ibig61'e katılıyorum. Hüseyin yüzünden maç kaybedilmiş ama kimsenin ona sesi çıkmıyor, Tayfun genç çocuk, gidip R.Carlos forması istedi diye kıyamet kopuyor.
Printable View
ibig61'e katılıyorum. Hüseyin yüzünden maç kaybedilmiş ama kimsenin ona sesi çıkmıyor, Tayfun genç çocuk, gidip R.Carlos forması istedi diye kıyamet kopuyor.
YAZMICAM DEDIM ama Tayfundan aciklama gelmis
"Kimsenin peşinden koşmam"
Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tayfun Cora, Trabzonsporluluğunu kimsenin tartışamayacağını söyledi. Tayfun Cora, bordo-mavili kulübün internet sitesinde, Fenerbahçe maçı sonrası Roberto Carlos'dan forma istediği yönündeki eleştirilere açıklık getirdi. Trabzonsporlu doğduğunu ve Trabzonsporluluğun gereklerini iyi bildiğini belirten Tayfun, ''Fenerbahçe maçı bitiminde Carlos benim yanıma gelip elimi sıktı. Onun bu jestine karşılık formaları değiştirmeyi teklif ettim. Ancak kendisi formasını başkasına vereceği yönünde işaret yaptı. Ben de üstelemeden yanından ayrıldım. Durum bundan ibaret. Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir oyuncu olarak asla birinin peşinden koşmam'' dedi.
Acımasızca eleştirilere uğramasından da yakınan Tayfun, ''Benim için söylenenleri içime sindiremiyorum. İnsanlar sanki bir suç işlemişim gibi söylemlerde bulunuyorlar. Ben asla tarihinde çok büyük başarılar bulunan kulübüme yakışmayacak hareketlerde bulunmam. Bunu herkes böyle bilsin'' diye konuştu.
25.12.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Bosuna bu gencin kalbini kirdi o taraftarlar, oyuncu kazanacagimiza, kaybetmeye calisiyoruz
Ben olsam bende isterdim daha kaç defa böyle fırsatı bulabilirimki? Hem yenildi diye oturup ağlasın mı
Uzun zamandan beri foruma giremiyorum.Girmişken böyle hararetli bir tartışmaya bir Trabzonsporlu olarak cevap vermek gerekir sanırsam.Tayfun C.'nın forma istemesini stadyumda bulunmama rağmen görmedim anlatılanlara göre yorum yapacağım.
Baştan şunu söylemem lazım.Trabzonspor'u tutmayan arkadaşlar,kendi değer yargılarıyla Trabzonspor'u eleştirirken eksik kalıyorlar.Fenerbahçeli bir taraftar için 1+1=2 ise Trabzonspor'lu biri için 1+1=3'tür misalen.Yani bakış açışı.Neyse çok uzatmadan konuya gelirsek,R.Carlos'un futbolculuğunu tartışmak kimsenin haddine değildir ancak ne R.Carlos ne de Maradona Trabzonspor Forması'ndan büyük değildir.
Tayfun C.'ya R.Carlos'un formasını istediği için kızamayız.Ancak her şeyin bir usülü vardır.Yalvarır gibi forma istenmez.Kendi fikrimi söyleyecek olursam o sırada R.Carlos'tan forma isteyeceğimi sanmıyorum fakat isteyeceksem de o sırada yenilginin üzüntüsünü yaşayan taraftarlarımın önünde istemez gider soyunma odasının koridorunda isterdim.R.Carlos'un vermeme sebebi ise kaleci Jefferson'a söz vermiş olmasıdır.
Sonuçta Tayfun Cora özür diler olay biter.Bir daha da Trabzonspor altyapısından yetişmiş birisi böyle bir hareketi yapma cesaretini göstermez.