Giresundan ve Altaydan goller bekliyoruz:)
Printable View
Giresundan ve Altaydan goller bekliyoruz:)
Giresun atamaz ise gözüme gözükmesin...
17 Kasım 2007
K.Erciyesspor - Eskişehirspor 1 - 1
18 Kasım 2007
Kocaelispor - Malatyaspor 2-1(0-0)
Samsunspor - Kartalspor 1-3(0-0)
Diyarbakırspor - Altay : 1-0(1-0)
İstanbulspor - Giresunspor 3-2(1-0)
Karşıyaka - Gaziantep B.B. 1-1(0-0)
Orduspor - Mardinspor 1-0(1-0)
Boluspor - Elazığspor 3-0(1-0)
19 Kasım 2007
Antalyaspor - Sakaryaspor 19:00
Maçlarda Uzatmalar Oynanıyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İstanbulspor 12 hafta boyunca 6 gol atmış.
Bizim maçta 3 tane attılar zaten kafadan.Olaya bak yarabbim...
Son 1 dakika(uzatmalar hariç) HAydi Giresun..
Uzatmalar oynanıyor...
Haydi Altay Beraberliği kurtar bari.
Kocaeli 2-1 Malatya
Bolu 3-0 Elazığ
oldu...
Evet Bolu kaptı +3 puanı
Malatya maçı çok ilginç bitti :)
Altay gene yenildi :(
Maç Sonuçları
17 Kasım 2007
K.Erciyesspor - Eskişehirspor 1-1
18 Kasım 2007
Kocaelispor - Malatyaspor 3-1
Samsunspor - Kartalspor 1-3
Diyarbakırspor - Altay : 1-0
İstanbulspor - Giresunspor 3-2
Karşıyaka - Gaziantep B.B. 1-1
Orduspor - Mardinspor 1-0
Boluspor - Elazığspor 3-0
19 Kasım 2007
Antalyaspor - Sakaryaspor 19:00
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tüm maçlar hemen hemen bitti
.
.
.
Kocaelispor'un zirve inadı: 3-1
TFF 1. Ligi'nde 13. hafta karşılaşmasında Kocaelispor ile Malatyaspor karşı karşıya geldi. Fuat Yaman'ın istifasının ardından başarılı sonuçlar almaya başlayan Kocaelispor kendi sahasında Malatyaspor'u 3-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Kocaelispor aldığı bu galibiyetin ardından TFF 1. Ligi'nde puanını 25'e yükseltti. Son 9 haftada 8 mağlubiyet alan Malatyaspor ise 13 puanda kaldı
Karadeniz'de Kartal fırtınası: 1-3
TFF 1. Ligi'nde 13. hafta karşılaşmasında Samsunspor ile Kartalspor karşı karşıya geldi. Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak son haftalarda arka arka puan kayıpları yaşayarak ilk iki sıradan uzaklaşan Kartalspor kötü gidişe dur dedi ve Samsunspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti.
Kartalspor'a galibiyeti getiren goller 51. ve 76. dakikada İskender, 56. dakikada Yaser'den geldi. Samsunspor'un tek golünü ise 67. dakikada Caner kaydetti. Kartalspor'da İskender, Samsunspor'a attığı 2 golün ardından TFF 1. Ligi'ndeki gol sayısını 8'e çıkarttı. Kartalspor aldığı bu galibiyetin ardından TFF 1. Ligi'nde puanını 23'e çıkararak zirve takibini sürdürdü.
Ordu 1 attı 3 aldı: 1-0
TFF 1. Ligi'nde 13. hafta karşılaşmasında Orduspor ile Mardinspor karşı karşıya geldi. Sezona Suat Kaya yönetiminde başlayan ancak alınan başarısız sonuçların ardından yola Bahri Kaya ile devam eden Orduspor kendi sahasında Mardinspor'u 1-0 yenerek rahat bir nefes aldı. Orduspor'a galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 47. dakikasında Cafercan Aksu'dan geldi. Orduspor aldığı bu gaibiyetin ardından TFF 1. Ligi'nde puanını 20'ye çıkardı.
Bolu 3 puanı 3 golle aldı
TFF 1. Lig 13. hafta mücadelesinde Boluspor evinde Elazığspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.
sporx
Diyarbakirim yenmis (:
InsAllah bundan sonra cikisa geceriz.
Altay'da kötü gidişat devam ediyor inşAllah çıkışa geçerler Karşıyaka son saniyede kazanmış :(
Allah bu Giresun'u kahretsin ya.
Valla o sinirle elimdeki datadan tüm oyunculardan 5-6 puan kısdım.
Haketmiyorlar.
Suanda maçtan geldim....Orduspor golünü Mehmet öncan attı...
Asist Ümit atalay gol mehmet öncan....
Böyle rezil bir hakem görmedim resmen Karadeniz takımları dogranıyor..Yüzdeyüz bir penaltımızı vermedi adam taktı celmeyi...Öyle sacma sarılar verdiki..Resmen hakem oynatmadı bizi..
Verilmeyen penaltıda Olaylar cıktı Bahri hoca bile cileden cıktı...Hemde acemi hakemler bizi buluyor..
3 maçtır Kalede Oynayan Orcun Çok grafik çiziyor..Zaten eskiden Genç milli olmusdu..Hemde Ordulu bu yüzden Cok alkıs alıyor..Orkun gibi savunmayı uyarması Mondragon gibi hariketler yapması süper....
Maçta Çok üstün oynadık Bir topumuz çizgiden cıktı..Yüzdeyüzlük bir golü kaleci Son anda kurtardı..Skora aldanmayın yani...Tv de İzlyinde Görürsünüz..Gecen haftada 6-0 maçtı Neyseki 2-1 yenimşidik..Öbürkü Hafta elazı ile sahamızda 11 ten net gol kacırdık 1-1 bitti takım Cok pozsiyon buluyor golcü sorunu var..Zaten sadi Çolak 2.yarı orduya gelecekmiş..
Bugün seyirci olmuyacak sandım yarım saat içinde stadyum doldu....
İnsallah cıkısımız sürecek...Zirveye Yükselmeye devam...Mahmut hanifi yerine oynayan Ümit atalay Bugünkü maçta süper oynadı bence formayı kaptı..Mahmut Hemen Maçta şişiyor ve daha kosamıyor ümit hem hızlı hemde cafercanza cok yardım ediyor...
Haftaya Malatya macından 3 puan alırsak Evimizdeki Eskisehir macını düsünemiyorum....Zaten Dspor Eskisehir ve Giresun maçlarımızı vermesse Yazıklar olsun....
Orduspor-Mardin maçına MUŞ'lu Orta hakem atarsan o hakemin tarafsız olmasını bekleyemezsin.Bu art niyetli kafalar degişmedikçe maçlarda daha çok olaylar çıkar.Karadeniz takımı ile Doğu takımı maç yapıyor,Doğu bölgesinden bu maça hakem atanmasının mantığı ne anlamış degiliz.Ege,İç Anadolu,Marmara ve Akdeniz bölgesi hakem hiç yokmu?
Antalya'da gülen yok: 1-1
TFF 1. Lig'de 13. haftanın kapanış maçında Antalyaspor sahasında Sakaryaspor'la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın golleri 49. dakikada Mustafa ve 93. dakikada Ali Zitouni'den kaydetti.
Zirveyi yakından ilgilendiren haftanın bu en önemli maçında haftaya 23 puanla giren Antalyspor, 25 puanla Antalya'ya gelen Sakaryaspor'la birer puanı paylaştı. Bu sonuçla Antalyaspor puanını 24'e çıkartırken, Sakaryaspor da puanını 26 yaptı.
Antalya Atatürk Stadı'nda yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada Antalyaspor, maçın uzatma anlarına kadar girdiği bir çok fırsatı değerlendiremedi. Yunus Yıldırım'ın 8 dakika uzattığı maçın 90+3. dakikasında sahneye Tunus'lu Ali Zitouni çıktı ve attığı güzel golle kırmızı-beyazlı takıma 1 puanı kazandıran isim oldu. Son dakikaları gergin geçen mücadelede hakem Yunus Yıldırım zaman zaman zor anlar yaşadı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
16. dakikada sağ kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Burak'ın ceza sahasına ortasında topla buluşan Sedat, topu düzeltikten sonra vuruşunu yaptı. Kaleci Fevzi, topu son anda topu kornere çeldi.
27. dakikada Ertuğrul'un pasıyla topla buluşan Cenk, ceza yayı üzerinden sert vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı.
34. dakikada Hakan'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Cenk'in kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
36. dakikada Sakaryaspor defasının uzaklaştırmaya çalıştığı topla ceza sahası önünde buluşan Uğur'un sert şutunda kaleci Bora, son anda topu kontrol etti.
44. dakikada Mahmut'un sol kanattan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Ali Zitouni'nin kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
49. dakikada gelişen Sakaryaspor atağında Serdal'ın ara pasıyla kaleci Fevzi ile karşı karşıya kalan Mustafa, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek, takımını öne geçirdi. 0-1
72. dakikada gelişen Antalyaspor atağında Ufuk'un ceza sahasına ortasında Serdar'ın uçarak kafayı vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
74. dakikada Şenol'un sol kanattan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Ali Zitouni'nin kafa vuruşunda kaleci Bora, son anda çizgi üzerinde topa sahip oldu.
90+3'de gelişen Antalyaspor atağında Ali Zitouni ceza sahasına girmeden sert vurdu. Top köşeden ağlarla buluştu. 1-1
STAT: Antalya Atatürk
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Serkan Gençerler, Volkan Narinç
ANTALYASPOR: Fevzi, Uğur, Şenol, Bieniuk, Vahap, Aytekin, Ertuğrul (Serkan dk. 75), Ali Zitouni, Hakan (Serdar dk. 67), Mahmut (Ufuk dk. 60), Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Raşit Çetiner
SAKARYASPOR: Bora (Martinez dk. 87), Volkan, Hüseyin (Yaşar dk. 80), Hamza, Görkem, Serdal (Arif dk. 41), Erman, Ferdi, Sedat, Burak, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Hüsnü Özkara
GOLLER: Mustafa (dk. 49) (Sakaryaspor), Ali Zitouni (dk 90+3) (Antalyaspor)
SARI KARTLAR: Hakan, Bieniuk (Antalyaspor), Serdal, Martinez, Volkan (Sakaryaspor)
sporx
Beklediğim sonuç...
Giresun kümeye........
Antalya maçının Sonucu en cok orduspora yaradı..Ocakta Çok iyii takviyeler olacakmıs oyüzden Ne kadar puan toplarsak o kadar iyi olacak...
Sadi geri gelecek:)
Şadi Çolak dimi..gerçekten geçen sene çok begenmiştim onu..Aslında Rize'de Bjk kupa maçında oynadıgında izledim onu iyi oynamıştı o maç..fakat forma şansı bulamıyor..Kalırsa Rize'de ve oynatılırsa bence katkı yapabilir,Ordu'ya gelirse çok daha iyi olur tanıdıgı bir camia..
Avniaker@
Sadi Sık sık orduya geliyor..Hep yöneticilerle Gçrüsüyor..Dedikodu degil yani Hep yemek yerken Görülüyor..Yönetici acıkladı zaten Cogu oyuncumuz geri geri gelmek istiyor dedi hatta Sık sık temasdayız dedi..Sadi geri gelmek istiyor..Aama bakalım rizenin tavırıda önemli....
Kolomaç,sadi bunları ocakta bekliyorum...
Rize'de oynamıyor zaten.Rizeyle temasa geçilirse alınır..Sadi'de istiyor zaten..transferde sorun olmayacak gibi..
Ordu’da bayram
Teknik Direktör Bahri Kaya, “Galibiyetle başlamak beni mutlu etti. Taraftarlarımızda muhteşemdi. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum” dedi
HAKETTİK
Orduspor’un başında çıktığı ilk maçta 3 puanla tanışan Teknik Direktör Bahri Kaya’dan mutlusu yok. Mardinspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyduklarını ve haklı bir galibiyete imza attıklarını ifaden tecrübeli çalıştırıcı, ''Adeta ilk yarı üzerimizde bir uğursuzluk var gibiydi. Ancak ikinci yarıya yine kazanma hırsı ile çıktık. İkinci yarı ise kapanan bir Mardinspor karşımıza çıktı. Mardinspor, Ordu'ya beraberlik için gelmiş. Bu nedenle de ikinci yarının ilk 10 dakikasında katı bir savunma uyguladılar. Ama kazanmasını bildik. Orduspor'da galibiyetle başlamak beni mutlu etti'' dedi.
TARAFTAR MUHTEŞEM
Alınan 3 puan ile birlikte ligde üst sıralara doğru tırmandıklarını ve bundan sonraki haftalarda da galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydeden Kaya, ''Orduspor taraftarını her yerde överlerdi, Mardin maçında kendi gözlerimle gördüm. Muhteşem bir taraftar topluluğu var. Ligin sonuna kadar bizleri desteklemelerini bekliyoruz. Eksiklerinin olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız'' dedi.
Avniaker@
Ordun-Mardin maçı oynandı resmen Hakemi ve Mardinide yendik.Abartmıyorum eger yapılan Hataları Tvlere cıksa hakemin futbol hayatı biter..zaten yerel Kanalda bütün pozisyonlar tartısıldı..
Net penaltımızı vermedi birde sarı veriyor oyuncumuza..Onların kalecisi sakatlanıyor hemen Saglık görevlilerini cagırıyor..Bizim kaleci sakatlandı bizmkine Kalk diye eliyle işaret yapıyor en az 30 saniye işaret yaptı Sonra saglık görevlilerini cagırıyor..Oyuncumuz cem demir yerde yatıyor sakatlanıyor..Saglık görevilisi giriyor sahaya falan Sonra oyuncumuzu kaldırıp sarı veriyor bunuda ilkdefa görüyorum..Maçda net bir golümüzü engelledi...Daha sonra sertlige izin verip bir cok oyuncumuza sacma kartlar gösterdi....Üstelik mardince Cosdu Sürekli bilege sert girmeye basladılar..Hakemde izledi resmen:)Ardından maca 5 dakika uzatma verdi maçı 6 dakika oynattı hemde Mardin O arada Gol kacırdı tam topu kaptık 3 e 1 gidiyorduk maçı bitirdi..Yani görüntülerini izleseniz varya Sok olursunuz...Burdan cıkardıgım sonuc bu:):)
Hakem Muşlu artık siz düsünün.........
Orduspor-Mardin maçına MUŞ'lu Orta hakem atarsan o hakemin tarafsız olmasını bekleyemezsin.Bu art niyetli kafalar degişmedikçe maçlarda daha çok olaylar çıkar.Karadeniz takımı ile Doğu takımı maç yapıyor,Doğu bölgesinden bu maça hakem atanmasının mantığı ne anlamış degiliz.Ege,İç Anadolu,Marmara ve Akdeniz bölgesi hakem hiç yokmu?
Eger maç 0-0 bitse idi Çok olaylar cıkardı..Zaten Penaltı pozisyonunda 3 4 şişe sahaya yagdı:)0-0 bitseydi maç kesin OLay cıkar ve saha kapatma gelirdi...Resmen deli etti bizi ya....
Orduda hala konusuluyor o derece herkez kızgın....
TFF 1. Lig' te İskender Alın fırtınası devam ediyor. Kartalspor' un süper starı "Büyük İskender" eğer devre arasında bir kulübe gitmesse Kartal' ı play-off' lara taşıyacak gibi gözüküyor. Kartal' ın 4 hafta kazanamadğığ periyotta İskender sakattı. Sakatlığından tamamen kurtulunca kendine geldi. İskender ve Zafer' i Cem Pamiroplu ve Tolunay Kafkas izliyor. Ben bizzat şahit oldum. Yıllardır Lig A' yı takip ederim bu kadar kaliteli bir forvet görmedim. İskender' i herkesin seyretmesi gerekir. Bu hafta Erciyes maçında bir aksilik olmazsa yerimi alacağım.
Bu hafta Karadeniz derbisi var...
Giresunspor - Samsunspor ;
Giresun'un kazanmaktan başka çaresi yok artık.Aksini düşünmüyorum bile neler olur diye.Taraftar zaten huzursuz Mehmet Zengin'in yollanmasından dolayı tepkili yönetime.
Bu maçıda kaybedersek aman aman...Yönetime de tepkiler ciddi olur galiba.
Samsun'un ne kadar formda olduğu da tartışılır ama oyunu bir anda çevirebilecek oyuncu sayısı oldukça fazla.
Giresun'da ise Emrah COLE faktörü var.Tek başına neler yapabilecek bakalım Cole.
İskender için söylediklerine katılıyorum Burak abi , yanında Yaser gibi bir yeteneğinde olması Kartal için inanılmaz büyük bir avantaj.
COLE'u da ben bu ligin iyi forvetleri arasına katmak istiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Samsun'da Celil-Caner-Serkan 3'lüsü yokmuş.Biraz daha umutlandım şimdi :)Quote:
Süper Lig parolasıyla lige başlayan Samsunspor, son haftalarda aldığı yenilgilerle ligde 11. sıraya geriledi. Takımın lokomotifi Celil Sağır ile Serkan Aykut'un sakat olması ve Caner Altın'ın da cezalı durumda bulunması, Giresunspor maçı öncesi takımda sıkıntıya neden oldu. 3 önemli oyuncusunun Giresunspor maçında forma giyemeyeceğini belirten teknik direktör Yücel İldiz, "3 oyuncumuzun olmaması nedeniyle sıkıntı çekebiliriz ama bunlar mazeret olmamalıdır. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Bunun altından kalkmasını bilmeliyiz" dedi
Böyle bir Samsunspor bulunamaz bulunursa da yenmeden evine gönderilmez. Bu arada Yaser de çok önemli bir oyuncu. Yaser' i inkar etmiyorum kaleye diklemesine çok iyi gidiyor ve uzaktan çok isabetli şutlar atabiliyor. Emrah Kol' a gelince geçen seneden beri istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor.
Mutlak kazanmalıyız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Üzerimizdeki stresi atmak istiyoruz"Quote:
TFF 1. Lig 14. hafta hakemleri!
TFF 1. Lig'de 14. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, TFF 1. Lig'de 14. hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler şunlar: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Boluspor: Mustafa Kubilay Öztekin
Mardinspor-Karşıyaka: Gökhan Güneşer
Antalyaspor-Elazığspor: Süleyman Abay
Giresunspor-Samsunspor: Abdullah Yılmaz
Kartalspor-Kayseri Erciyesspor: Özgüç Türkalp
Eskişehirspor-Kocaelispor: Bünyamin Gezer
Malatyaspor-Orduspor: Koray Gençerler
Altay-İstanbulspor: Mustafa İlker Coşkun
Sakaryaspor-Diyarbakırspor: Uğur Söylemez
23.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
TFF 1. Lig'de hafta sonu, sahasında Samsunspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un kulüp başkanı Fatih Kitapçı, rakiplerini yenerek üzerlerindeki galibiyet özleminin verdiği stresi atmak istediklerini söyledi. Kitapçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 7 maçta galibiyet alamadıklarını belirterek, ''3 puana hasret kaldık. Samsunspor'u yenerek üzerimizdeki stresi atmak istiyoruz'' dedi.
İyi futbol oynadıklarını, ancak karşılığını alamadıklarını ifade eden Kitapçı, ''Genel olarak oynadığımız oyundan memnunuz. Fakat alınan sonuçlardan memnun değiliz. Basit ve bireysel hatalarla çok puan kaybettik. Bundan sonra yapılacak hatanın telafisi yok'' diye konuştu.
Samsunspor ile yapacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini kaydeden Kitapçı, şöyle konuştu:
''Ligin alt sıralarından uzaklaşmak için bu karşılaşmadan mutlaka 3 puanla ayrılmak zorundayız. Samsunspor karşılaşmasını bir dönüm maçı olarak görüyoruz. Tüm hazırlıklarımız galibiyet üzerine yapıldı. İyi bir takımız. Ligdeki yerimiz kesinlikle burası değil. Ligin ilk haftalarındaki başarımızı yakalamak istiyoruz. Başarılı olmak için camia olarak kenetlenmeliyiz. Taraftarlarımızın desteği ile Samsunspor'u yeneceğimize ve ligde yeni bir sayfa açacağımıza inanıyoruz.''
Yeşil-beyazlı takımda sakatlığı süren Mithat'ın haricinde eksik oyuncu bulunmadığı bildirildi.
23.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Emrah abi hakem hatası diyosun ama leyhte olsun aleyhte olsun birçok klübe hatalar yapılıyor. Örneğin sizin G.Antep Bld. maçı sizin aleyhinize birçok hata yapıldığı ortada ama olur bunlar. Örnek çok mesela bizim Samsun maçı. Hakem ofsayttan golü verdi sonra döndü dolaştı bir penaltı uydurdu. Olur bunlar.
Valla bizim maç çok tehlikeli Kocaelispor bizim kardeş klüp maçta taraftarlar karışık oturabilir. Ayrıca yönetimde transfer çalışmalarına başlamış. Devre arasında Serdar Samatyalı transferine kesin gözüyle baklılıyor.
Lig Tablosu:
http://www.resim-yukle.net/upload/4d...uan_durumu.jpg
Gol Kralligi:
http://www.resim-yukle.net/upload/95...l_kralligi.jpg
14.Hafta Maclari:
http://www.resim-yukle.net/upload/c2...ig_fikstur.jpg
Bilgiler Tff.orgtan alinmistir.
ümit tütüncü sakat olmasa idi hala gol krallıgında olacaktı..
G.Antep Bld.Spor 6 - 2 Boluspor
Mardinspor 1 - 3 Karşıyaka
Antep şov yapmış..Mardin ise bildiğimiz Mardin..
Eskişehirspor-Kocaelispor
az önce başladı dakika 1 olmadan Coşkun topu ağlara gönderdi . Eskişehirspor 1-0 öne geçti