Hiç korkmayın Holosko bize gelecek ;)
BOBO-HOLOSKO 2'lisi çok can yakacak :)
Printable View
Hiç korkmayın Holosko bize gelecek ;)
BOBO-HOLOSKO 2'lisi çok can yakacak :)
Yav holoskonun bu kadar değere bineceğini hiç ummuyordum ne değerli oldu yav fm 2007 de aldıydım ksye kazma diye sinirleniyodum bu adama:D
Ben Egowich'i anlamakta sıkıntı cekiyorum aydınlatırsa sevinirim.
Şuan Türkiye'De resmi teklif sunan tek takım biziz.Fransa'da Marsilya hala neden Galatasaray için ısrar ediyosun gercekten merak ettim ?
Egemen takmış bir kere.Holosko Beşiktaş'a gelmeyecek.Gelince görürüz..
Beşiktaş forması giydiğine göre bir bildikleri vardır ...
Zaten Gökhan ÜnaL da da önceLik onLarda, Mehmet Topuz da da, Şimdi de HoLosko diyorLar.Zaten Türkiye de ne kadar iyi futboLcu varsa hepsinin önceLiği GaLatasaray da ;))
HoLosko Beşiktaş forması giyecek.Madem herkes bişey söyLüyor bende söyLeyeyim.
Beşiktaş Holosko'yu transfer ederse büyük iş yapmış olur. İleride ondan çok para kazanabilirler.Ama yabancı takımların da Holosko'ya ilgisi transferi biraz zorlaştırıyor.
Holosko`yu hangi takim transfer ederse cok büyük is basarmis olur.Türkiye`nin bence su anda en iyi yabanci forveti,ve daha cok genc.
Mehmet Yıldız GS'ye, Holosko BJK'ye, Mehmet Topuz FB'ye.
Devre arasında böyle olacak bence.
Beşiktaş pazarlığı bu kadar ilerlettiki borsaya bildirmiş bence Holosko Beşiktaşta hayırlı olsun. ;)
Bana göre Holosko'yu kesin aldık, Alırız..
Bir dayanağım var ki söylüyorum. V.Manisaspor ile Galatasaray'ın ilişkileri çok iyi, dolayısıyla tek sorun futbolcuyla anlaşmak oluyor Galatasaray'da.
Türkiye'de teklif sunan tek takım siz değilsiniz, Galatasaray da var. Fransa'dan Marsilya'nın ilgilendiğine dair bir bilgi gelmedi bana, basının uydurması olabilir, benim aldığım bilgi Monaco, PSG ve Juventus'un Holosko ile ilgilendiği.
Galatasaray almak isterse Holosko'yu çok rahat alır. Sene başında Holosko V.Manisaspor tarafından Galatasaray'a önerilmişti ama Galatasaray bu öneriyi reddetmişti, unutmayın.
Neye dayanarak böyle konuşuyorsun, bir forma giydi diye mi?
Ben kaynağıma dayanarak böyle bir şey söylüyorum, senin gibi hiçbir şeye dayanmadan böyle bir şey söylemiyorum, dikkat et. V.Manisaspor ile Galatasaray'ın ilişkileri çok iyi olduğundan öncelik Galatasaray'da bu transferde. Galatasaray'ın rızası olmadan V.Manisaspor'dan diğer büyükler kolay kolay adam alamaz.
Bu Türkiyede Topuz Fenere G.Ünal İlerde Galatasaraya Gidecek ama bu ne zaman olur bilemem...
Holosko Besıktasda büyük ihtimal..Yoksa acıklamazlardı....Mehmet yıldızda Bir ara Besıktasa gelebilir...Yada Galatasaraya ama hiç sanmıyorum...
Besıktas Holoskodan Önce Gitsin Hayrettini kacırmasın...
Egemen şimdi ne desek boş.Holosko Beşiktaş formasını giydiğinde sende göreceksin.Senin aldığın istihbaratlara göre Holosko'nun transferi gerçekleşmeyecek.Gerçi sen biz aldığımızdada Galatasaray izin verdi dersin.:D
Edit:Yanlış bilgi
Doruysa tebrikler Bjk
Holosko neymişte haberimiz yokmuş be..
Emir dostum maalesef yanlış bilgilendirilmişsin.Öyle bir şey olmadı..
Holosko TÜrkiye'de ki en iyi yabancı forvetlerden Bobo ile başka şuan hatırlamıyorum BJK için iyi olmuş hayırlı olsun.
Emir bütün ajansslara bakıyorum böyle bir haber yok.....Besıktas aldı zaten büyük ihtimal...
Böyle bir trnasferi acıklamak Kötü olur nedeni.Manisanın besıktasla macı var.....
Noldu şimdi yalan haber miydi welet'in haberi :S
Özür dilerim arkadaşlar yanlış haber.Serkan bir espiri yaptı :) Bende yedım
Zaten Nobre Olayından caktım..Nobre manisaya gitmez....
Üstelik Besıktas-Manisa macı var...Bu transferi acıklamak kötü olurdu bence.....
Holoskoyu isteyen Baya takım var Manisa Öylke hemen vermez biraz naz yapıcak...