Bu maç ya 0-0 ya 1-1 biter gibime geliyor.
Printable View
Bu maç ya 0-0 ya 1-1 biter gibime geliyor.
Maçı izlemeye gidiyorum.Güzel bir oyunla kazanırız umarım.
Kaçta başLayacaktı bu maç ? ;)
20:30 olması lazım abi:)
Ankaragucu supriz yapacak..0-2
FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Edu, Lugano, Carlos, Deivid, Aurelio,
Deniz, Vederson, Alex, Kezman
ANKARAGÜCÜ: Serkan,İlkem, Emre, Da Silva, Murat Erdoğan, Yasin,
Mustafa Özkan, Murat Duruer, Cem Can, Ahmet Dursun, Bebbe
Murat duruer bari bir asist yapsa malum Fantazi futbolda kadromda..Kirita oynamıyor bu kötü..
Eheh maç şimdi başladı iki takımada başarılar.^^
Maç başladı her iki takımada başarılar...
Hayrettin abi çok önemli maç değil.Yani kovulacak kadar
Maç Başladı...
Sarı-Lacivertli'ler, Süper Lig'de 7.haftanın açılış maçında Ankaragücü'nü konuk ediyor... Karşılaşmanın ilk yarısı devam sürüyor...
28.9.2007
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...gooo280000.jpg
Dakika 17: Murat, Ahmet Dursun'a aşırtma bir pas vermek istedi top auta çıktı.
Dakika 13: Sol kanattan Bebbe kale sahasına topu kesti. Kale sahasına gelen topu Volkan kontrol edemedi. Sağ kanada açılan topu Vederson çıkmadan kontrol etti.
Dakika 12: Edu'nun uzun pasına Kezman hareketlendi, hakemin kararı ofsayt. Kezman maçın başından beni 3. kez ofsayta düştü.
Dakika 9: Roberto Carlos'un ceza sahası dışından sert şutu auta çıktı.
Dakika 7: Fenerbahçe maça baskılı başladı. Sarı-Lacivertli ekip sağlı sollu ataklarla ilk dakikalarda rakip kalede gol arıyor.
Dakika 4: Kezman'la sol kanattan etkili geldi Fenerbahçe. Sırp futbolcunun ortasına Carlos dokunamadı ve top Serkan'da kaldı.
Dakika 2: Roberto Carlos'un ara pasına Kezan hareketlendi, savunma araya girerek tehlikeyi önledi.
Dakika 1: Önder'in ara pasıyla sağ tarafta Kezman topla buluştu, hakemin kakarı ofsayt.
Dakika 1: Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı.
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Aytekin Durmaz, Selçuk Kaya, Serkan Gençerler
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Lugano, Roberto Carlos, Wederson, Kezman, Aurelio, Önder, Alex, Deniz, Edu, Deivid
Ankaragücü: Serkan, Emre, Ahmet, Da Silva, Bebbe, Mustafa, Murat Duruer, İbrahim, İlkem, Cem, Yasin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kezman 3 kere ofsayt :mad:
Zevksiz bir maç oluyor.2 takım da kaleye doğru düzgün gitmedi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Spikere göre tartışmalı bir karar var.Penaltı olabilirmiş...
Olabilirmiş değil penaltı zaten verilmedı penaltımız:mad:
gool Aurelio 1-0
Goooooooooooooooooooooooooool Aurelıoooo.
Aurelio attı.Bu kadar da olmaz:mad:.Pozisyon yok,paslaşma yok,şut girişimi yok,yapılan orta bile yok.Ama gol atıyorlar:mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sanki maçı izliyormuş gibi konuşuyorsun:mad:Ama penaltı olabilirmiş;;).Akşam pozisyonu izleyip göreceğiz...
Ahh Ankaragücü sadece biraz akıllı oynasa gol atar ama akıllı oynamıyorlar.. :S
Ankaragucu kazanir:D
İyi oynamaya başladık biraz.
Fenerbahçe önde puan kaybetmez...
Allah kahretsin. İddiada 02 oynamıştım. Kupon gidiyor. :mad:
Kezman yine kaçırdı...Ve sarı kart gördü
İlk yarı bitti...1-0
2.yarı A.Gücü birşeyler yapmalı.Pozisyonları yok daha...
Ankaragücü 2. yarı daha ofans oynamalı korkak oynamamalı..
Kezman:mad:Allah kahretsin yeter be !
*Seyirciler her maç azalıyor bunu 3 hafta öncede demiştim şimdide söylüyorum bu da fenerbahçe taraftarının ne hissettiğinin ne istediğinin açıkça göstergesidir
*Bu maç ligdeki diğer maçlata göre daha derli toplu oynuyoruz yinede arzulanan seviyenin çok çok altunda
*kezman gidişi her maç dahada hızlandırıyor yönetim ocakta operasyon yaoarsa şaşmam
Mertcan F.Bahçe'nın maçı değerlendirirken neden hemen başka maçı örnek gösteriyorsun anlamıyorum.
Olabilir Beşiktaş'ta öyle kazanmış olabilir ama bu olan olay F.Bahçe'Nin attığı golü süper kılmaz.
Kerem'e katılıyorum posizyon yokken gol geldi, ankaragücününde bişey yaptığı yok.2 takımda çok kötü.Ama birisi var ki sahanın yıldızı...
O da MATEJA KEZMAN...
Bu kadar vasat olduğunu bilmiyordum bu adamın yaa..Hiç bir olumlu hareketi yok.Umarım 2.yarıda gol falan atarda yüzümü kara çıkartır.