Murat abi ne mutlu ki Frutos sakat.
Printable View
Anderlecht'in ortasahadaki dinamosu Biglia'ya dikkat. cok yetenekli ortasaha oyuncu, cok sert sutlar atiyor, defansif özelligi cok güclü.
Insallah Fener kazanir diyorum yinede, böylece Türkiyenin puanlari artar
Midfielder Lucas Biglia and defender Nicolás Pareja travel to Istanbul despite nursing minor knocks, but coach Frank Vercauteren is unable to call on Walter Baseggio (back), Nicolás Frutos (heel) and the suspended Jelle Van Damme for the first leg of what is a must-win tie. "All our preparations for the new season have been geared towards these matches as our first goal is to reach the UEFA Champions League group stage," he said.
Biglia ve Pareja'nın sakatlıkları hafif diyor sanırım pareja'da iyi oyuncu dikkatli olmalıyız
Bir beşiktaşlı olarak Fenerbahçeye başarılar diliyorum.
Roberto Carlos son 10 yılda takımlarının oynadığı bütün Şampiyonlar Ligi maçlarında ilkonbirde oynadı. Ama işin komiği Fenerbahçe'nin son 10 yılda oynadığı Avrupa maçından daha fazla maça denk geliyor. :)
maçı d smart'tan başka bir kanal vermiyor mu?
Belçikada VT4 veriyor ama şifreli mi değil mi bilmiyorum. Bilen var mı bu kanalı? Ben uydudan şimdi 1500 kanalı tarayacağım içinde varsa izlerim.
Not : Bu kanal kabloludan yayın yapıyormuş, internetten de yayını olmadığı için izleyemeyeceğiz malesef. :(
Kabloluda varmıymıs bu kanal?
Maç başLıyor.BigLia da oynuyor bu arada ;)
Beyler Key yokmu yaaa D-spor içinn :(:(
Maç başladı hadi hayırlısı
Kezman bişeyLer kaçırdı ama tehLikeLi gibiydi
Fenerbahçe bastırıyor.
fener gol gol gol
Beyler hangi radyodan dinlerim bu maçı?
radyo spor
Eyvallah arkadaşlar.
spiker fener iyi oynuyo dedi bencede fena oynamiyo insallah nazar degmez
Radyospordaki adam kalpten götürücek beni :D
BJK maçına geçti bu radyo ya....
Helal olsun BJK. Sıra Fenerbahçe'm de.
Beşiktaş rahat bence.Herşeye rağmen tedbiri elden bırakmamalı..