yedik yahu:S
yedik yahu:S
Servet penaltı yaptırdı 1-0 oldu
kim bilr pozisyon nsldı?
Ya biz nie küçük takımlara karşı hep böyleyiz yaaa
nette takip ettiğim sitede millet Servet'e sövüyor..
ben penaltıyı görebildim. Emurafunun gösterdiği sitede..
Servet zaten yeni nesil bir Bülent Akın.
Ertuğrul versene siteyi:(
1-0 oldu
Servetin hatası
Lokum gibi takıma bak:1-0..
Berk, ne demek istiyorsun?!
Galati den iyi bir takım bizim rakibimiz..
ben seyrediyorum lig tv den mac ortada gidiyo servetin yaptigida acik penaltiydi
Ümit dünyaları kaçırıyor yine ...
servet çetin isimli yarma denen adamı aldığında demiştim ben galatasaray yandı.. en az 15 gol yer o adamın hatalarından diye.. Adam ormandan çıkmış sanki ya tam hanzo.. 2. lig takımında oynamayı bile haketmiyo nerelere geldi eskiden iyidi bu adam ya
Maç oynamadan kazanılmıyor demek istiyorum.Hep bunu yapıyor Türk takımlar.ŞL grup kurası çekilir lokum gibi kura rahat çıkarız sonra grupta sonuncu oluruz.Ön elemede bizden düşük takımlar çıkar 'rahat geçeriz fark atarız' sonra hezimet.Bunu demek istiyorum.Gerçi daha maçın başı herşey olabilir..
hadi ya atıordk..
hooop ağır ol arkadaşım. beğenmiyo olabilir ama Galatasaray'ın futbolcusuna'da hakaret etmenin anlamı yok!
Maça gelirsek, Lincoln ve Linderoth olmayınca bu takım top oynayamacak mı? Bazen diyorum keşke 2000 yılındaki gibi küçük takım olsaydık ve herkes bizi favori göstermeseydi o zaman sanki daha hırslı oynuyorduk.
Hasan Şaş ve Ümit Karan sürünüyor, Sabri ortalıkta yok, Rize maçının yıldızı Ayhan koşmuyor, mücade etmiyor.
Servet'in Avrupa kupası fobisi var sanrım derken Ayhan'a laf ettik adam golü attı :D
ayhannnnnnnnnnn
Gooooooooooooool oh be:D...
golllllllll iste bu golll
Aferim Ayhan aferim.
evet beğenmiyorum serveti hatta en beğenmediğim futbolcu dünyadaki... Ama ciddi ciddi beğeniyorum diyen var mı cidden çok merak ediyorum. Yabancı limiti kalksa bi ..
Bravo Ayhan, Şaş gene çok itiraz ediyor.
Hasan çıksın oyundan. Bu gidişle atılacak..
Hadi asLanLar vurun pençeLerinizi artık yavaş yavaş.