Bizden bu sezonda bi cacık olmaz beyler boşuna umutlanmayalım.
Printable View
Bizden bu sezonda bi cacık olmaz beyler boşuna umutlanmayalım.
delgado,koray ve i.akın oyuna girmesi lazım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve ilk yarı sona erdi... Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş...
Atamaya atarlar KURALI burdada gecerli...
yahu olmaz böle şey 1-0
İlk yarı bitti.İkinci yarıda goller bekliyoruz...
Telaşlanmazsak goller ardı ardına gelir..Adamların tek şutu gol oldu :s
Üstün oynayan biziz , vasat oynayanlar onlar , ama hala gol atamıyoruz adamlar bir atakta ggol attılar.Beşiktaş'ı bazen gerçekten anlamata zorlanıyorum!
hadi kasımpaşa 2.yi bekliyoruz
Bastır Beşiktaş 2 gol bekliyorum sizlerden..
Burak, Higuain'in yaptığı işin aynısını yapar diyenler, bu maçtan sonra ne diyecekler acaba?
Neyse 2.yarı başladı. Haydi Kartal.
Neyse Burak çıktı, kurtulduk. Batuhan girdi. Serdar Özkan iyi oynuyor.
Aydın çıktı, İ. Akın girdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kalecininde iyi oynayacağı bize karşı tuttu zaten. Geçen sene Martinez'in yaptığı gibi.
Dayan kasımpaşa...
Direk... Of yaa
YeniLiriz artık.Burdan sonra maç dönmez.Zaten herkes bütün hırsını bize yapıyor.Diğer takımlara geLince saLıveriyorLar kendiLerini.ALamayız bu maçı.
Golll. İbrahim Toraman :)
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll lllllllllllllllllllllll
GözyaşLarına boğuLucam şimdi . :)
Daha yarım saat var 2. gol gelir birazdan.
Maç böyle biter.Tahmin oyununda yattık..:(
Batuhan nabior geziyor sanırım sahada.Oyuna girdiğinden beri adını feLan duymadın ben ;)
Penaltıyı vermedi :mad:
Maç böyle bitecek gibi duruyor..
Tello soldan iyi geliyor.
HakemLer bu sezon penaLtı çaLmamak için ağız birLiği etmişLer sanırım.İzLemedim ama umarım penaLtıdır.;)
Hadi ya.Bu maçı kaybetmemiz lazım..
Koray girdi . Cisse çıktı
Son 10 dk.Oyuna kurtarıcı oLarak koray giriyor ;)
Hayrettin abiye katılıyorum.Zaten bütün küçük takımlar bize karşı böyle aşka geliyorlar.:rolleyes:
ŞöyLe topu aLdım mı ayağına iki üç kişiyi geçecen adam eksiLtecek bir forvet aLmadığımız sürece böyLe takımLara bu sezon daha çok puan vericez çok..
Büyük ihtimalle maç böyle bitecek. Eğer daha kasımpaşa'yı yenemiyorsak, şampiyonluk zor.
Yani tabii ki her takımı yeneceğiz diye bir kural yok ama ligin ikinci haftası ve sen puan kaybediyorsun.
Goooooooooooolllll Ricardinhoooooooooooooooo