Eline Sağlık.Dosya sanamı ait :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Avatar ve İmzaya Puan vermedede bu var :D
İmza: 5 :zuhaha :zuhaha :zuhaha
Printable View
Eline Sağlık.Dosya sanamı ait :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Avatar ve İmzaya Puan vermedede bu var :D
İmza: 5 :zuhaha :zuhaha :zuhaha
Başarılar , Takipçinim :zuhaha
daha yaratıcı oyunlar bulun konuyu Gma ya taşıyorum
genellikle mehmet in kullandığı bişey olduğu için:D:D
Burayı oyun alanına çevirmeyin gençler.
yapma tarık abi sende mi ya
serkan abi dışında herkes üstüme gelio çok bunaldım ve çok kötü patlıcam
bu sözüm sana değil tarık abi
Demek ki birşeyleri yanlış yapıyorsun Berkay.Senin üstüne neden ve hangi konuda geldindiğini biliyorsun [aslında bunun adı : uyarmak].Biraz daha kendine çeki-düzen versen daha iyi olmaz mı?
Bizim sana karşı kötü bir niyetimiz yok.
Bak kardeşim, eğer o konuları Mehmet taşımasaydı birazdan ben taşıyacaktım. Yönetici ofisinde konuşulanları dışarıda asla söylemem ama bazı şeyleri anlamanız için söylüyorum.
Daha önceden oyunlar diye bir bölümümüz vardı. Sonrasında gereksiz görüldüğü için Volkan abi tarafından kaldırıldı.(Volkan abi=admin) Fakat sohbet alanına bu tür oyun konuları açılınca Volkan abiye bunu ilettik, o da böyle bir bölüm açılmayacağını, o tür oyunları forumda istemediğini söyledi.
Bunun üzerine o bölümden sorumlu Mehmet, konuları kapattı. O yapmasa başkası yapacaktı. Mesela ben yapacaktım. Volkan abinin ilettiklerini yapıyoruz.
Ve forumda mesajlarında bunu belirtmen, belli etmen yerine şikayette bulunabilirsin. Adminler haricinde her yöneticinin verdiği karar değişebilir. Burada kimse özel olarak seninle uğraşmaz. Binlerce üye var burada ve belirli kurallarımız var. Siz de bu kurallara uyarsanız, sorunsuz mutlu mesut yaşarsınız.
Artık bu kapanan oyunlarla ilgili mesajlar istemiyorum. Bu konuyu da amacından çıkarmayalım. Ben olaya açıklık getirmek için yazdım. Mesajımdan alıntı yapıp cevap vermeyin. Çok cevap vermek istiyorsanız özel mesaj atın.
"kariyer" bölümünde:
t.d. diplomamı almış boş geziyordum... bi gün bi telefon geldi... aaa bizim başkan...vs vs...
:p
Başkan:
Ben :
Konuşmaları , Kariyer bölümünde :zuhaha
Ahmet77 ye hitaben:
Ahmet yeter!
Yine mi ?
:zuhaha Ahmet yanlış anlama bir ara böyleydi
Bu konu sabitlenmeliii :D :D
+ 1 , katılıyorum :D
Bütün millet +1905 falan der
ben derim ki artı bilmemkaç :D