Allah Belalarını versin bu teröristlerin.Kahrolsun pkk...Savaşmak farz oldu artık
Printable View
Allah Belalarını versin bu teröristlerin.Kahrolsun pkk...Savaşmak farz oldu artık
Kahrolsun pkk!..Barzani'nin pkk'yı terör örgütü saymaması beni sinir ediyor ya.pkk'nın kökünü kurutmalıyız artık yeter.
allah rahmet eylesin
Az önce de Osman Pamukoğlu'nun dediği gibi çok boş bırakıldı bu eşkiyalar
Boş bırakıldıkları 5-6 yıl içeriside onlara ABD de yardım eder , o da yardım eder buda..
Sonrada vay adiler bak şu Amerikaya deriz
Ama olsun , Millet olarak kenetlenmeliyiz bu vakitten sonra.
Bardağı taşıran son damla bu oldu.İnşallah Allah bu acıları onlardan katkat çıkartır.Özellikle o 2 adamdan(aslında adamda değiller)
Pkk,El kaide el kaide birlikte haraket etmeye başladılar.
Nedeni ise Amerika ve yandaşlarıdır . Bunun içinde türkiye'de var . Bizim düşmanımız Amerika değil arkadaşlar . Eğer bize karşı bir savaş ilan edildiyse bunun nedeni amerikaya gebe olmamızdır. Bu nedenden dolayı el kaide'yi ve hatta iran'ı karşımıza alıyoruz .
Olayın özü ise bir müslüman ülkesinin batı güçleriyle birlik olmasıdır. Bize karşı alından tavrın nedeni bu arkasında ise El kaide denilen pislik var.
Ankara'daki otogar saldırısınıda el kadie Pkk birlikte gerçekleştirdiler.
Allah'tan şehitlerimize rahmet diliyorum. Türkiye'yi büyük bir kaos ortamı bekliyor.
Irak'la savaş çıkçak aramızda.
A.B.D'de onlardan olacak.
Sınırı ötesine artık kesin girilir.
Aman El kAide demeyin bunlar her bi boku yaparlar.
21 Ekim 2007 günü saat 00.20 sıralarında, Irak'ın kuzeyinden topraklarımıza sızan PKK terör örgütü mensupları tarafından, Hakkari/Dağlıca'da konuşlu Piyade Taburunun emniyet unsuru olan bir bölüğümüze kalabalık bir grupla üç ayrı bölgeden silahlı saldırıda bulunulmuştur. Çıkan çatışmada 12 şehit, 16 yaralı verilmiştir.
Saldırıya anında misliyle karşılık verilmiş; teröristler, silahlı helikopterler tarafından görerek, mevcut ateş destek vasıtaları ile görmeyerek ateş altına alınmıştır. Şu ana kadar 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca, olay bölgesinin güneyinde teröristlerle yeniden temas sağlanmış olup, çatışmalar devam etmektedir.
Teröristlerin kaçış istikametleri manevra birlikleriyle takip edilmektedir. Birliklerin harekatı ile koordineli olarak, 63 adet muhtemel hedef ağır silahlarla ateş altına alınmıştır.Kamuoyu gelişmelerden ayrıca bilgilendirilecektir. Saygı ile duyurulur.
GeneLkurmayın basın açıkLaması..
Beyonce Konseri İptal Oldu
Bu güzel pazar sabahına gözlerimizi,içimizi dağlayan acı bir haberle açtık. Gece saat 01:00 sularında PKK`lı köpekler Dağlıca Komando Taburu`na ağır silahlarla saldırmış. Teröristlerin açtığı ilk ateşle çoğu tabur çevresindeki mevzilerde olmak üzere 12 aslanımız şehit olmuş, ilk belirlemelere göre 16 askerimiz de yaralanmıştı. Milletimizi acı ve öfkeden çıldırtma noktasına getiren hain saldırı kulübümüzce resmi internet sitemizden lanetlendi ve ünlü popstar Beyoncu`un 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde vereceği konserin iptal edildiği duyuruldu. Fenerbahçe Spor Kulübü imzalı açıklamanın tamamı şöyle:
Hakkari ilimizin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan saldırıları esefle ve nefretle kınıyoruz. Ulusumuzun acısını en derin ve içten duygularla paylaşıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak terörü bir kez daha lanetliyor şehitlerimize tanrıdan rahmet ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz. Tarihi boyunca çok büyük mücadeleler vermiş, vatanını kanının son damlasına kadar savunmuş ve sayısız şehitler vermiş ulusumuzun bu sıkıntıları birlik beraberlik ve sağduyu ile aşacağına, gereken her türlü adımı korkusuzca atmaktan kaçınmayacağımıza olan inancımız tamdır. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu bu elim gelişme üzerine olağanüstü toplanmış ve bu toplantı neticesinde de 100. yıl etkinlikleri kapsamında 24 Ekim Çarşamba saat 20:30`da gerçekleştirilecek Beyoncé konserinin yapılmaması kararını almıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
HELAL OLSUN EZELİ RAKİBİMİZE!
32 terörist öldürüldü.Ama acımız dinmedi
Bütün hersey iptal ediliyor..Allah bilir ibo show bu aksam devam eder...Bütün müzik programları kapatılması lazım..popstar bile....
Helal be Fenerbahçe!
32 zaten ohhh içim rahatladı ama hiç bişey farketmiyor Şehitlerimiz 1 tane bile olsa farketmez acımız büyük.
Arkadaşlar bu kadar yeter. Hepinize vatani duygularınız için teşekkür ederim.
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.!
Şerefsizlerin bayram öncesi yaptıklarıyla sabrımız dolmuştu, bugün yaptıkları sabrımızı Taşırdı. Artık dananın kuyruğu kopacak. O lanet Irak'a gireceğiz karşımıza çıkan pkk köpeklerinin canına okuyacağız. Orada coni ve peşmergeler pkk yandaşlığı yaparsa onlarında hakkından geliriz evelallah. Hazırlıklı olalım Kısa zamanda ABD ile bile savaş içinde olabiliriz.
:tur: BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDE Kİ KANDIR! VATAN UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR! :tur:
Ligler tatil edilmemeli, aksine oynanmalı. Onların isteği ülkeyi kaosa belirsizliğe sürüklemek değil mi? Neden onların isteğini gerçekleştirelim ki? GÜnlük yaşantımızda birlikten, tepkiden başka değişen birşey olmamalı.
Bugün ligleri tatil edersin yarın Liverpool ben bu ülkeye maça gitmem der. Terör var der. Ama terörden korkmazsan ve onunla mücadele edersen onu yenersin.
Irak'a girmek çözüm değil. Dün Talabani ve Barzani yan yana açıklama yapıyorlar. Türk askerleri öldürüldüğü için de keyifleri yerinde. Barzani aklınca bizi gaza getirmeye çalışıyor. Bak gireriz ha diye tezkere çıkardık, dünkü yapılanlarla gelin girin diyorlar. Bu oyuna gelmemeliyiz. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Talabani ve Barzani hiç de korku içinde değillerdi, demek ki güvendikleri birşeyler var.
Uçak ile bombalamaya gelince; Irak sınırlarında hava hakimiyeti Amerika'ya ait. O nedenle uçaklarımızı sınırı geçemiyor.
İçimizdeki şerefsizleri yok etmek gerek önce. Artık susmak yok, benim vatanımda, ülkemi bölmeye çalışanlar elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor. Ve ben hergün onları görüyorum. Artık onların toplandıkları, gösteri yaptıkları yerleri bizler doldurmalıyız. Onlardan daha çok olduğumuzu birleşip onlara göstermeliyiz. Kesinlikle tahriklerine gelmeyip, sadece tepkimizi, birlik ve beraberliğimizi onlara göstermeliyiz.