geçen sene erciyes maçı çift daldı Cenk'e..
yine geçen seneki Antep maçını hatırlatırım sana Erdogan Arıca'nın sözlerini..
ve bu oyuncuya oyun stilinden dolay Kocaeli taraftarının Hayvan dediğini..
Printable View
Balili pis bir futbolcu, ki oyuna girer girmez Ayman'a küfür etti, mactan sonrada Ayman'in kendisine küfür ettigini söyledi. Sivasspor ne zaman bu adami yollayacak?? Bizim Türk forvetler bu balili ye 10 basar, adam kac senedir ayni her mac olay cikartiyor.
Egemen neyi Kasdettin?
gerçekten bu kadarda agır bir ithamda bulunulamaz..yetkililerden gerekeni yapmalarını diliyorum..
Çok doğru söylemişsin...Ben bir Galatasaray lıyım ancak şunu söylemek gerek bu ülkede en medeni,aklı başında izleyici Fenerbahçe tribünlerindekilerdir..Saraçoğlu na yakınım, için Hagi gibi bana heyecan verecek bir futbolcu olsa izlemek için her maça giderim...Tribün görüntülerini izlersiniz Fenerbahçe maçı öncesi, demek istediğimi anlarsınız...Trabzonun da Beşiktaşın da Galatasarayın da son derece aklı başında taraftar kesimleri var...Bunları stata çekmek asıl mesele...Ayrıca şundan hiç süphem yok ki Fenerbahçe statında tel örgü olmasa bile hiç kimse sahaya girmez...Benim asıl derdim Trabzon yönetiminin ve insanlarının bu tip olayların patlak vermesine neden olanları ayıklamasıdır...Oysa Sivas maçından önce 2 3 yaşındaki çocuklarıyla eşleriyle tribünlere gelen insanlar görmüştüm...Şunu bilmek gerekir ki bu tip olaylar devam ederse ve önlem alınmaz ise bahsettiğim o eşiyle çocuğuyla maça gelen insanlar tribünden çekilecek...O zaman da zaten ipin ucu kaçmış demektir...
Bu sözler...Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Herhangi bir ithamda bulunmadım. Trabzonsporlu futbolcular ve taraftarlar da sütten çıkmış ak kaşık değil. Fatih'in ve Gökdeniz'in arabasını kurşunlayanlar Trabzonsporlu değil miydi?
Kalkıp turunculu Trabzonsporlu arkadaşı savunmadığınız kaldı bir tek...
Haklisin, kendi takim kaptanini öldürmeye tesebbüs etti trabzonsporlular.
Beyaz bereyle ogün samast arasında ki ilişkiyi kurdun gibime geldi de.. olayı başka yerlere çekmeyin... Ayrıca ben kimseyi savunmuyorum.. sadece söylediğin söz çirkin
Türkiye'nin en centilmen taraftarı mı sizce Trabzonspor taraftarı? Bence değil.
Türkiye'de en çok olay çıkartan, kendi kaptanını kurşunlayan, hatta kaptanını zorla alıkoyup 500 bin dolar isteyen bir taraftar grubundan bahsediyoruz.
Bu tarz olaylar genelde Trabzon'da oluyor. Elbette Trabzonspor'un iyi, dürüst ve centilmen taraftarı da var, ama olay çıkartan taraftara tepki konulmamasından dolayı bu olaylar sürekli devam ediyor ve önüne geçilemiyor.
Eğer siz bu olaylara tepki koysaydınız, bu yapılanları kınasaydınız, bir daha bu tarz olaylar olmazdı.
Bere olayından Fatih'e Gökdeniz'e atlamayalım.belki Gökdeniz ve Fatih'in başına gelen olaylar sütten çıkmış ak kaşık olmadıgımızı gösterir ama verdiğin o ilk örnek gerçekten çok çirkin oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kınamayanmı var Ogün Samast olayından sonra serseri denildi bu gençliğe belki basın biraz sahip çıksa böyle şeyler olmazdı..
Verdiğim örnekle şunu kastettim.
Trabzonspor'un kaptanı, örnek ismi Hüseyin Cimşir, olayın ardından beyaz bere ile antrenmana çıkıyor. Bu ne demektir? Belki Hüseyin art niyetle veya kötü bir niyetle çıkmamıştır, ama bu istemeden de yanlış anlaşılmalara yol açacaktır ve açmıştır da...
Bunu Trabzon'un yerel gazetecileri ve köşe yazarları da eleştirdi. Siz Trabzon'da yaşadığınızdan daha iyi bilirsiniz, eleştirilmedi mi Hüseyin'in beyaz bere takması?
Bu beyaz bere istenmeden de Hüseyin'e okları çevirdi. Şimdi Hüseyin'in niyeti iyi olsa da kendisi hakkında insan istemeden de bir ön yargıya sahip oluyor.
Tamam Yeter konunun özünü kaybediyosunuz.. Sivasa verilen cezalar konumuz Trabzon Taraftarı değil.. Uyarımı Dikkate almayana Ceza Sistemi Uygulanacaktır...
Bence hakem bazı hatalar yaptı maçta.
Ayman ve Musa Aydın'a maç anında kırmızı kart göstermeliydi. Bu oyuncular sarı kartla yırttılar.
Diğer Sivassporlu oyuncuların da 1'er maç ceza alması doğru bence, nefs-i müdafaa var ortada, yani orada kendilerini koruyorlar, beklenmedik bir şekilde taraftar giriyor sahaya ve saldırıyor.
Trabzonsporlu futbolcular ile Sivassporlu futbolcular aralarında yumruklaşsa, tekmeleşse, o zaman her iki takımın oyuncuları da ağır ceza alırlardı, ama durum farklı...
bunları biliyorsun güzel.. peki hüseyin'in 5 vakit namaz kıldıgını, bjk maçından sonra doping kontrolü sırasında dışkı vermesi gerektiği için bira içmesi gerektiği ve bunu reddetiğini biliyor musun ? ben ilk defa hüseyin'in oradan senin dediğin gibi görüldüğünü duyuyorum..ayrıca bu haberler çıktıgında çogu Fb-Gs-Bjk'li arkadaşlırımızda dahi haberi çok saçma bulmuşlardı
Uyarılar pek dikkate alınmıyor anlaşılan...
tamam Mehmet yazdıgın mesajı görmeden yazzdım daha yazmayagım zaten
Ama Sivas'lı oyuncular o taraftarı dövmek yerine uzaklaştırsaydılar daha güzel olurdu.Dövmek zorunda değillerdi.Ki sadece bir oyuncuya saldırı oldu.Neyse ceza yerinde.Olayın içinde tahrik var çünkü.Arkadaşları dayak yemiş.
Ben Hüseyin suçlu demiyorum. Ama şimdi o olayın ardından beyaz bere ile sokağa çıkan her insan yadırganır, tepki görür.
Cinayetin zanlısı bulunmadan önce, hatırlarsanız İstanbul Şişli'de metro çıkışı beyaz bereli birisini polis almıştı önce, sorgulamıştı, sonra serbest bırakmıştı.
Yani bu istemeden de tepkilere yol açıyor. Tepkilerin geleceğini bile bile neden beyaz bere takarak idmana çıkıyor ki? Sıradan bir futbolcu değilsin, milli takımın futbolcususun, Trabzonspor'un kaptanısın sonuçta. Artniyetli olmayabilirsin, hatta büyük ihtimalle artniyetli değildir ama biraz daha dikkat etmesi gerekirdi.
Dediklerin doğrudur, sen daha iyi bilirsin.
Gökdeniz ve Fatih olayı Trabzon taraftarının degil çetenin işidir.hüseyin konusu zaten çok saçma bence bize laf atıcağına git kendi kulübünün tarihine bak siz degilmiydiniz yediği goller yüzünden zamanında Rüstü'yü döven...
Ağır tahrik bu konuda serbest galiba...
Serhat.. Tartışma belli yere kadar devam etti sonra bırakmalarını söyledim.. Ama bu yapılan nedir? Ben yöneticinin uyarısını saymam bildiğimi okurum.. Mesajını okuyunca aynı izlenimi sende de edindim..
Kimse kusura bakmasın.. Eğer sert olmazsak ipin ucu kaçıyor yakalamak imkansız oluyor..
Yahu konunun başlığı ne sizin tartıştığınız ne?
Burada kimse bir serserinin yaptığından dolayı Trabzon'u yargılayamaz. Neymiş efendim orada milliyetçilik fazlaymış, hep orada olay oluyormuş. Vatanını, milletini sevmek suç mu?
Asıl suçlu o serserinin yaptığını tüm Trabzon halkına yükleyenler. İstanbul'da İzmir'de dışarı çıktığında iti kopuğu serseri kaynıyor. Şimdi İzmirliler, İstanbullular serseri mi oluyor?
Konuya dönersek gerçi siz bayağı konudan uzaklaşmışsınız. Attığınız mesajlara dikkat edin. Konu kilitlenmiştir. Seviyeli tartışmayı bile beceremiyoruz.
Şimdi herkesten rica ediyorum, sakinleşince dönün başa konuyu baştan bir okuyun, sonra da düşünün...
Konu kilitli...