TRANSFER DÖNEMİ SONA ERDİ
Gelenler :
Elano / 49 milyon TL / AM RC, FR
Augusto Fernandez / 12.5 milyon TL / AM RC
Tevfik Köse / 1.1 milyon TL / FC
Micah Richards / 57 milyon TL / D RC, DM
Enrico Alfonso / 2.6 milyon TL / GK
Andrea Luci / Bedava
Cristian Pander / Bedava / D/WB L
Toni Croos / 19.75 milyon TL + % 40 pay / AMC (yıldız adayı)
Yılın transferi, Micah Richards! İlk maçta Juventus'a gol attı.
Gidenler :
Attila Filkor / 2 milyon TL
Dacourt / Serbest
Cruz / Serbest
Figo / Futbolu bıraktı, jübile yapmayacağım. :)
Burdisso / 60 milyon TL / Milan'a
Bekleneni veremeyen Burdisso, rekor bir fiyata satıldı.
Not : İnter devre arasında gelmek üzere Gerard Pique ile anlaşmak üzere.
Not : Şu anda İnter'in kalan transfer bütçesi 110 milyon TL'dir. Devre arasında Stankovic-Jo**uin takası olabilir.
İNTER'DE NİKAH TÖRENİ
Damat : Fernandez (Ferit)
Gelin : Elano (Emine)
Şahitler : Bozacı, Şıracı
Nikah memuru : Samuel (Samet)
Samet : "Eveeet, hazır mıyız? Peki! Hayırlı bir iş için burda toplanmış bulunuyoruz. Sevgili Ferit Kaleyişaşırmaz ile Emine Golyemez evlenmek için bana başvurdular ve ben de Federasyonun bana verdiği yetkiyle sizlere soruyorum. Siz, Ferit Kaleyişaşırmaz, Emine Golyemezi; hastalıkta-sağlıkta, çim sahada-toprak sahada, ısıtmalı sahada-ısıtmasız sahada karılığa, şey pardon, takım arkadaşı olarak kabul ediyor musunuz?
Ferit : "Nevet"
Samet : "Peki siz, Emine Golyemez, Ferit Kaleyişaşırmaz'ı kocalığa, üff şey pardon ya, takım arkadaşı olarak kabul ediyor musunuz?
Emine : "Ay evet"
Samet : "Allah cezanı versin, şey yani, Allah bir topla oynatsın sizi inşallah. Ben de federasyonun ve federasyon binasının güvenlik görevlilerinin bana verdiği yetkiye dayanarak, öylece uyuyorum.. Şey yani, sizleri takım arkadaşı ilan ediyorum. Tüm İnter cuuuamiyasına ve adında i,n,t,e,r harfleri olan bütün klüplere hayırlı olsun. Gelini, şey yani, arkadaşını ister öp, ister vur, ister öldür. :n: Ula Emine şaka bi yana, bize pahalıya patladın be. Bu sezon en az 25 gol atmazsan valla boşarım sizi. Hadi ben kaçtım, bizim hanım geç kalırsam kızıyor da. :n: :k: