-
İhracat şampiyonu Trabzonspor
Trabzonspor, geçen sezon başından bu yana 5 yabancı kulübe futbolcu verdi. Bordo-mavililer, Fatih Tekke, Marcelinho, Fabiano Eller, Stepanov ve Ersen Martin'in transferlerinden yaklaşık 15 milyon Euro üzerinde gelir elde etti.
http://www.ntvspor.net/Images/19000.jpg
Trabzonspor, geçen sezon başından bu yana 2 İspanya, 1 Rusya, 1 Almanya ve 1 Portekiz kulübüne olmak üzere 5 yabancı kulübe futbolcu verdi.
Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, ilk olarak geçen sezon başında Rusya'nın Zenit Petersburg Kulübü'ne golcü oyuncusu Fatih Tekke'nin satışını 7 milyon 400 bin Euro gibi rekor bir ücretle gerçekleştirdi.
Geçen sezon devre arasında Almanya'nın Wolfsburg Kulübü'nün bordo-mavili takımın Brezilyalı oyuncu Marcelinho'ya talip olmasının ardından görüşmelere başlandı. Bordo-mavili kulüp, bu futbolcuyu da 2 milyon 750 bin Euro'ya Wolfsburg Kulübü'ne verdi.
Brezilya'nın Internacional Kulübü'nde kiralık olarak forma giydikten sonra Trabzonspor'a dönen, ancak bordo-mavili takımda oynamak istemediğini açıklayan Fabiano Eller de İspanya'nın Atletico Madrid Kulubü'ne 1 milyon Euro'ya satıldı.
STEPANOV'DAN 3.5 MİLYON EURO
Bu sezon başında Milan Stepanov'un, Portekiz'in ünlü kulübü Porto'ya transferi 3 milyon 500 bin Euro'ya gerçekleşti.
Karadeniz kulübü, son olarak da golcü oyuncusu Ersen Martin'i İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne 1 milyon dolara (yaklaşık 750 bin Euro) verdi.
Fatih Tekke, Marcelinho, Fabiano Eller, Milan Stepanov ve Ersen Martin'in transferinden bordo-mavili kulübün kasasına toplam 15 milyon 400 bin Euro girmiş oldu.
NTVSpor
-
Nuri Albayrak nereye sakladi bu paralari, hic bir transfer yok. Kalemize kaleci bile alamadik.
-
gusel para kazaniyor trabzon, kadrosu cok sisikti ve iyi transferlerle kadroyu kuculttu. hala da kaliteli ve yeterli kadroya sahip, zaten trabzonspor nadiren flash transfer yapan ve yapsa da verim alamayan bir takim...
-
Mehmet Yıldız ile Trabzonspor ciddi bir şekilde ilgileniyrmuş. Fenerbahçe ile görüşmeler kapanmış gibi..
Mehmet kendisi söyledi. Şu anda bir anlaşma sağlanamamış, görüşmeler devam ediyormuş. Yarım saat içinde herşey olabilir dedi..
-
Mehmet yıldız suan Radyospora baglandı....Dediki Trabzon ciddi bicimde ilgileniyor dedi..Transferin bitmesine yarım saat kaldı her an hersey olabilirdedi.
-
Şaka gibi !..
Trabzonspor'un, transferin son gününde istediği forvet transferini gerçekleştiremeyince, İspanyol Recreativo Kulübü'ne verdiğini açıkladığı golcü futbolcusu Ersen Martin'i Bolu'da bugün başlayan kampa çağırdığı öğrenildi.
Transferin son gününde istediği oyuncuyu kadrosuna dahil edemeyen Trabzonspor, daha önce İspanya'nın Recreativo De Huelva kulübüne verdiğini açıkladığı Ersen Martin'i Bolu Koru Otel'de düzenlenen kampa çağırdı. Faks yoluyla İspanyol kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ersen Martin'in de böylece İspanya rüyası başlamadan bitmiş oldu.
ligtv
-
Gerçekten de şaka gibi.Ben Ersen'in yerinde olsam kabul etmezdim.Saçmalık.Adam belki La Liga'da oynamak için ne hayaller kurdu;)
-
en önemli forveti verdiler kimseyi almadı ts mantalitelerine hayranım:D evet hesapladım 15 milyon euro noldu????
-
Ersen Martin olayı gerçekten şaka gibi.. :)
-
-
Transfer sezonu saat 18:00 itibarı ile bittiği için kilitli.
-
kamp bitti..avrupa bitti..lig başladı..hala alacaklar adam..gelen futbolcuya yazık olacak..
-
transfer falan istemiyoruz sadece yönetim istifa ziya istifa
-
Trabzonspor'un ilk olarak yapacağı en iyi transfer teknik direktör transferi olmalıdır,futbolcu değil..
-
11 aralıkta ikisi beraber gider..11 aralık'a çok var..en azından 1 forvet almaları lazım..Umut durgun bu sene
-
Bu saatten sonra yapılması düşünülen Hayrettin transferine kesinlikle karşıyım.Hayrettin alınmasın solda Celaleddin oynasın her maç 3 yiyelim farketmez.