Radyo'da Oftaş mutlak bir golü kaçırdı dedi spiker..
Printable View
Radyo'da Oftaş mutlak bir golü kaçırdı dedi spiker..
Oftas atıyordu direkten döndü.
Dakika 6
Kemal Yıldırım'ın vurduğu şut direğe çarptı çizgiye paralel gitti ve defans çıkardı.
İlk ciddi atak Oftaş'tan.
Edu uff oldu, Yasin Çakmak giriyor..
Edu sakatlandı,Yasin oyuna girdi....
EDU devam edemeyecek gibi.
YASİN girdi.
Dakika 30 durum 0-0.
Maçta tartışma çıktı ama çabuk geçti...
Oftaş bastırıo mu:s
Kaleci Ferhat sakatlandı omzunu tutuyor.
Oftas tehlikeli geldi yine.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gooooooooooooooooooool Alex de souzaaaaaaaaaaaa
Gooooooool 45+1
Alex atti
OFTAŞ kaçırıyor yine.Bizim maçtada yararlanamamışlardı böyle pozisyonlardan..
Fener attı,
ALEX yine sahnede.
Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki tek pozisyonu da gol oldu:mad:
Kazım zorla çevirdi ve gol oldu Alex..
Tüh bee.Kopardı maçı Fb.
Atamayana atarlar..
Önder mutlak bir golü gole çeviremedi, o topu içeriye çevirseydi 2 dakika da 2. gol olabilirdi..
Fenerbahçe çok kötü oynuyor, OFTAŞspor'a karşı resmen mahkum oynuyor, yazık ya...
Colin'in son anda çevirdiği top gol oldu, Fenerbahçe'nin kaleyi ilk isabetli şutuydu sanırım :)
Şampiyonlar Ligi için umutluydum ama OFTAŞspor karşısındaki oyunu görünce umudum gitgide azaldı.
Uğur Boral'ın çıkması, yerine Vederson'un girmesi lazım. Alex gol dışında hiçbir şey yapmadı, çok kötü oynuyor.
Alex atti :) Alex durur durur sahneye bir anda cikiverir.Maci kopardik gibi birsey artik.
3-4 haftadır hem Fenerbahçe'yi, hem Galatasaray'ı izliyorum da, tabii bir de Beşiktaş'ı, ulaştığım sonuç şu:
Alex + Ricardinho, 1 tane Lincoln etmez.
Lincoln hepsinden çok daha kaliteli, Rico ve Alex gibi koşmamazlık yapmıyor, oyunda sürekli aktif bir futbolcu. Bizim yönetim de gitti şu Alex'i takımda tuttu ya, helal olsun, adam sahada yok gibi. Avrupa'da rezil olacağız gibi görünüyor, inşallah Alex Avrupa maçlarında sakatlanır.
Fenerbahce`nin tek pozisyonu yoktu,45te Alex buldu atti.O gole kadarda Oftas daha iyi oynuyor,mac fenerbahce yari sahasinda oynaniyordu.Hele o direkten dönen top tam komedi,sagdakine biraksa bos kaleye yuvarlayacak topu ;)
Neyse,Oftas böyle oynamaya devam ederse mutlaka 1 gol bulur.Fenerbahce cok kötü oynuyor cünkü.
hakem berbat...