Yazıklar olsun ya bu kadar ceza alacak ne yaptık biz?
Seyircisiz 6 maç, Emre'ye ve bir kaç futbolcuya 6 maç ceza gibisinden birşey okumuştum :( Yazıklar olsun..
Printable View
Yazıklar olsun ya bu kadar ceza alacak ne yaptık biz?
Seyircisiz 6 maç, Emre'ye ve bir kaç futbolcuya 6 maç ceza gibisinden birşey okumuştum :( Yazıklar olsun..
Iyice abartmışlar yaa...
Walla BİZANS oyunlarına devam ediliyor.Ceza cok agır neymis SENES BEY ihracin ucundan döndük dior hey SENES BEY dönmesek ne olur buda aynı sey resmen bizim İSVİCRE'de olmamizi istemiorlar bunu daha anlamadın mı SENES BEY hani senin lobin nerede bide orada UEFA nın önemli bir siması olarak bulunuyorsun orada durman bile cezanın hafiflemesine yetmeliydi eger sen bu işleri basaramıyorsan bence istifa et.Bize verilen ceza tamam desek İSVİCRE neden kayırılıyor neden böyle cezalar hep bizim basımıza geliyor.Bu kadar haksızlıkda yeter UEFA'dan ayrılıp AFC(Asya Konfederasyonu)'ya mı gecmemizi istiyor bu UEFA.
Ya 6 Mac ne demek İSVİCRELİ SÜT COCUKLARINI bizim seyircimiz mi dövdü.Bizim seyircimiz mi talan etti.Bu cok ama cok haksızlık adamlara para cezası desen yok stad kapama zaten olamıyor Evsahibi olmaları dolayısıyla eee nerede sadece türkler mi kawga etti isvireliler hiç mi bişey yapmadı hiçmi kavgaya karışmadılar bu kadar da yeter yaa.TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOK bu laf herseyi özetliyor.
Bugünkü Sabah Gazetesi'nde bir protesto metni vardı.Ben yazıp yolladım isterseniz buraya da yazabilirim.Size saçma gelebilir ama tepkimizi bir şekilde belli etmemiz gerekiyor.
YA Haluk Ulusoy'un Dediği gibi seyrcinin ne suçu vardı
Bundan sonra bize düşen Euro 2008 finallerine giderek bu cezayı verenlere gerekli cevabı sahada vermektir.
Bizim Türk milleti gaza gelse de seyircisiz seyircisiz şunlara en güzel cevabmızı top oynarak versek;)
Şu an Milan'ın taraftar sitesinde dolaşıyorum ve orda da bu konu hakkında topic açılmış.Onların görüşü de Türkiye'nin çok ağır bir ceza aldığı ve İsviçre'nin çok az bir cezayla kurtarmasının üzücü olduğu yönünde.
gerçekten acayip ağır bir fatura kestiler bize.. ne kadar tahkime gitselerde düşürecekler deselerde inanmıyorum. Fifa'nın İngiltere'yi 5 yıl mahrum ettiğinin ardından verilen en ağır 2.ceza bu. Kabul edilemez.
ehehe yazıklar olsun ya.Bu kadar ağır ceza vrilir mi.Emreye falan da 6 maç ceza vermişler.Türkiyeye sadece saha kapatma değil para cezasıda verild.Gerçekten yazıklar olsun olayı başlatan onlar geliştiren onlar cezayı alan biz!!
Bence bu karar da tek bi sorun var oda macların seyircisiz olması. biz adamları dövdük mü dövdük. bu inkar edemeyiz. onlardan da bir ikisi bizim adamlara vurdu. 2 kişi de onlardan ceza aldı. burada baska ne gibi bir hata var anlamadım. bizden bi kişi daha ceza almalıydı aslında.teknik direktörümüz. işleri ilk karıstıran maç bitiminde oydu. bu cezanın agırlıgı seyirciye gereginde fazla haksızlık yapılmasıdır. bayrak saplarının atılması dışında sahaya bi etki olmadı olamas da zaten.atılanlarda plastik gibi esnek bişeydi.
şimdide suçlu Terim mi çıktı?Onlar yaptı bizde karşılık verdik Terimin burda ne gibi bi suçu var?
Medya yüzünden Terim'i ilk önce bende suçluyor, oyuncuları kışkırttığını düşünüyordum. Soyunma odalarındaki kayıtları dinlediğimde yalancı basını dinleyip Terim'i suçlu olarak gördüğüme utandım. Adam ne demiş soyunma odasında "onlar sizi sinirlendirmeye çalışacaklar, Türkçe küfürler öğrenmişler bu yüzden sakin olmalıyız vs."... "Mücadele esnasında sarı kart görmekten çekinmeyin ama kesinlikle hakeme itirazdan veya rakiple itişmekten kart görmenizi istemiyorum" demiş bu cümlelerin neresinde kışkırtma var? Eğer Terim'in en ufak suçu olsa zaten cezalandırmak için her kusuru değerlendiren FIFA Terim'i en ağır şekilde cezalandırmaz mıydı? Sanki Alpay'ı, Emre'yi tanımıyoruz! Bu adamlar zaten olay çıkaracak yer arayan adamlar. Alpay daha 1-2 ay önce rakibine kasti dirsek attığı için Bundesliga'da ağır bir ceza almadı mı?Quote:
Originally Posted by M@kiN
Fatih Terim'in bir suçu varsa o da ilk maçta ki yanlış kadro seçimi ve taktiğidir.
Ben de dinledim o kaydı...Fatih Terin gerginliği azaltmak için elinden geleni yaptı..Onun hiç bir suçu yok bu olaylarda....
Fatih Terim'in suçu olsaydı zaten cgdsshn arkadaşımızın da söylediği gibi FIFA en ağır şekilde cezalandırırdı.Ben hocanın bir suçu olduğunu düşünmüyorum zaten bu da çok açık.
beyler bu olay bizi iyici birbirimize bağlıyacak vede 2008e gideceğiz
terim suçu yok diyoruzda ki inş. yoktur. bu isimleri gönderenler sonuçta bizim yönetimimiz. serkanımızın ismini onlar vermedi mi! federasyon bu ayıbı kapatmak için vermedi terim in adını. düsünsenize diğer medyalarda terim in de isminin cıktıgını. büyük rezillik olurdu . Turkiye milli takımlar ve eski milan teknik direktrü terimin ayıbı. hiç ii olmasdı. örtbas etmeye calıstılar bunları ve onun yerine futbolculara yüklenildi.
fatih terim bencede hiç bir şuçu yok yaw arkadaşımızn dedigi gibi yaptıysa bir hata o da teknik taktik bir hata
benim anlamdığım bizim ne sucumus var maca nie gidemiorus ya!
umut senin suçun degil o zamanki futbol federasyonun suçu
Futbolcuların seyircisiz oynamaya alışması için Fatih Terim Çek Cumhuriyeti'yle yapacağımız özel maçı da seyircisiz oynamayı düşünüyormuş.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
hayır fifa bise cezsa verdi seirciss oynucaz dei ya abi nie bole yapıolar yaQuote:
Originally Posted by mustang
Fatih terim in düşünmesi cok güsel
fatih terim in düşünmesi cok güselQuote:
Originally Posted by Berkaiser
Kardeş o zamanki federsayon önlem alsaydı biz bu durumlara düşmezdik zaten seyircilerin bir şey yaptıkları yoktu.
Quote:
Originally Posted by umutcanerkut
işte sırf şu ufacık cümle yüzünden bile bize bu kadar büyük bi ceza verilmemeliydi.
Belki CAS mahkemelerinde bu konu daha ön plana çıkartılıp ceza hafifletilebilir.
Fifa nın en çok önem verdiği "futbol seyirciler için oynanır" felsefesine ters bi karar belki bi parça olsun lehimize çevrilir.
isviçreli hoggel de kendisine verilen para cezasından şikeyet ediyormuş. bi de bizi kupadan men edeceklerdi öyle bi ihtimal vardı böyle de etmiş kadar oldular hani . ..
abi 6 maç seyircisiz ve dışarda oynamak ne demek yaa , ihraç etcez deselerdi daha mantıklı olurdu
bu arada emreninde hiç bi raporda ismi geçmio ama 6 ay mı men verdiler onada milli müsabakalardan sırf koridorda atılan faili meçhul tekme yüsünden fatih terim de konuşup durmasn burdaki herkes saha içindeki gerilimin başının o olduğunun farkında tekme atın die kenardan hareket yapıo
ama fatih terimle dewam edilmesi en iis başka biri gelse kaldıramazdı bu cezayı ve oluşacak stresi
ayrıca hazırlık maçının seyircisiz oynama düşünceside gayet mantıklı hem fifaya bi tepki mahiyetinde
hadi alpay ı geçtik takımdan çıkarıldı hadi serkan ın yerine de hamit i koyduk ta emrenin yokluğu çok pis koycak gibi geliyo bana . . .
ewt en büyük kayıp emre , çok pis lobi işletilmiş belliki kabak emre nin başına patladı
ne warki elimizde iskeleti oluşturabilecek yıldıray-emre-nihat
1 gitti 2 kaldı off offf