Trabzonspor attı golü 1-0...
Printable View
Trabzonspor attı golü 1-0...
Saha karıştı yumruklar konuşuyo :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Büyük bir kavga çıktı maçta
Hakemler maçı terketti
Saha karıştı, hakemler soyunma odasına gittiler.
maç ertelendi galiba
Ertelense ne ertlenmese ne 2 Dk kalmış :)
Trabzon hükmen maglup olur.....böyle seylere artık taviz verilmiyor....
Trabzon tam macı kazanıyordu....taraftarlar sahaya girdi...hükmen maglup olabilir
Sivasspor 10 dakkadır, soyunma odasına gitmek için çabalıyor, bırakmıyor TS'liler, en sonunda gidebildiler.
Eğer hakem soyunma odasından çıkarsa hakemliği sona erer.Bu maç hükmen biter, sivas kazanır.
Trabzon'a da en az 3-4 maç ceza gelir.
evet hükmen mağlup olabilir trabzonspor.
Olaylar ne öyle ya?:oMehmet Yıldız'a tokat atmış bir seyirci galiba.
Bir seyircinin sahaya girip Mehmet Yıldız'a tokat atmasıyla olaylar başladı...
Trabzonspor'un hükmen mağlup olup, en az 4 maç ceza verilmesi lazım. Taraftarlar sahaya girdi, Sivasspor oyuncularına saldırdı. Saha karıştı.
Turunculu taraftarı Trabzon il sınırına sokmamak lazım, takımı 1-0 galip, son atak artık, girdi sahaya, M.Yıldız'a tokat attı ama iyi dayak yedi Musa, Muhammed, M.Yıldız hepsi tekme ve yumruk attılar, akabinde de diğer taraftarlar girdi sahaya. Hakemler ne karar verecek bakalım, inşallah tatil ederler maçı. Aynı şey V.Manisaspor-Sakaryaspor maçında da olmuştu, onda kaleci ve kaleci antrenörü olay çıkarmıştı, bunda ise taraftar. İnşallah Trabzonspor'a ağır bir ceza verilir.
Resmen İsrail-Filistin savaşı oldu. Sivasspor büyük ihtimalle çıkmayacak.
Takımın 1-0 önde ve dakika 93 sen sahaya gir oyunu durdur . Bu kadar da olmaz. Büyük bir ihtimal hakem maçı iptal edecektir. Daha sonra belki de PFDK’nın kararıyla maçı Sivasspor kazanır hükmen.
Trabzon bu macı hükmen kaybetmesi lazım büyük cezagelmesi lazım en 3 mac çünkü temaslar olmus..
Ne diyim yahu yazık maç bitmek üzere ne gereksiz işler yapıyolarlar...
Çok yazık....
Taraftar 3 puanın gitmesine sebep oldular. Bakalım kaç maç ceza gelecek TS'a? Galatasaray maçında en azından taraftar sahaya girmemişti, en az 5 maç olmalı çünkü Sivaslı oyuncuya da müdahale var.
Taraftar sonra çıkıp başkanı suçlamasın, bu sezon ceza alırlar da kötü dönem geçirirlerse tek suçlu kendileridir.
Aynısnı Danimarka - İsveç maçında oldu Danimarka hükmen yenildi. Trabzon'da yenilmesi gerekiyor. Ayrıca seyiriciz maç cezası verilmesi şart oldu.
Arkadaslar hakemler az sonra cıkıcakmış tekrar eger cıkıp hiçbirsey olmamıs gibi mac biterse rezillik....
Sivas güvenlik önlemleri istiyormus.....
Böylelerine 10 maç ceza verseler AZ!!!
Bu maç devam ederse Sivassa haksızlık olur. Sonuçta Fifa aynı cezayı verdi. Ayrıca gazeticilerde yumruk attı.
Sahaya giren Trabzonlu Mehmet Yıldıza tokat attı.. Bu adamları anlamak cok zor ya 85te gol atmısın kazanıyorsun senin karsı takım oyuncusuna tokat at.. Bence hükmen yenilgi gelmesi lazım rezillik!!!!!!!
O sahaya girenlere caydirici cezalar verilmezse, bu olaylar hic bir zaman bitmez...
Ne demek sahaya girmek.
Size bir Örnek:
Dortmunddaki Türkiye-Brezilya Milli macinda, bir arkadas mac bittikten 3-5 dakika sonra sahaya girdi. Görevliler alip götürdüler, sorgulandi, kaydi yapildi ve 2 sene stada girmeme cezasi aldi.
Yoruma gerek yok sanirim...
mac uzayınca hemen eve geldim digiturkten sivasspor kendini bişey sanıyor.. dayılanmaları cok ayıp hemde trabzonda.. trabzondan cıkışolmaz bunu ilkyarının ortalarında zaten taraftarlar söylüyordu mehmet yıldız kendini bişey sanıyor macı izlediyseniz ilk dakikalardan itibaren ofansıfımızı seert futbolla durdurmaya calıstı hakemde kart göstermeyince bizi çileden cıkardı ortamı sivas gerdi size bir açıklama :
Uygun ayrıca, "Buradaki olabilecek sonuçları tahmin ediyorum" diyen Bülent Uygun, "Bu maçta çok değişik bir şey olacağını zannetmiyorum. Olsun biz iyi futbol oynadık. Zayiat vermedik. Herkesi sağduyuya davet ediyorum. Trabzon en mert insanların yaşadığı şehir. Onun için sağduyulu davranmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.
90'+24, Bülent Uygun, "Bizi seyirci özellikle 80'inci dakikaya kadar alkışladı. Ancak Ayman'ın oyuna girmesiyle herhalde dinleri karıştırdı. Hoca herhalde bunu ıskaladı. Yine Ayman Balili'ye çift girince ortalık karıştı. Olaylar çığrından çıktı. Trabzon insanı milliyetçi bir şehir. Ancak centilmenliğin de bu ilden başlamasını istiyorum. Mehmet Yıldız, Muhammed ve Yasin darp edildi. Bir gazeteci kardeşimizin bile gidip oyuncuma yumruk atması kabul edilemez. Gazeteciler taraftar gibi davranamaz. Futbolun güzelliklerini yerine getirmeye çalıştık. Onlarla gurur duyuyorum." dedi.
Hakem Bülent Demirlek maçı oynatmamakta kararlı...
Trabzonspor'lu yöneticilerse sahaya dönmesi için maçın hakameni baskı yapıyorlar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçın hakemi Bülent Demirlek iki kulüp başkanlarıyla görüşmesi sürüyor.. Birazdan karar açıklanacak... Maç tatil edilebilir....
Asil siz kendinizi birsey zannediyorsunuz. Zaten zar zor haksiz yere 1-0 almissiniz maci, hala konusuyorsunuz. Ayman tam 3 defa kasti faul yapti Balili'ye, elbette bardagi tasiran son damla gelecekti ve geldi de. Gerizekali seyirciler de 1-0 onde olduklari ve son dakikasi oynanan macta sahaya girerek kendini gosterdi zaten, Trabzon hukmen maglup edilmeli ve agir bir ceza almali. Aci olan sey ise olaylardan sonra Trabzonlu futbolcularin ve seyircilerin birbirini alkislayip adeta iyi birsey yapmislar gibi davranmalari, hele Ersen Martin tam igrencti.
Dönerse hükmen kaybetmezler. Umarım hakemler çıkmaz...
Trabzonspor'un hükmen mağlup olup, en az 4 maç ceza verilmesi lazım. Taraftarlar sahaya girdi, Sivasspor oyuncularına saldırdı. Saha karıştı.
Bu sözlere katılıyorum herşey güzel gidiyordu Trabzon için ama bu olaylar kara bir leke olarak kaldı..
Trabzon taraftarna güvenip tel örgüleri kaldırdı ama taraftarın sabrı kalmadı bence... olayların olması çok kötü ayman olayları ateşledi olaylar bitmişken mehmet yıldıza küfürler etti zaten ondan sonra film tamamen koptu neyse trabzonu çok büyük ceza bekliyor