Geri gelenler hoşgelmiş
Printable View
Geri gelenler hoşgelmiş
Hoşbulduk hoşbulduk...
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..
Bursa_Mc yani Mertcan'da tamamdır.O da geri dönüyor..
Tamam Şemsi sağol.
Bu arada fenerbahce58 ve OgUzKaGaN'dan haber alan var mı?
fenerbahçe58'i ben başka bi forumda gördüm.Ama omu bilmem.Nicki öyleydi.Fifa Sitesi.
Ceyhunla DonOmar'ıda ben çağırdım ;;)
Şemsi'nin dediğine göre bursa_mc(Mertcan)'da geri dönüyormuş.Şuan beklediğimiz zaten 1-2 kişi var.Onlara da ulaşabilsek güzel olcak.
Bide Nedved gelse :zuhaha
PesKolik de dönse bari .
Evet Berk de geri dönse .. :p
Hoşbulduk arkadaşlar konuyu yeni gördüm aziz abi ve ahmete ben soliyeceğim(azizu ve ahmeds). Ahmet şuan pamukkale üni. de çalıstığı için nete fazla giremiyor ama on gun sonra evine dönecek duyurulur.Ahmet(Ahmet_77) bide ben kendim döndüm sen bana ben döndükten bir gün sonra af var dedin :D .Erkut abinin (DeDe) msni bende var ama 5 ayda bir açıyor bankacı olduğu için işleri çok yoğun.Sözün kısası kader yoldaşlarım ve yeni eski bütün tsi üyeleri ne hoşbulduk diyorum ve bir daha böyle bir ayrılığın olmaması için yüce allahıma dua ediyorum.
Hoşgeldin Cihan ..:)
Hoşgeldin Cihancığım ya çok özlemiştim seni de.
Hoşbulduk arkadaşlar :)
Ceyhun yazı sorununu halletmişin valla.:D
Azmin zaferi Şemsim.Çalıştım ve başardım hepsi bu. :D:D
hehehe ceyhun resim ekliyebiliyormusun artık :D şaka şaka. Senin hakkında tek hatırladığım cm deki bilmem kaç yıl ilerliyişinin fotolarını koymaktı :D
Hepinizin gelmesine çok sevindim. Hoşgeldiniz.
Hepiniz tekrardan hoşgeldinişz..Konuyu açarken hepinizden bekliyorum bir daha bu hatayı tekrarlamayacağız yazılarını ve beklediğim an geldi..!
Allaha şükür hatalarınızın farkındasınız bu cümleyi kurduğunuz göre..Bundan sonrada özen gösterin bir daha aynı hataya düşmeyin..Hatalardan ders çıkarmak önemlidir..!
hoŞgeldİnİz
Süper oldu burası aynı zamanda çok duygulanıyor insan yahu:pTekrardan hoşgeldiniz arkadaşlar...
Amanın kimler gelmiş Ceyhun naber yav? :D Cihan sen de hoşgeldin, sevindim doğrusu. (:
fenerbahçe58'de dönse keşke:D:D
ooo can sendemi burdaydın :D
Arkadaşlar fenerbahce58le konuştum müjdemi isterim dönecek o da :)
Ayrıca Ceyhun naber la :p
Oooo fenerbahçe58 dönüyor.İşte bu be:p