Çok sıkıcı bir maçtı bana göre.Heralde bir 90 dakika daha oynansa gene gol olmazdı.
Printable View
Çok sıkıcı bir maçtı bana göre.Heralde bir 90 dakika daha oynansa gene gol olmazdı.
Pozisyona girmeden maçı bitirdik :D
Gören de her maçta balla 1 puan alıyoruz sanacak. Tebrik ettiğin için de teşekkürler.
Volkan'ın güzel oyunuyla 1 puanı aldık, o kurtarışlara bal diyorsan sana başka diyecek sözüm yok.
Bu gruptan nasılsa çıkarız, bu hava şartlarında sakatlık olmadan puan alarak bu maçı geçtiğimiz için mutluyum. Sabaha kadar oynansa gol olmazdı herhalde...
Buz gibi havada futbol dondu,gol olması çok güçtü.
Kalan maçları kazanır,gruptan çıkarız . . .
son 2 maçı kazanarak gruptan çıkarız...
Kayseri deplasmanı herzaman, her takım için zor bi deplasmandır. Beklenen bir sonuç oldu iki takıma da tebrikler. Ayrıca Kayseri stadı bittiginde çok takımların canını yakacak.
@YusufT
herşey 'bal' değil mi?..
kutluyorum bu yorumundan dolayı seni..
Yer buz kaplıydı, herkes kayıp düşmekten topa sahip olamadı.
Son 15 dk.da herkes koşarken acı hissediyordu, bunu yüzlerinden rahatlıkla okuyabiliyordunuz.
Kayseri iyi kapandı pozisyon vermedi sayılır, Kayseri'nin de Fenerbahçe'nin de 2şer pozisyonu var, çok da bariz değiller.
Verilmeyen gol de ofsayt, Gökhan değemediği için son çizgideki oyuncuya kalıyor top..
Mehmet Topuz çok büyük oyuncu, aşmış durumda.Türkiye'de onun üzerine yerli yok şu anda Anadolu'da..
Gökhan Ünal ise tam tersi, Ümit Karan gibi fantezi deniyor tamamen.Auta gideceğini bildiği halde laf yememek için gelişine topa vuruyor, son vuruşlarda ayakları titriyor.Böyle giderse kanımca 3 büyüklerde oynayamaz..
Kayseri iyi takım bayağı zorladılar ama Fenerbahçe iyi alan savunması yapıyor, kolay değil tabi ki.En tehlikeli atak Mehmet Topuz kafa vuruşuydu, ceza sahası çizgisinin iç tarafından kafayı vurdu, top yerde sekerek hızlandı ama güzel çıkardı Volkan.
Mehmet Eren'in şutunu abartmayın, Volkan o tarafı kapatıyordu zaten.Estetikti, güzel bir şut ama Volkan da biraz abarttı, sonuçta her maçta 1-2 defa rakibin öyle şut atmasını engelleyemediğiniz anlar olur..
Kayseri öyle ahış şahım organize bir atak kuramadı, önemli olan da bu, biraz dan-duna kaçtılar hatta..
Buzlu zeminde pas atılamadığı için ve iki takım da gol olur çıkartamam düşüncesi ile çok kapanık futbol oynadılar, izleyenlere bıkkınlık verdi.
Meğer Kayserispor ile oynamıyormuş Fenerbahçe, ooo Helsingborg, şanlı tarihinle çok yaşa tezahüratları duyuldu..
İzlediğim mekandaki herkes koptu : ))
Niye öyle bağırdılar onu da anlamadım..
Bu havada 1 puan çok güzel, futbol oynanması hata..
Fenerbahçe bu gruptan çıkar zaten..
Kayserinin attığı gol bence ofsayt değildi.
Maçın sadece 5 dakikasını izledim TV'den canlı olarak ve o arada da bu posizyon olmuştu.Başka ne oldu bitti haberim yok :)
Çizgideki adam orta gelirken ofsaytta, top onun önündeki Gökhan'ın bel hizasından geçerken topa atlıyor ama dokunamıyor.Gökhan topa değmiş olsa haklısın, bozulurdu ama değemediğini düşünürsek..
Sonra da başta yarım metre fark ile ofsayttaki çizgide bulunan oyuncunun ayağına geliyor, o da dokunuyor ofsayt.
Yaptıgım analiz aynen çıktı..Fenerbahce Alexsiz pozsiyon bulamıyor..Bence Alex'e iyi bir alternatif transfer edilmeli..Maç çok Temposuz oldu..Alex olmayınca semih hiç top alamadı..
İşte aynı sorunda galatasarayda var önemli oyuncuların olmassa ister istemez kötü oynuyorsun...
Alex'siz Fener olduğu gibi Kaka'sız Milan'ın da performansı düşer, doğaldır.İki takım da maça asılmadı, demek istediğim buydu.Yalnız şu da var, bu performansla herhangi bir lig maçında 3 puan alırsınız ama bu skoru oluşturan şey Kayserispor'un oynadığı futbol ve kalite, diğer vasat Anadolu takımlarına göre çok farklı..
Fenerbahce Türkiye Kupası maclarına yedek kadroyla cıkmıycakmıydı ? Geçen sene öyle bi mevzuu vardı galiba..
Maçın hakkı beraberlikti,2 takımada tebrikler..
Ne yani ali bilgin yerine kaka olsa çok mu fark edecekti ? En fazla 1 gol atardık.Bu zeminde bu kadar futbol çıkar..
Sıkıcı bir maçtı tam beklediğim gibiydi , Açıkçası iddaa da " 0 " verdiğim için yüzüm güldü :)
1 puan 1 puandır.Her 2 takımada bu zor maçtan çıkardıkları 1'er puan için tebrikler..
Maçın ilk yarısında uyuyordum, o kadar sıkıcı ve iğrenç bir maçtıkı boşuna oynandı. Keşke aralarında anlaşıp 0-0 bitirseler bizde eziyet çekmezdi. Maçta tek bir iyi oyuncu vardı: Volkan Demirel, çok iyi kurtarışlar yaptı. İnanan bu maç 40 gün 40 gece oynansa gene gol olmazdı.
Antep ve kayseri kazansa idi fenerbahce nin işi iyice zorlasıyordu..Çünkü rakipleri 2.lig takımları ile oynayacak..
Biz başka takımlarla mı oynayacağız Emrah? Alanyaspor ve Şanlıurfaspor ile oynayacağız.İki maçı da kazanıp çıkarız.
maçın hakkı beraberlikti Kayseri'nin 1-2 pozisyonu vardı zaten o soğukta kimse iyi oynamadı.Urfa ve Alanya'yı yener çıkarız
Maç inanılmaz soğuk bir havada geçti hava resmen buzdu maça gittiğimd efutbolcuları donarken görünce bu maç berabere biter dedim.Bu gruptan Kayseri,FB çıkar.Kayseri üstün oynadı pozisyonlarda buldu ancak volkan fbye beraberliği getirdi