-
Zemin berbat, 1960-70 yıllarda ki gibi cimsiz sahalarda futbol oynuyoruz sonra galibiyet bekliyoruz...
İlk yarıda futbol yoktu. İki takımda sanki bitsede gitsek havasındaydı. Depar atan bir oyuncu göremedim. Taç atmaya giderken bile 15-20 saniye geçiyor. Sanki bir takım önde bana bir puan yeter gibi düşünüyorlar.
İkinci yarı iki takımda hızlandı; ama sonucu değiştirecek oyun yoktu. Ankaragücü kontra atak yakaladı; ama ondada kaleci Serdar Kulbilge'yi geçemediler. Serdar gerçekten o uzun süre sakat olmasına rağmen formundan bişey kaybetmedi. Keşke yedek kadrolarımızda Serdar gibi formlarını hep yukarıda tutabilse...
Bu maçtan şu anlaşıldı ki Fenerbahçe'nin yedek oyuncuları beş para etmez. Selçuk başta olmak üzere hepsi satılmalı. Kazım, Kemal, Önder gibi oyuncular F.Bahçe gibi bir takımda oynayabilecek oyuncular değil. Selçuk bir iyi bir kötü oynuyor. Bize böyle değil istikrar sağlayacak oyuncu lazım. Selçuk Sevilla ve G.Saray maçı dışında hiçbir maçta iyi oynamadı.
Hakeme diyecek söz yok, iki penaltımızı varmedi. İlk penaltı çok netti. İlkem Önder'i formasını yırtacak gibi çekiyor ve topa vurmasını engelliyor hakem seyretmelle mümkün. Gene İlkem gene aynısını yapıyor ve gene penaltı verilmiyor. Tabii penaltı verilmedi diye puan kaybetmedik kötü oynadığımız için kaybettik buda düşünülmeli...
Zico yeter artık. Bu hafta ligi üçüncü bile bitirme ihtimalin olacak. Daha bu sezon liderlik yaşayamadık. Uyan artık uyan, G.Saray ve Beşiktaş deplasmanın var buraya puan avantajı ile gitmen gerekiyor...
-
Fenerbahçe'liler bu maçtan beraberlik aldıklarına sevinsinler...
Ankaragücü 60.dakikadan sonra 4 pozisyon yakaladılar hepside %100 lük golerdi ama hiç birini değerlendiremeddiler...
Ankara gibi bir ilin bu kadar kötü bir sahasının olmasını kınıyorum....
Kaleci Serkan ise yüzümü kara çıkarmadı bir kere daha helal olsun....
Aziz Yıldırım ile Cavcav birbirlerine saymadıkları laf kalmamaıştı maçı yan yana izlediler BU İKİLİYİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL....
-
Fenerbahçe beklediğim gibi puan kaybetti.. Şampiyonluk yolunda bir darbe daha aldılar..