Golün geleceği belliydi, Alex faktörü meydanda yine 1-0
Printable View
Golün geleceği belliydi, Alex faktörü meydanda yine 1-0
Fenerbahçe golü buldu,daha maçı bırakmaz artık..
Semİhh...:!!! 0-2
2-0 oldu Semih.
Semih attı, 2-0.
Semih 2 ... . FB 3 puanı aldı ...
Semih
2-0.
Sağ kanattan geLdi iki goLde iLk goLde deivid İkincide Gökhan getirdi.EtkiLi kuLLanıyoruz Sağ tarafı..
sezonun en rahat maçlarından birini oynuyor fenerbahçe.
2 oldu 2!!! Semih attı!
iLk yarı bitti....
Yazıklar olsun Sivas. 1 haftadır her gün televizyonlardasınız. Herkeste bir Sivas hastalığı. Yeni marşlar yazılıyor, futbolcular televizyonlarda Fenerbahçe'ye laf çakıyor. Ağzının çalıştığının yarısı kadar ayakların çalışsaydı bugün sahada çok farklı bir tablo izliyor olurduk. Sivas bu mağlubiyetle düşüşe geçer, UEFA şansını bile zora sokar. Şampiyonluk büyük maçlarda yatılarak kazanılmaz. Bu zihniyetle Anadolu'dan şampiyon çıkmaz.
İlk yarı bitti.
Fenerbahçe maçı domine etti.Sivas etkili değil.Rahat bir galibiyet alma yolunda 45 dakika kaldı.
Eğer devre arasında Sivas'a sihirli bir değnek değmezse Fenerbahçe kazanır bu maçı.
Bu skorun oluşmasını kalite farkına bağlıyorum.
Maç mı izliyorum yoksa orta kafa gol oyunu mu anlamadım.. :D Fenerbahçe hem kanatlarını özellikle sağ taraf, hem de duran topları çok etkili kullanıyor.. Sivasspor ise tamamen kontra düşünüyor.. Organize bir atakları olmadığı gibi, kontra yakaladıkları pozisyonları da hiç etkili değerlendiremediler..
İkinci yarıyı izlemenin bir mantığı yok, bu şekilde devam ederse maç Fenerbahçe farkı daha da açar..
Son olarak Alex'in degajlara karşı bir alerjisi var herhalde, yine kalecinin degaj atmasını engellemeye çalıştı.. :D
Sivasspor'un maçı çevirebileceğini bu oyun ile inanmıyorum. Fenerbahçe eğer daha çok asılırsa maç farklı bir sonuç elde edebilir.
Biz ne zaman yensek niye bu konuda yatma muhabbeti başlıyor? Sivas şampiyonluğa oynuyor yatacak değil.Ayrıca Fenerbahçe oldukça üstün bir takım Sivas'tan.
Sivasspor'a şimdiden Şampiyon diye yayınlar yapıldı ama bu Sivas'ı çok kötü etkilkemiş Mehmet Yıldız pas hatası yapan arkadaşını azarlıyo,topa baksa alıcak yani Sivas'ın üstünde gereksiz bir baskı var.
Fenerbahçe'ye gelirsek ilk yarıda çok iyi oynadık sağ tarafı çok çok etkili kullandık.Semih tutuk gözüküyo,Alex tutuk gözüküyo ama ikiside golleri attılar büyük oyuncu farkı burda.Ayriyetten Sivas hava toplarında çok etkisiz her hava topuna vurduk iki gol attık Selçuk'la,Edu'yla,Semih'le bomboş iki tane kaçırdık.
İkinci yarı oyun böyle devam eder diye düşünüyorum ilk 10-15 dakika Sivas baskı kurmak isteyecektir bu baskıyı atlatırsak burda daha da farklı sonuçla çıkabiliriz.Ama kesinlikle Fenerli oyuncuların maça kazandık gözüyle bakmaması gerekir.
Sen maçı izliyor musun ? Yatma kelimesinden kasıt adam gibi oynamıyorlar daha doğrusu önceki maçlar gibi değiller bence.. Maçı satmak anlamı ile söylendiğini sanmıyorum.. Zaten zemin futbola elverişli değil, Fenerbahçe de çok harika bir futbol oynamıyor.. Akıllı ve sakin oynayarak sonuca gittiler..
Sivaslılar çok havaya sokulmuşlar. Ayrıca Fenerbahçe'yide hafife almışlar. Nasılsa süperiz gibilerinden. Böyle zihniyetle zaten olacak başka bir sonuç düşünemiyorum.
Macın ilk yarısını radyodan dinledim, spikerin dedigine göre sivasta tık yok. böyle devam ederlerse FB 2. yarıda farkı daha da acar...
Bana demediğini biliyorum yahu, ben genel olarak söyledim zaten.. Hangi kelimeyi kullandığımı hatırlayabiliyorum çok şükür.. :)
Bu tip maçlarda kalite farkı ortaya çıkıyor, Sivassporlu oyuncular kendilerini fazla kasmışlar Fenerbahçe daha rahat oynayan taraf..
ikinci yarı başLadı.Fenerbahce oyunu soğutmayıp biraz daha yükLenrse fark artabiLir.
Aslında Sivas biraz kendini sıksa ve yanlış anlayışla çıkmasa alabilirdi maçı.. Fenerbahçe özellikle ilk 10 dakika zemine alışamadı.. Avantajı kullanamadı Sivas, oyun dengeye gelince de sonuç malum..
Sivas bu yenilgiyle yarıştan koparsa hiç şaşmayın..
Üstlerine o kadar konuşuldu ki, o kadar yalan haber yapıldı ki adamlaeda var olan "sabır taşı" fazla dayanamadı ve bu maçta herşeyiyle ortada..
Tebrikler Fenerbahçe..
3 geLcek gibi..
Musa
2-1.
fener yükLendi değerLenediremedi.Sivas geLdi Attı 1-2