Serkan Balci`nin alternatifi yok galiba Trabzonspor`da.Bu yüzden sag bekte oynamali.
Hüseyin Cimsir ve Ayman olacak yine dmcde.Ama bence Trabzonspor bence cift forvet oynamali,ozaman ya Ayman tek dmc olur,ya Hüseyin olur.Orasi Ziya Hoca`ya kalmis.
Printable View
Serkan Balci`nin alternatifi yok galiba Trabzonspor`da.Bu yüzden sag bekte oynamali.
Hüseyin Cimsir ve Ayman olacak yine dmcde.Ama bence Trabzonspor bence cift forvet oynamali,ozaman ya Ayman tek dmc olur,ya Hüseyin olur.Orasi Ziya Hoca`ya kalmis.
Aslında Serkan'ın yerine sag bekte Ferhat Çökmüş oynayabilir,bide o bölgede Tayfun Cora'da var fakat onu oynatmasın sinir ediyor adamı..Yani Ferhatı sağa Serkan'ıda Hüseyin'le beraber ortada oynatabilir ki eger Serkan orta sahada oynayacaksa keseceği adam Ayman oluyor genelde bazı maçlarda da bunu yaptı zaten Ziya D.
Böyle önemli maclarda yetenegin yaninda tecrübe de cok gerekiyor.Ferhat Cökmüs sag bekte cok zorlanir,Tello onu cok zorlar.Serkan Balci gerek hizi,gerek dmcde olan özellikleriyle Tello`yu o bölgede durdurabilir.
Hüseyin konusuna gelirsek ben onun cok siradan bir futbolcu olduguna inaniyorum.Top kapmasi tek özelligi.Zaten Ziya Dogan`da onun icin oynatiyordur.Ama cok sade oynuyor,hic hücuma destek vermiyor,aldigi pasi yandakine veriyor,tabi burada hatalari da olmuyor degil...Ayman oynasin hic degilse orada,ama Ziya Dogan faktörü olunca Hüseyin banko oluyor.
Burak Yılmaz'dan Goller Bekliyorum...
bu maçta 1-2 gol olur.Ama iki takım birden patlama da yapabilir hiç bişey belli değil
Bugün Trabzonda sıcak ve guzeL bır hava var hava sartLarı cok uygun mac ıcın ama sagoLsun tff bu guzeL macı Trabzon seyırcısınden mahrum bıraktı ya bısey demıyorum yazık ..
Besiktaşı yeneriz kesin konuşuyorum Ama Ziya Doğan adam akıLlı bir kadro sürerse .. Geçen seneki 2 bJk maçınıda atak oyun oynatınca kazandık .. Umarım atak bır oyun oynarız . Sag bekte Serkan ın oynaması şart .. Tek korkum Ceyhun u oynatmayıpta Ömer rıza yı oynatması .. Yattara -Gökdeniz-Ceyhun-Umut Hücüm gücü Trabzonu gaLibiyete götürür.. Beşiktaşın eLinde maçın kaderini değiştircek oyuncu yok pek
Karadeniz'de sessiz dalya! İşte 11'ler
Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Avni Aker Stadyumu'nda seyircisiz maçta kozlarını paylaşacak. Bordo-mavili takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak karşılaşma saat 16:00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak. Bu zorlu maçta Bülent Yıldırım düdük çalacak. İki takımın da ilk 11'leri belli oldu...
TRABZONSPOR
Tolga Zengin
Serkan
Erdinç
Tayfun
Celaleddin
Hüseyin
Ayman
Ceyhun
Gökdeniz
Yattara
Umut
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Ali Tandoğan
Tello
Cisse
Delgado
Serdar Kurtuluş
Nobre
Burak20.10.2007
Kaynak : Sporx.com
Son iki maçta ki ofansif kadro anLayışımız devam ediyor.Ona karşıLık Trabzonspor da bize karşı atak oynayacağının sinyaLini vermiş ama bu kadro iLe kazanırız diye düşünüyorum.
Delgado artık bir şeyler yapsın bu maçta.Hala beklentilerimizi karşılamadı.
Mehmet Yozgatlı olmalıydı.
gooollll 1-0 Gökdeniz
Gol oldu, Gökdeniz attı.
Yuh ya daha 1.dakkada gol yedik.:mad:
trabzon attı
yazık yha daha 1.dakka :(
Gool Gokdeniz 1-0
Gol oldu
2-0
Yattara. dakika 6.
Trabzon maca müthiş başladı ve Goll Yattara
2-0 yattara..
Yattaraa süper attı
Allah kahretmesin.:mad:
Beşiktaş şoku atlatamazsa daha da gelir.
2-0 oldu Yattara...
Yattara gerçektende güzel attı
TS fark atabilir. Umut abi öyle dedi.:p
Top Burak'ın önünde kaldı ama fazla aştı topu, aşmasa kaleci ile başbaşa kalıp golü atabilirdi.
mactan once dedigim gibi trabzon ya kazanır ya kaybetmez bjk cok formsuz
DAğıldık resmen.Geçmiş olsun maç gitti.Maçı döndürmemiz için gram umudum yok.Forvetler golü bulmakta çok zorluk çekiyorlar.
Yattara büyük maçların adamı...