Dünya Kupası programlarından bir tanesinde Gareth Barry'e hımbıl diyerek beni dumura uğratan yorumcu.
Printable View
Dünya Kupası programlarından bir tanesinde Gareth Barry'e hımbıl diyerek beni dumura uğratan yorumcu.
kendisi bazen seviyorum bazen ise nefret ediyorum :D akıllı,mantıklı yorumlar yapıyor...
Dünya futboluyla uzaktan yakından alakası bulunmayan futbol yorumcusu.
Rıdvan Dilmen: "İnsua zaten oynamadı geçen sene.. "
Emiliano Insua 31'i Premier Lig maçı olmak üzere toplam 42 maçta yer aldı geçtiğimiz sezon Liverpool formasıyla. Bu maçların 41inde ilk 11de başladı.
rıdvan hoca fb-schalke maçı : 'şu schalke' nin 10 numarası çok enteresan futbolcu, alex' i biz gözümüzde fazla büyütüyoruz . alex'e büyük futbolcu diyoruz ama rakibin 10 numarası uzaylı . eğer alacaksan böyle adam alacaksın , iki takım 10 numaralarını değişse , fenerbahçe bu maçı rahat kazanırdı, gerçekten büyük futbolcu , adamlar buluyorlar'
rıdvan hoca gs maçı : 'bu 10 numara futbolcu falan değil, öyle sağa sola bakıp pas atmakla büyük futbolcu olunmaz, alex' in ayarında değil, işte ancak türkiye liginde zayıf takımlara karşı oynar, galatasaray' dan gitse hangi takım alacak barcelona' mı, gözümüz de fazla büyütüyoruz, eli belinde oynuyor. artık dünyada kalmadı böyle oyuncu, bir tek bizim ligimizde oynar, biz de onu büyük futbolcu, uzaylı zannedip avuç dolusu para veririz'
evet bildiniz .. 10 numara denilen oyuncu cassio lincoln
Süpermiş :)
Benimde hiç beğenmediğim bir yorumcudur kendileri; bazen a der bazen aynı şeye b der, bazı şeyleri çok abartır...
Çok fazla taraftarlık yönü var, Belçika maçınca hele deli etti beni; bir sus be adam.
Televizyonda biraz dizginlemesi gerek taraftarlığını, milli takımın Euro 2008 maçında Arda'ya Maradona yakıştırması yapmıştı ayrıyeten, abartmıştı :)
Mehmet Demirkol'u dinliyorum ben, daha tutarlı daha gerçekçi bence...
Mehmet Demirkol'da çok abartarak konuşmayı seven birisi, onuda sevmiyorum. :)
Rıdvan Bu Sabah Akşamki Programın Tekrarını Dinledimde. Bizi Övdümü Yerdimi Anlamadım:D Rıdvanı Anlamak İçin Ekstra Bir Yorumcu Daha Olması Lazım Bence:D
"...Misimovic zaten Bundesliga'yı artık kaldıramıyor diye ayrıldı (gönderildi)..." Rıdvan Dilmen-%100 Futbol
Zvjezdan Misimovic (Wolfsburg)- 09/10:
Bundesliga: 31 maç, 10 gol, 15 asist
Şampiyonlar Ligi: 6 maç, 1 gol, 2 asist
Avrupa Ligi: 6 maç, 1 gol, 2 asist
Almanya Kupası: 2 maç, 2 gol, 1 asist
Toplam: 45 maç, 14 gol, 20 asist
"... Insua Liverpool'da da oynamıyordu..." Rıdvan Dimen-%100 Futbol
Emiliano Insua (Liverpool)- 09/10:
Premiership: 31 maç, 4 asist
Lig Kupası: 1 maç, 1 gol
FA Cup: 2 maç
Şampiyonlar Ligi: 6 maç
Avrupa Ligi: 4 maç
Toplam: 44 maç, 1 gol, 4 asist
Kaynak:
http://jesusalmeyda.blogspot.com
Dünya futbolunu sadece Barca'dan ibaret saniyor.
Ciddi ciddi sırf Fenerbahçe'li yorumcu diye belgeler bulunmuş neler dökülmüş ortalığa.Ben de bazen Rıdvan'ın yorumculuğunu beğenmiyorum ama her maç sonrası NTV açıp onu dinleyip bu azimle burda kötüleyenler hayranım.
İlla buraya olumlu şeyler mi yazılacak?Herkes beğenmek zorunda mı?İlla eleştirdiler diye yorum atcaksın yani.İçin rahat etmez yoksa.Fenerbahçe'li diye kötülüyor diyorsunda sen niye peki o Fenerli diye onu savunuyorsun?
İsteyen istediğini desin umrumda değil açıkçası daha önce savunmaya çalıştığım için pişmanım ama yazılan mesajlar o kadar yapmacık ve zorlama ki...Neyse uzatmayacağım.
Ben geçenlerde Rıdvan ile ilgili bişi farkettim.. 2-3 ay önce kendi söylediği kalıpları şimdilerde " böyle şeyler futbolda olmaz" diyerek biraz antipitimi topladı kendisi ama yine de futbolu çok iyi biliyor..
Rıdvan Dilmen'i bu kadar eleştirinin altına sokan ntvspor'dur.Her programda Dilmen2e yer veriyorlar nerdeyse.Adam da birşeyler söylemek zorunda tabi. Bu yüznden kendini tekrar ettiği,kendiyle çeliştiği durumlar ortaya çıkıyor mecburen.
Herşey bi yana maçlar bitince maraton,stadyum vs. izlemem ,direk %100 futbolu açarım halen
bizim ligde bulduğu lorik cana sayısını 50den 80e çıkarmıştır ..
Uff Rıdvan ya...
Dün bi ara baktımda yüzü gülüyordu...
Ayrıca saçlarınada iyi bakan bir Spor Toto Süper Lig yorumcusudur kendisi...
Gs yenilmesin zaten güntekin le bir olup çok güzel sallıyorlar :) Bir gs li olarak keşke şu ntvsporda birazda gs li yorumcuları dinlesek ama yok %90ı fener ve bjk lı..Benim bildiğim bir Hıncal var oda gs li olmasa daha iyi yani :D
Bu sezon %100 Futbol izlemeyi bıraktım. Çünkü Rıdvan Dilmen artık çok tutarsızlaştı.
Rıdvan dilmen in her futbolcuya örnek olarak Oğuz Çetin i göstermesi çok baydı.Kim iyi şut atsa kendine iyi baksa Oğuz Çetin.Başka takım arkadaşı yok galiba.Ayrıca tutarsız yorumlarıda var.Nonda nın kasımpaşa ya Hat-trick yapmasından sonra Nonda yı Türkiye'nin en iyi forveti olarak göstermesi (hatta barostan bile) hala kulaklarımda.Fenerbahçe kazandığında yüzünde güller açması da ayrı bir olay.
Yok arkadaş ben anlamıyorum ya Rıdvan Dilmen'i. Sezon başı Guti transfer olduğunda Rıdvan Dilmen yorumunda; ''Guti çok kaliteli bir oyuncu,-ki Real Madrid'de de her sezon 30 civarı maç oynamıştır.'' demişti. Bu akşam diyorki Guti zaten Real Madrid'de 15-20 maç oynamıştır geçen sezon,o da sonradan girerek...(!)
Bir önceki yorumumda söylediğim gibi bu sezon tutarsızlık had safhada Rıdvan Dilmen'de...
Futbolculuk, teknik direktörlük, yorumculuk derken doktor yönü de ortaya çıktı...
Rıdvan Dilmen: Arda'ya ilk fıtık teşhisini ben koydum.
artik Aykut Kocaman avukati da olmustur.
galatasaray'a karşı bi antipatik yani.
Amatör ruhlu ama kaliteli bir eleştirmen.
Rıdvanın yorumlarını severim biraz fenere doğru kaymış olsada yinede maç sonrası %100 futbolda yorumlarını dinliyorum.Birde arada şu saç stilini değiştirsin değişiklik şart hep aynı olmuyor :D
Maçlardan sonra futbol yorumları dinlemek istiyorsam %100 Futbol'u açardım, gülmek için ise Telegol'ü açardım. Ancak maalesef Rıdvan Dilmen'in oyuncu yorumları nedeniyle sadece Telegol'ü izleyip, gülme kararı aldım. Rıdvan Dilmen maç yorumu konusunda ülkenin en iyilerinden biridir ama yukarda arkadaşların da söylediği gibi kendisine çok fazla süre verildiğinden dolayı mecburen oyunculara dalıyor. Oyunculara daldığında oyuncuları tanımaması nedeniyle garip garip yorumlar yapabiliyor.