Oyum; 57. Tasarım...
Printable View
Oyum; 57. Tasarım...
Farketmezz bence.Sessizliğin Gürültüsü veya 154 1.olur.
işte yarışmanın duyurulduğu ilk mesaj, var mıdır tasarımların seyirci ile alakalı olacağına dair bi ibare ?Quote:
Taraftarlarımızı Statta gene Tek Renk Tek Yürek olmaya çağırıyoruz.
Pazarlama A.Ş. taraftarla buluşacağımız ilk lig maçımızda satışa çıkarmak üzere bir T-Shirt Tasarım Yarışması düzenliyor.
Bize e-mail yolu ile 12 Ekim e kadar ulaştırılan tasarımlar 13 - 20 Ekim tarihleri arasında Galatasaray Resmi Sitemizden sizlerin oylamasına sunulacak.
Belirlenen kriterlere uygun olarak hazırlanan ve oylama sonucu 1. olan tasarım Galatasaray Pazarlama profesyonel kadrosu ile yapılacak ortak çalışmanın sonucunda üretime girecek ve Gençlerbirliği maçı öncesi Galatasaray Storelarda satışa hazır olacak.
T-Shirt Yarışmamız için gerekli kriterler aşağıdaki gibidir:
- T-Shirt ün uzun kollu tasarlanmış olması.
- Tasarımda oval beyaz logomuzun kullanılması
- Çalışmada kırmızı ya da sarı-kırmızı renklerin kullanılması
Yarışmada 1. olan tasarım sahibine;
1 Adet 2007 - 2008 sezonu Kapalı Tribün Kombine Kartı
1 Adet Orijinal İmzalı Futbolcu Forması
1 Senelik Galatasaray Dergisi Aboneliği
Florya Metin Oktay Tesislerinde Futbolcularımız ve Teknik Ekibimiz ile Tanışma ve Yemek Organizasyonuna Katılma Hakkı
Yarışmada 2. ve 3. olan tasarım sahiplerine;
1 Adet Orijinal İmzalı Futbolcu Forması
1 Senelik Galatasaray Dergisi Aboneliği
Florya Metin Oktay Tesislerinde Futbolcularımız ve Teknik Ekibimiz ile Tanışma ve Yemek Organizasyonuna Katılma Hakkı verilecektir.
Tasarımların [email protected] adresine en geç 12 Ekim 2007 Cuma günü saat 17.00 e kadar gönderilmesi gerekmektedir. Kişisel Bilgileri ( adı -soyadı, doğum yeri, doğum tarihi, TC kimlik No ), İletişim adresleri ( Adres ve telefon numarası) bulunmayan katılımcılar ve içerisinde kişisel hakları zedeleyici slogan içeren tasarımlar yarışmaya katılamayacaktır.
Bütün katılımcı arkadaşlara şimdiden başarılar dileriz.
Galatasaray Pazarlama A.Ş.
ben göremiyorum :icon_cool:
kırmızı ile cızılan yer yanıltmış olmalı sizi.
- peki bunlara uymayan bikaç tasarım yok mu ? var ama orasını da ben bilmez.. :icon_biggrin:
Ben 166'ya verdim oyumu. Kendisi TSİ'de ki Webmaster91.:D
1.154
2.34
3.24
Oylama Sona Ermiş.
Tasarım Yarışması'nın Ödül Töreni 9 Kasım Cuma Günü Yapılacak
Geçtiğimiz ay ayında düzenlenen ve Kulüp-Taraftar dayanışmasının güzel örneklerinden biri olan ''Galatasaray Store Tasarım Yarışması''nda oylama sonucu birinci olan Samet Doğan'ın tasarımı bu sezon seyircili ilk lig maçımız olan Galatasaray-Gençlerbirliği maçında taraftarlarımızın beğenisine sunulmak üzere hazırlanmaya başlandı.
Galatasaray Pazarlama AŞ'nin düzenlediği yarışmada ilk üç dereceyi kazanan katılımcılar Samet Doğan, Çağrı Bozok ve Barış Kuzeyi'nin ödülleri ise 9 Kasım Cuma günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman öncesi yapılacak törenle kendilerine teslim edecek. Ödül töreninin ardından antrenmanı da izleyecek olan katılımcılar, futbolcularımız ve teknik ekibimizle tanışma fırsatı da bulacaklar.
GalataSaray.org
9 Kasım'da hemen çıksada alsak.:)