-
ilk yarıyı izledim maçta sadece ona göre konuşuyorum.
İki takımda son derece etkisizdi. Manisa golü atmadan ve attıktan sonraki 5 dakikada baya bi bastırdı. Maçı izlerkende dedim hatta eğer Manisa 1 gol daha bulamazsa maçı beşiktaş alır diye ki öyle oldu.
Tebrikler beşiktaşa.
-
Çok basit pozisyonlar harcadık.Bobo ve Burak ile.Burak maç sonrası röportajında devre arasında çok çalışacağını ve bu durumu düzelteceğini söyledi.Umarım böyle olur.
Gene tek farkla kazandık ama öyle goller kaçırdık ki maç rahat 1-4 veya 1-5 olabilirdi.Gene de takımımızı tebrik ediyorum.3 puan almasını bildiler.
-
Besiktas kesinlikle hakketti maci.
Ama bana göre Vestel Manisanin penaltisi verilmedi,Bakinin hareket penaltiydi.
Bir de Burak´a deginmek istiyorum.
Bir futbolcu bu kadar yeteneksiz olamaz,bitiriciligi 1 olmasi bile ayip olur kesinlikle.
Kacirdigi golleri görünce,zamaninda iyiki almamisiz diyorum(Burak ile ilgileniyorduk biz Bjkye gelmeden önce).
-
Öncelikle ligin ilk yarısını galibiyetle kapadığımız için sevinçliyim.Burak Yılmaz'a değinmek istiyorum.Bu heriften bi cacık olmaz...Aynı İ.Akın gibi.
Gelecek ve gönderilcek adamlarla ligin 2.yarısında şampiyonluğun en büyük adaylarından olacağımıza inanıyorum...
-
Şu maçta Higuain olsa o Burak'ın kaçırdıklarından birini gole çevirip bir şans daha elde edebilirdi.Adamda şans yok yav.Fenerbahçe maçında attığı gol hafızamdan silinmiyor.Dehşet bir goldü..
-
Her ne kadar Bjk kazandıysa da takımda bitiriciliğin ne kadar düşük olduğunu gördük.Neydi o Burak'ın Bobo'nun kaçırdıkları..Kaleciye şükretmeliyiz..
-
3 maç arka arkaya kazandık ve bu bence takımın ihtiyacı oLan bir havaydı. Bobo nun tekrardan goLLerine geri dönmesi de ayrıca sevindirici bir oLaydı. Manisa maçı bir kez daha gösterdi ki Bobo nun yanına devre arasında çok iyi bir sırtı dönük oynayacak adamın şart oLması. Onun dışında Orta saha ve savunmamızda son bir kaç maçta vasatın üstünde iyi bir grafik çiziyor.
Devre arasında oLumLu katıLar iLe ikinci yarıda yine ŞampiyonLuğun en büyük adayLarından birisi oLabiLiriz.
-
öf ya maçtaydım manisanın bir penaltısını vermedi hakem son dakikalarda güvene yaptılar hareket başka varmı bilmiyorum:) maç ortada gidiyordu ama bjk sonradan kontrolü eline aldı .olsun yinede***---- Vestel Manisaspor ---****