton 02.15
15 Ağustos 2007 Çarşamba
Portsmouth - Manchester United 02.15
Wigan Athletic - Middlesbrough 22:00
FOX TV
18 Ağustos Cumartesi
14:45 Portsmouth-Bolton
17:00 Fulham-Middlesbrough
19:15 Newcastle-Aston Villa
19 Ağustos Pazar
15:30 Man City-Manu
18:00 Liverpool-Chelsea
NTV
17 Ağustos Cuma
21:30 Karlsruher-Hannover 96
18 Ağustos Cumartesi
16:30 W.Bremen-B.Münih
19 Ağustos Pazar
18:00 Hamburg-B.Leverkusen
Ingiltere Ligi Sifresiz Ve Super Gidiyor Cok Fazla Mac Veriyorlar Cumartesi Gunu Buda Super
LaLiga başlasada asıl futbol şovunu izlesek
LiveFooty'den izleyin bence, hic kasmayin TV falan.
http://www.livefooty.doctor-serv.com/
ntv bayagı kan kaybetti bu anlamda :)
tv8 italya'yı iyi veriyordu yauv
fox premier lig yayınında tek sevmedigim nokta banttan verecegi macları cok gec veriyor gece saat 2.30 da 3.00 da mac mı olur ya
trt de guvendigim şey hafta sonu ya da bant mac özetlerini iyi veriyorlar iyi program yapıyorlar ömer üründül hariç :)
inşallah bir an önce fox adam gibi spiker bulur da ağız tadıyla bi premier lig seyrederiz
İspanya Ligi'ni NTV veriyor. TRT heralde birkaç maçı vericek.. Bi de acaba bizim ligin yayın hakları kaç para ki.. Adamlar Barcelona-Real Madrid maçını alıyorlar Fener-Belediye maçını alamıyorlar nasıl iştir bu ya!
Artık dayanılmaz hale geldi.Maç keyfimin içine ediyorlar.Spiker dediğin heyecanlı anlatır maçı oyunculardan bahseder biraz.Derbi hakkında notlar falan verir ama ben bunlarda öyle bişey göremiyorum.Hadi onu geçtim doğru dürüst cümle kuramıyorlar.Böyle lige böyle spikerler..
chelsea nin sağ kanat oyuncusu riiseye top çarptırıyor top taça gidiyor, riise topu taça attı diyor. ayrıca ses tonu yorumları pozisyona kattığı cümleler tamamen saçma sapan. gerekiyorsa toplu mail atalım arkadaşlar maçı katlediyor adam.
NTVde almanya ligi çok zevkli oluyo ingiltereyi izlemiyorum çok sıkıcı oluyo spikerden dolayı hatta bikere maçta spikerin mikrofonu düştü galiba 2 dk falan maç sessiz gitti
fox tv uyduda varmı merak ettim şu adamı komik birisi galiba :D
25 Ağustos 2007 Cumartesi
Sunderland - Liverpool
Arsenal - Man City
Chelsea - Portsmouth
26 Ağustos 2007 Pazar
Middlesbrough - Newcastle
Man Utd - Tottenham
güzel maçlar var İngiltere'de Arsenal-City , Man Utd - Tottenham ve Chelsea -Postmouth maçı izlenilir
Arsenal-ManC maçı güzel olacak diye tahmin ediyorum.Seyretmeye çalışacağım.
Edit: Mesajları uçurunca olmuyor ama ya.. :D
Ntv: 25 AĞUSTOS CUMARTESİ SAAT YAYIN
LA LİGA Real Madrid - Atletico Madrid 21.00 CANLI
bana göre bu haftanın en önemli maçı 2 takımda yepyeni kadrolarıyla sahaya çıkıyor....
spiker dediğin adam maçta heyecanlanmalı... Örn: Okay Karacan bu adamın anlattığı her maçı izlerim...Maç hakkında bilgileri vermelidir ama Ertem Şener kadar abartmamak şartıyla :) Evra'nın 37 kardeşinin olduğunu söylemişti...:D Bize ne Evra'nın kardeşinden
Okay Karacan'da çok fazla gereksiz bilgi vermeye başladı..
Boro-Newcastle maçında Tuncay ve Emre oynarsa tam süper olur.
İtalya Serie A'yı hangi kanal veriyor?