Geçenlerde 5'te 5 programında çıktı Rossoneri..İnter'in lakaplarından biri degildir diyordu soruda.Adam turksportalda takılsa şuan Nintendosu ile oynuyor olabilirdi. :D
Printable View
Emrah adım. :) 44 ise Malatyalı olduğum için Malatya'nın plaka kodu. Biz Malatyalılar her tarafta 44'ü kullanırız. :D
Ryu. Bilirsiniz Street Fighter oyunundaki bir karakter.
Çok eski winning elevenlarda, spikerlerin Japonca anlattığı o serilerde, Türkiye Milli takımını seçerdik, Hakan Şükür'e gelince top, arkadaşımızın telafuzu "Hakan Şükürü" tarzı bir şey oluyordu. Tabi buraya üye olurken 4 yılım geçeceğini bilmiyordum bile. Herkesin nick değişti, bir benim değişmedi hep öyle işte.. İçimde bir uktedir :)
''Heyecan verici'' demek.
ilkokuldaki bi' otobüs muhabbetinden kalma bi lakap gibi bir şey.Lakabı takan çocuğu da nasıl takıldığını da niye takıldığını da hatırlamıyorum,tek bildiğim şey Magirus Deutz'un alman olduğu. :n:
Tarihin en eski futbol takımı ve İngilterede taraftarı olduğum takım :D.
"Uyur gezer" demek ama ben "Gece kuşu" diyorum :D :D
banada bir online oyundan yadigar oldu bu nick :)
Knight Online oynardım çoook eskiden (şimdi World of Warcraft!)
orada bir yabancı arkadaş demişti beni öldürmeyi beceremeyince, kabusum oldun diye :) ortaya böyle bişey çıktı Knight ile birleştirince :D
benim nickten anlam çıkarana ödül verecem
bir zamanlar türksportalda üye alımı kapalıydı bende üye olmak için 5 kez denemiş barşaramamış en sonda bu nickle denediğim zaman üye alımı başlamış ve bu nick bana kalmıştı
Gramer hocamız Çinli olduğu için ve Türkçe bilmediği için adımı söylemekte sıkıntı yaşıyor ve bu yüzden soyadımla hitap ediyor bana hep.İsimlerimizin Çince telaffuzunu söylerken benim soyadımınkini söyledi haliyle.Çince'de alfabe olmadığı için isimleri kullandıkları hecelere benzeterek çeviriyorlar.İşte hikayesi bu yeni kullanıcı adımın.:)
bir cesit ninjutsu, yani ninja teknigi. chakra, avuc icinde toplanip konsantre edilerek bir cesit girdap olusturulur. bu guc sabit tutularak temas edilen nesnenin parcalanmasi saglanabilir, ya da serbest birakilarak uzaktaki bir hedef vurulabilir.naruto ve jiraiya rasengan'ın 3 seviyesinde ustadır (spin, kuvvet, kontrol). sadece tekniğin yaratıcısı olan yondaime hokage'nin bildiği 8 seviyesinin olduğu rivayet edilir.
Ekşi sözlükten alıntı :)
Görmedim oraya yazdığını (:
Aygüncümün saydığım seçenekler arasından türettiği bir nick :p
Forumumuzda hali hazır bir sıkar feys var e bir de Büyükbabamız olsun dedim :0:
M : Mateja
K : Kezman
14 : Kezman'ın şuan giydiği forma numarası :D
Araştırdım,sanıyorum İspanyolca "erkekçe" veya "mert" demek :)
Bundan 1-2 yıl önce bir coğrafya dersinde can sıkıntısından ne yapacağımı bilmiyordum, elime geçirdiğim bir kitaba öyle isimler karalamaya başlıyordum.Tam uykuya dalacağım sırada hocanın Tundra ikliminden bahsettiğini duydum.Kitaba o an nasıl bir psikolojiyse artık Tundra yazdım, baktım güzel duruyor büyültüp küçülttüm TuNdRa oldu.Sonra dedim bu sade oldu ya yanına bir şeyler ekleyelim aklıma ilk gelen Lower oldu.E hâliyle bunuda büyültüp küçülttüm ardından bir TuNdRaLoWeR oluştu ve .... =)
İspanyolcada hırsız demek :D
Sanırım benim nickin pek bir açıklaması yok :D. Güzel bir ilçe ismi :D.Yaşadığım yerin ismi, Samsun'un ilçesi, Birçok İl den büyük olmasına rağmen ilçe konumunda olan Bafra :D
Herkesin nicki değişti yazanların hepsi tekrar yazsın. :D
Osman o nickten hayır gelmez daha.
Gümüş Yapım demek bir aralar beatlerimi onaylıyorlardı.
Revolution ingilizcede "devrim" demek..
Iced Earth thrash, power, progressive metal tarzlarını bir araya getirmiş ABD'li bir metal grubudur.
Grup Üyeleri:
Matthew Barlow - Vokal (Kendisi favorimdir...)
Jon Schaffer - Ritm Gitar&Geri Vokal
Troy Seele - Lead Gitar
Brent Smedley - Davul
Freddie Vidales - Bass